Şimdi Ara

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00 (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
2
Favori
23.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Haftaya selçuk inanda yok bence ön libero da kaleci cenk dönen falan oynamalı büyük takım olmak bunu gerektirir burakta oynamazsa sabriyi forvet oynatırız.Ben 20 senedir böyle rezil bir kadro görmedim mustafa sarplı kadrolara geri döndük resmen,Hamza hamzaoğlu kesin çok mutludur transfer yapmadım klübü borca sokmadım diye.

Anlamadığım şu. Geçen seneyi sözde "söke söke" şampiyon bitiren takımdan ayrılması gerçekten etki edebilecek bir tek melo ayrıldı. Takımda bu kadar ne değişti de rezil kadro demeye başladınız? Telles gitti burma gitti bunlardan başka. Ki bunların da çok katkı verdiği söylenemez. Üstüne podolski gibi bir oyuncu aldınız. Neden şimdi tüm gs taraftarı rezil kadro diyorsunuz anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan_GS_911

quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Samimi değilsiniz

Fenerbahçesiz bir Galatasaray, Galatasaraysız bir Fenerbahçe asla istemem. Siz samimi bulun veya bulmayın ben bu şekilde düşünüyorum. Yenilgi durumunda asla affetmem, her türlü dalgamı geçerim ama cidden bu ligin tadı tuzu üç büyükler. Yoksa anadolu takımlarından Bursa ve Trabzon dışında keyif veren maç çok ender çıkıyor. :) Fenerbahçe'nin büyüklüğü rakiplerinin büyüklüğünden gelir. Yoksa Katar liginden hiçbir farkımız kalmıyor.

hocam trabzon futbolu keyif vermiyor ki. konyam daha iyi oynuyor

Son zamanlarda öyle. Eski Trabzon kalmadı artık pek. :D Başlarındaki yönetim gitmedikçe kurtulmazlar bu durumdan.

biz bi kurtulsak aşka birşey istemiyorum be

Sizin taraftar tuhaf biraz. Başarı getiren yönetimler bile istifaya zorlandı, bütün beceriksizliğiyle Dursun'da hala tık yok.

hocam ultrAslan bildiri yayınladı. Artık uzatmaları oynuyor. Yakındır gitmesi. Cem Uzan kolları sıvadı mı uçarız

Bu sezon kaçtı gibi. Gsnin eksiği çok fazla. Bu kadar eksiği ara transferde kapatmak imkansız. Ama elbette Dursun ile devam edemez Gs. Biz de bizim şovmenden kurtulabilsek de nerde. :D

kaçtı diyemiyorum. demek istemiyorum. napalım işte gönül vermişiz, pişman mıyım? kesinlikle hayır. bin tane kalbim olsa hepsi Galatasaraya feda. devre arası bi kendimize gelirsek belki diyelim. bi açık kapı bırakmak istiyorum

Rakiplerin 8 9 puan fark açmışlar. Kadroları oturmuş sadece eksikliklerini kapatacaklar. Gs ise oturmuş kadrosunu dağıttı. Dengeoğlu'nun gözünden Muslera ve Sneijder nasıl kaçtı acaba? :D Dengeleri bozmaya utanmıyor mu?

benim halaaaa umuduuum vaaar

Umut Bulutu kastediyon dimi hocam

•  STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00

MISSION COMPLETE CHA CHA
  • İlk yarı gs'li taraftarları dinliyorum çocuğun biri diyor forvete cenk göneni alalım Bir kere korner kullandık gerisini hatırlıyamıyorum dahada gelmedi Gs'nin kötülüğünden çok oyunu domine eden beşiktaş var bu sene lizbon ve moskova maçlarıda aynı ezici üstünlüğümüz vardı.Gol atmakta sorun yaşıyoruz kanat oyuncuları bu sene 10 ar gol atması gerek sosa ve oğuzhanında keza öyle her neyse diyeceğim o ki beşiktaş böyle bir oyun oynarken çok berbat bir taktik ile sahaya çıktı maçın 2-1 bitmesi bile mucize.
  • Maci izlemedim, izleyemedim. Yorumlardan okudugum kadariyla bekledigim gibi gecmis. Bu sene galatasaray lige erken havlu atti. Oyuncular da kafa olarak coktan havlu atmis bile.

• Yönetim , istifa etmekte erdemdir. Siz bu işi beceremeyeceksiniz zaten beceremediniz.
  • Hocam bu sene ve gecen sene gercekten de Besiktas cok guzel futbol oynuyor. Herkes istekli, gayretli ve azimli. Fakat sunu da kabul edin ki Galatasaray'i bundan kotu yakalayamazdiniz. Hani bundan daha kotusu var mi cidden bilemiyorum. Ben olsam U21 kadrosuyla cikardim maca. Bundan daha berbat oynayamazlar, mumkun degil. Hic degilse genc yasta derbi ortamina alisirlardi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikara123

Hocam bu sene ve gecen sene gercekten de Besiktas cok guzel futbol oynuyor. Herkes istekli, gayretli ve azimli. Fakat sunu da kabul edin ki Galatasaray'i bundan kotu yakalayamazdiniz. Hani bundan daha kotusu var mi cidden bilemiyorum. Ben olsam U21 kadrosuyla cikardim maca. Bundan daha berbat oynayamazlar, mumkun degil. Hic degilse genc yasta derbi ortamina alisirlardi...

geçen sene şampiyonluk kazandığınız kadro değil mi hakan balta semih defans hattı için diyorum kalede muslera önlerinde chedju gibi defansif oyuncu var mucizevi şekilde gol attınız bu defans hattıyla 1 dakika dayanamadınız.Galatasaray çokta kötü değil bizde bu sene quaresma bile defansa geliyor olcana bir pozisyonda kaymıştı.1-0 öne geçmişiniz 10 dakika tutsanız takım çökecek bunun bahanesi yok bence.Haftaya akhisar maçı çok zor olacak sizin için.

•  STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00

İyi geceler beyler perşembe günü üzüntüden uyuyamadım bugün sevinçten uyuyamıyorum umarım sevincimiz daim olur
  • Ne yönetim nede teknik hoca

sorunlu oynamayan oyuncu daha doğrusu bazı oyuncular

Burak , sabri , umut bunlar kesinlikle gitmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevorax

akhisarla kendi evinde oynayacak Galatasaray ama farketmez o dediğinden :)

Doğru hocam karıştırdım Trabzon la

• Beşiktaş'ım yine şıkır şıkır Daha farklı bir galibiyet alabilirdik. Muslera'nın gerçekten takıma katkısı çok önemli. Devre arası sağlam bir kaleci ve stoper alırsak.. o sene bu sene
  • bu akşam 2-1 yendiğimiz galatasaraya geçmiş olsun ama korku filmi yeni başlıyor AKHİSAR TT arenaya geliyor .
  • Muslera olmasa 6-0 bile bitebilecek bir maçtı sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: le_tatative

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Haftaya selçuk inanda yok bence ön libero da kaleci cenk dönen falan oynamalı büyük takım olmak bunu gerektirir burakta oynamazsa sabriyi forvet oynatırız.Ben 20 senedir böyle rezil bir kadro görmedim mustafa sarplı kadrolara geri döndük resmen,Hamza hamzaoğlu kesin çok mutludur transfer yapmadım klübü borca sokmadım diye.

Anlamadığım şu. Geçen seneyi sözde "söke söke" şampiyon bitiren takımdan ayrılması gerçekten etki edebilecek bir tek melo ayrıldı. Takımda bu kadar ne değişti de rezil kadro demeye başladınız? Telles gitti burma gitti bunlardan başka. Ki bunların da çok katkı verdiği söylenemez. Üstüne podolski gibi bir oyuncu aldınız. Neden şimdi tüm gs taraftarı rezil kadro diyorsunuz anlamıyorum

Geçen sene musleranın mucizevi oyunu şampiyon yaptı galatasarayı. bu senede adam gene gayet iyi, farkı önlüyor en azından. ama geneç yılki gibi maç kazandırmıyor diye takim bitik oldu haftalarca 1-0 üzerine yattılar 2.yarı sonra vay efendim bundna kötü galatasaray bulamazdınız.

• Galatasarayin galatasaray gibi oynadigi, besiktasin yorgunluktan olsa gerek pek kendinde olmadigi bir mac oldu. Surpriz gol disinda besiktas rahat yendi diyebilirim. Bu seneyi hak ediyorlar...

• Hocam dediklerinde haklisin. Gecen seneki defans hatti aynen. Fakat sorun surda gecen sene de defans rezaletti. Bunu gore gore hicbir mudahale etmeden bu sene de ayni defans var. Bunlarin olacagini gormek cok da zor degildi sezon basinda. Tamam UEFA yuzunden belki transfer yapamiyoruz ama yazin guzel bir calismayla adam satip oradan gelecek olan parayi kullanabilirdik. BEDAVAdan buldugumuz gol sayesinde 1-0 one geciyoruz ve 70 e kadar gol yemesek Besiktas bu maci alamazdi sahsi fikrim(Ki hak etmesine ragmen) Mario Gomez'e de helal olsun. Kiralik oyuncu belki ama oyuncu ahlaki iste. Elinden geleni yapiyor. Yetenek de olunca daha ne olsun! Bizim forvetlerimizden tekrar soz etmek istemiyorum. Gece gece asabim bozuluyor yine...
  • Tebrikler Beşiktaş'ım!İnşallah biz bu sene ligde ve kupada şampiyon olacağız..
  • Maçın kahramanı Beşiktaş'ın stoperi Umut Bulut'tur. O gol pozisyonundaki topu kesip rakibi Galatasaray'ın mutlak gol şansını önlemiştir. Tebrikler Umut
  • Arkadaş şu beşiktaşın kalecilerden çektiği nedir ya. Alın artık sağlam bi kale kafayı yiyecem arkadaş yeter ya
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.