Şimdi Ara

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
2
Favori
23.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burhan_GS_911

quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Samimi değilsiniz

Fenerbahçesiz bir Galatasaray, Galatasaraysız bir Fenerbahçe asla istemem. Siz samimi bulun veya bulmayın ben bu şekilde düşünüyorum. Yenilgi durumunda asla affetmem, her türlü dalgamı geçerim ama cidden bu ligin tadı tuzu üç büyükler. Yoksa anadolu takımlarından Bursa ve Trabzon dışında keyif veren maç çok ender çıkıyor. :) Fenerbahçe'nin büyüklüğü rakiplerinin büyüklüğünden gelir. Yoksa Katar liginden hiçbir farkımız kalmıyor.

hocam trabzon futbolu keyif vermiyor ki. konyam daha iyi oynuyor

Son zamanlarda öyle. Eski Trabzon kalmadı artık pek. :D Başlarındaki yönetim gitmedikçe kurtulmazlar bu durumdan.

biz bi kurtulsak aşka birşey istemiyorum be

Sizin taraftar tuhaf biraz. Başarı getiren yönetimler bile istifaya zorlandı, bütün beceriksizliğiyle Dursun'da hala tık yok.

hocam ultrAslan bildiri yayınladı. Artık uzatmaları oynuyor. Yakındır gitmesi. Cem Uzan kolları sıvadı mı uçarız

Bu sezon kaçtı gibi. Gsnin eksiği çok fazla. Bu kadar eksiği ara transferde kapatmak imkansız. Ama elbette Dursun ile devam edemez Gs. Biz de bizim şovmenden kurtulabilsek de nerde. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun arkadaşlar gsliler üzülmemeli zaten çok kötü oynadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Beşiktaş bu sene başını bile alamaz.hakem sağolsun kaybettik top oynamadınız diyosunuz doğru evet 1 adım ondeydı besıktas.Ama hakem o duduklerı calsaydı skor çok farklı olurdu.2. yarı olcan,yasin ve hakan ın yerde kalkdıkları posizyonların hepsi ayrı ayrı fauldu. biz düşeriz topallarız ama seneye gene şampiyon oluruz ama beşiktaş bi cacık olmaz.

Ne kullaniyosun birak kullanma yazik gunah

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samimi değilsiniz

Fenerbahçesiz bir Galatasaray, Galatasaraysız bir Fenerbahçe asla istemem. Siz samimi bulun veya bulmayın ben bu şekilde düşünüyorum. Yenilgi durumunda asla affetmem, her türlü dalgamı geçerim ama cidden bu ligin tadı tuzu üç büyükler. Yoksa anadolu takımlarından Bursa ve Trabzon dışında keyif veren maç çok ender çıkıyor. :) Fenerbahçe'nin büyüklüğü rakiplerinin büyüklüğünden gelir. Yoksa Katar liginden hiçbir farkımız kalmıyor.

Son zamanlarda öyle. Eski Trabzon kalmadı artık pek. :D Başlarındaki yönetim gitmedikçe kurtulmazlar bu durumdan.

Sizin taraftar tuhaf biraz. Başarı getiren yönetimler bile istifaya zorlandı, bütün beceriksizliğiyle Dursun'da hala tık yok.

hocam ultrAslan bildiri yayınladı. Artık uzatmaları oynuyor. Yakındır gitmesi. Cem Uzan kolları sıvadı mı uçarız

Bu sezon kaçtı gibi. Gsnin eksiği çok fazla. Bu kadar eksiği ara transferde kapatmak imkansız. Ama elbette Dursun ile devam edemez Gs. Biz de bizim şovmenden kurtulabilsek de nerde. :D

kaçtı diyemiyorum. demek istemiyorum. napalım işte gönül vermişiz, pişman mıyım? kesinlikle hayır. bin tane kalbim olsa hepsi Galatasaraya feda. devre arası bi kendimize gelirsek belki diyelim. bi açık kapı bırakmak istiyorum

• Haftaya selçuk inanda yok bence ön libero da kaleci cenk dönen falan oynamalı büyük takım olmak bunu gerektirir burakta oynamazsa sabriyi forvet oynatırız.Ben 20 senedir böyle rezil bir kadro görmedim mustafa sarplı kadrolara geri döndük resmen,Hamza hamzaoğlu kesin çok mutludur transfer yapmadım klübü borca sokmadım diye.

• O değilde fena yendik

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samimi değilsiniz

kaçtı diyemiyorum. demek istemiyorum. napalım işte gönül vermişiz, pişman mıyım? kesinlikle hayır. bin tane kalbim olsa hepsi Galatasaraya feda. devre arası bi kendimize gelirsek belki diyelim. bi açık kapı bırakmak istiyorum

Rakiplerin 8 9 puan fark açmışlar. Kadroları oturmuş sadece eksikliklerini kapatacaklar. Gs ise oturmuş kadrosunu dağıttı. Dengeoğlu'nun gözünden Muslera ve Sneijder nasıl kaçtı acaba? :D Dengeleri bozmaya utanmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Beşiktaş bu sene başını bile alamaz.hakem sağolsun kaybettik top oynamadınız diyosunuz doğru evet 1 adım ondeydı besıktas.Ama hakem o duduklerı calsaydı skor çok farklı olurdu.2. yarı olcan,yasin ve hakan ın yerde kalkdıkları posizyonların hepsi ayrı ayrı fauldu. biz düşeriz topallarız ama seneye gene şampiyon oluruz ama beşiktaş bi cacık olmaz.

heee heeee
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samimi değilsiniz

Rakiplerin 8 9 puan fark açmışlar. Kadroları oturmuş sadece eksikliklerini kapatacaklar. Gs ise oturmuş kadrosunu dağıttı. Dengeoğlu'nun gözünden Muslera ve Sneijder nasıl kaçtı acaba? :D Dengeleri bozmaya utanmıyor mu?

benim halaaaa umuduuum vaaar

• BJK kalecisi Günay 2.yarıda o hatalı golü neden yedi arkadaşlar biliyormusunuz ?ilk yarıda eline top gelmedi ayakları uyuştu topa doğru müdahale edemedi.maç sonu hakem haddini bilecek ve bizi ince ince kıydılar diye ağlamaklı konuşmalar ve tehditler ise tam bildiğimiz gs li işi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Maç öncesinde yazıyorum buraya inandiģim bir durum var super ligi sampiyonlugunun oncededen belirlendigini dusunuyorum tam 11 yildir gs bjk karsisinda sampiyonluk iddasi oldugundan dolayi bjk den puan ve puanlari koparmistir simdi bjk nin sampiyonluk iddasi var gs den icerde ve disarda puan ve puanlar alacaktir umarim yanilirim yanilirsam

Maçtan once yazdigim gibi senaryo tutuyor.fenerin sampiyonlukta rakibi kimse o puan aliyor 2011 den beri gs icerde disarda bjk den puan alirdi simdi alamiyor bu sene bjk nin puani ihtiyaci vardi o aliyor bizde tiyatro izliyoruz...

Size 3 tane yapıştırdık neden puan alamadınız bizden gomez in tadına bakacaksınız hepiniz!!!!

• Beşiktaşı ve bjk li taraftar arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım
    Gs yede lazio karşısında başarılar dilerim
    Futbol bu yenmek kadar yenilmekde var dünyanın sonu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Heykelini yapsak t.ssagina cimento yetmez Musleraaa!!!

• Galatasaray: Boz botto domodon botmoz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayirli geceler. Bu mesaji ODTU'den yaziyorum. Aksam okul cikisi eve geldim saat 5 gibi. Yemek yedim ve bilgisayarda takildim. Sonra baktim saat 8'e geliyor. Bu husrani ve caresizligi gormemek icin yataga girdim ve uyudum. Muslera... Ah Muslera ah... Hakkin hicbir sekilde odenmez. Git be kocum buralardan. Su devre arasinda bile olsa cekip git ve arkana bile bakma. Arkadasim, bu adam bizde 5 senedir var. Herkesin asiri sekilde kiskandigi bir kalecimiz var. Yahu 4 tane muthis adami koy savunmaya, emin ol hucum olmasa bile savunmayla kazanirsin ya. Cidden yeter artik! Sabri, Semih, Hakan, Olcan(Cok gayretli fakat olmuyor be arkadas) gercekten savunma nedir bilmiyorsunuz. Yaslar zaten 30 ustu olmus(Semih haric fakat o da yavasligiyla en az 30 gibi oynuyor) Yahu bakin savunma ne kadar sucluysa orta saha da bir o kadar suclu. Bu takimin orta sahasi yok arkadaslar. Selcuk falan hikaye. Tamam frikikleri iyi atiyorsun eyvallah ama kardesim, fizik 0 ikili mucadele 0 hiz 0 oyunu one tasima, adam gecmen 0. Bedavaya aldigin faullerden artik illallah geldi. Ben izlerken utaniyorum ve igreniyorum artik. Adam dokundugu anda yerdesin. Yahu Sabriden aliyorsun Semih'e veriyorsun, ondan aliyorsun Hakan'a veriyorsun. Kardesim, sen bu takima yakismiyorsun. Bak iyi niyetine bir sey demiyorum ama olmuyor artik. Bu isler her ne kadar gonul isi de olsa, profesyonellik ve disiplin sart. Galatasaray, her gecen gun kotuye gidiyor ve gidecektir de. Yonetim de casus mudur Fenerli midir anlamadim, noluyor arkadas ya? Galatasaray bu mu Allah askina? 90 dakika oynuyorsun 1 tane pozisyonun yok(Kaleci hatasindan gol attik) Besiktas desen helal olsun adamlar calisiyor ve kazaniyor. Kosuyorlar mucadele var ve herkes ne yapmasi gerektigini iyi biliyor. Ben boyle oynayarak 3 puan alsam ne olur almasam ne olur... Bakin cok acik bir sekilde soyluyorum bu 11'de takimda tutman gereken sadece 3 kisi var: Muslera, Sneijder ve Podolski. Gerisini ACILEN ama ACILEN yollamak lazim. Ya arkadaslar cidden yeter ya, Galatasaray'in macinin oldugu her gun vallaha kederlenip agliyorum. Fakat sadece tek bir kisi icin: Muslera. Seni kim transfer ettiyse Allah bin kere razi olsun. Umut ve Burak'a hic laf etmiyorum. Yahu arkadasim bir takimin forveti, rakibin defansi gibi oynayabilir mi? Gol atsin diye Umut'a veriyorsun adam topu geri cikarip rakibe veriyor. Ya birader, seni hafta sonu hali sahaya bile cagirmazlar biliyorsundur umarim. Burak desen, papatya fali. Iyi oldugu gun cok cok az fakat garip bir futbolcu(!) Yahu rakiple mucadelede adamin kafasina elinle vuruyosun sonra ne faulu diyorsun... Yahu bir git fizigini gelistir. Tamam teknik 0 ama bari topu tut ki takimi one tasi. Yeter artik ben yoruldum ya. Biraz utanmaniz varsa su takimdan gidin artik! Anlayamiyorum, her mac sonunda Muslera'nin yuzune nasil bakiyorsunuz? Yahu Hakan Balta ve Semih'e de bir sey demek istiyorum. Ikinizin de fizigi yerlerde. Hizlariniz -'lerde zaten. Ikili mucadelelerde Semih her zaman yerdesin be birader. Astana macinda yaptiklarini da unutmadik! Kardesim, ben bile hali sahada oynarken takimim gol yiyince uzuluyorum ya. Astana maci dahil her gol yedigimizde ne bir utanmaniz var ne bir uzuntunuz. Hakan Balta o kadar cekingen bir tipsin ki sahada yururken bile yuzun hep yerde. Kardesim, kaldir su kafani ya. Kendine guven Galatasaray'da oynuyorsun! 4 yildir Galatasaray'in her macini her ne olursa olsun izliyordum taa ki bugune kadar. Cidden artik izlemeyecegim. Takim diye bir sey yok zaten. Ruh da yok. Tamam oyuncularin yildiz olmayabilir ama bir mucadele gosterirsin, cabalarsin. Fakat takimin fizigi hic iyi olmadigi icin herkes topu birbirine atiyor. Cunku rakipten korkuyorlar. Kimse kendini kandirmasin bu takimdan hicbir cacik olmaz. Koskoca Avrupa'da oynuyorsun, Sampiyonlar Ligi'nde. 2 tane forvetin var. Burak Yilmaz ve Umut Bulut. 6 mac oynayip istatistikleri 0 gol ve 0 asist. Fazla da uzatmak istemiyorum artik. Bu yonetim, rakiplerin sampiyonlugu icin elinden gelen her seyi yapmistir. Takim(!) asiri derecede berbat. Biraz yuzunuz varsa gercekten gidin. Bu kadar uzun yazmak istemezdim ama hala cok uzgunum. Hayirli geceler arkadaslar...

• Hala hakem diyen var yuh be şu maçta musleranın sakat olduğunu düşünün yanaklarınız kızaracak

• alikara123 A kullanıcısına yanıt
    Odtu den yazinca ne oluyor?

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Kardesim, yaziya baslarken cumleye oyle girmisim. O kadar sey yazdim buna takildiysan pes!
  • öncelikle beşiktaşı tebrik etmek lazım. Dersini iyi çalışmışlar.

Gelelim Galatasaraya.

hoca değişikliği yapmış bir takımın halen eski hoca taktiğinde oynaması nasıl bir akıldır ?

ayrıca takımda kimse yerinde oynamıyor

Hakan SoL BEK ama defansda
    chedjou defans ama libero
    olcan sol kanat sol bek
    sabri ???????? bu adama birşey diyemiyorum
    podolski kanatda yeri forvet veya gizli forvet
    umut ??????? karşı takım defansı
    snejder forvet arkası ama verilen görev resmen selçuğun yapması gereken

yerine giren oyuncular tarık sağ bek ama solda oynuyor
    umut !! ahahdasdjsaıdjsaldsad

Gelelim maça çıktığı taktiğe
    bu taktikle A.madrid faciası var. Bu taktik olmuyor bunak hoca. DENENDİ !

yapman gereken taktik çok basit orta sahayı kuvvetlendir ! En azından şu maça şu şekilde çıksan en azından beraberlik alırız..
    muslera
    TARIK KORAY chedjou hakan balta
    jose selçuk
    Emre Ç yasin (olcan)
    snejder
    podolski

Bütün golleri atakları sabriden yiyoruz . biri artık şu adamın ne yaptığını çıkıp anlatsın.. Yönetimin yarın çıkıp

Umut ve sabriyi süresiz kadro dışı bırakması.
    Selçuk , burak , olcan maaş indirimi kabul etmezlerse kadro dışı bırakılması

Bu takım zaten ilk 4 kesin girer. yapılması gereken üstümüzden gereksiz toprağı atmak..

ya aklım almıyor umut diye bir oyuncu var bonuslarla 2m€ dan fazla alıyor. 7 maçtır şut çekemiyor yaa.!!!

• Vay be 4 yılda 3 şampiyonluk kazanmış kadronun içindeki selçuk burak umut gibi adamlar şimdi trabzon mafyası, trabzon çöpü olmuş.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.