Şimdi Ara

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00 (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
2
Favori
23.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizin geri kalan iyi ona sukredin. Bizde de bir tek kale iyi ama geri kalan 10 u
  • Beşiktaş ın kazanmasına sevindim, eyy fenerbahçe seni şampiyon yaptırmayacağız,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

tamam.

Blok by.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

Beşiktaş ın kazanmasına sevindim, eyy fenerbahçe seni şampiyon yaptırmayacağız,

Sen akhisar basaksehirle 3. Yarisina odaklan hadi gülüm hadi

• İşte bjk bu rakip kim diye dusunmeden bildikleri futbolu oynadılar. Bu futbol Lizbon karşısında da vardı ama deplasman olmasından çok etkili deildik. Tebrikler şenol güneş farkı taka yansiyor

• Bjk

• Sinirlerim yeni yeni geçmeye başladı, şimdi yazayım dedim.
    Dün izlediğim takım Galatasaray'mı, Pendikspor mu bilemedim.
    Ciddi manada Beşiktaş bize nefes aldırmadı. İki pas arka arkaya yapamadık. Defanstan çıkmaya çalışırken bile topları kaybettik. Ben bu kadar aciz bir takım görmedim.
    Kadro neden böyle çıktı mana veremedim. Hakan neden yerinde değil, Semih neden oynuyor? İkinci gol Semih'ten sekti ve gol oldu. Arkadaş arkaya niye aşırtıyorsun ya dokunmasa arkasındaki futbolcu çıkartacak topu.
    Geçen haftada aynı kadro ile çıktık, Mustafa hoca bir şeyler değiştirir diye ümitliydim ama Hamza'dan da beter çıktı. Hakan'ı at sola, Chedjou ve Koray ı Koy ortaya, Sağına koy Tarık'ı yenilirsek bile, takımı deniyoruz Sabri'den kurtulduk diye seviniriz ya. Orta Saha'da bir kerede Selçuk'suz çık her maçta banko oynayacak diye bir şey yok. Koy Bilal'i, Koy Jose'yi. At önlerine Şino Podolskiyi. Birde Yasin yada Olcan artık her kim oynayacaksa. Yenilsin bu kadro en azından yeni bir şeyler deniyoruz da yenildik deriz. Neşter şart. yoksa bu takım devre arasına 10 puan daha fazla puan farkıyla girecek :(

• 10 senede bir kez anca kazanınca Beşiktaşlı arkadaşların bazıları seviyeyi düşürmüş. Bu sevinç nedir ŞL kupası kazanıldı sanırım.

Bu arada iki gün önce Lisbon'da çok iyi oynayıp kaybedince Tolga aforoz edildi. Dün aynı şey Günay'ın başına gelecekti, Allah korudu çocuğu da maçı kazandılar sonunda linç edecekleri adama maçtan sonra üçlü çektirdiler. İşte ülkemizin futbol anlayışı!

Maçın özetine gelecek olursak Beşiktaş iyi oynadı ve kazandı. Oynadıkları oyun zevk veriyor. GS zaten daha sezon başlamadan yaptıklarıyla kendini bitirmişti bu seneyi unutabilirler.

• Gs lı arkadaşların kendilerine itiraf etmeleri gereken şeyler var.Geçen sene diğer takımların havlu atmalarıyla başarı yakaladılar
    Oysa ortada hiç bir zaman güzel futbol olmadı.Bu sene bu daha da açığa çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Bu ne anlama geliyor dostum

• Theoden T kullanıcısına yanıt
    Günay konusundaki düsüncelerinize katılmıyorum. Taraftar kalede günayı istemekle bu riski aldı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Beşiktaşı ve bjk li taraftar arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım
    Gs yede lazio karşısında başarılar dilerim
    Futbol bu yenmek kadar yenilmekde var dünyanın sonu değil

Ama ortaya konulan kötü ve aciz futbolu görünce insan dahada kahroluyor hani futbol olarak birbirine yakın olsa 2 takım tamam dicem ama bjk sanki 2030 futbolu oynuyor gs de 1960 ların futbolunu oynuyor arada okadar uçurum olunca insan biz nasıl senelerdir şampiyon olduk diye şaşırıyor..Verilen okadar paralara emeğe şaşırıyor !
    hiçbir büyük takım bu kadar kötü futbol hatta futbol denemeyecek kadar mahalle takımı havasında bi futbol oynamamıştır bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Bu da benden gelsin

• Beşiktaşlı olarak acilen kaleci ihtiyacımız var bunu dün akşam çok iyi anladım. Muslera cidden çok iyi bir kaleci sağlam farkı önledi, keşke bizim olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

Bu ne anlama geliyor dostum

HAREKETİN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Gökhan'ın gol sevincinin sırrı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun ninesi tarafından çocukken bu şekilde sevildiği öğrenildi.

http://kralspor.ensonhaber.com/sosyal-medyada-gokhan-tore-cilginligi-2015-12-15.html
  • denizli.ye göre bu mağlubiyetin sebebi hakemler imiş :(
    şaka gibi değil mi?
    keşke hep yorumcu kalsaydın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Gs lı arkadaşların kendilerine itiraf etmeleri gereken şeyler var.Geçen sene diğer takımların havlu atmalarıyla başarı yakaladılar

1 maç yendiniz diye hemen bu şekil yorumlara başlarsınız.galatasaray her zaman diğerlerinden daha iyidir.
  • Halı sahadan 10 tane adam cevirip mac bası ucretının yarısını bile versen gsli arkadaslardan cok daha iyi oynarlardı buna eminim. Gomez'in golunde Sabri'ye gulmekten gole dogru durust sevinemedim. Facebook onaylı kesin gulme garantili bir sebek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Gs lı arkadaşların kendilerine itiraf etmeleri gereken şeyler var.Geçen sene diğer takımların havlu atmalarıyla başarı yakaladılar

1 maç yendiniz diye hemen bu şekil yorumlara başlarsınız.galatasaray her zaman diğerlerinden daha iyidir.

Sezon başından beri gs nin ve bjk nin oynadığı futbol ortada . Şimdi ,pembe rüyalardan uyanıp gerçeği görme vakti
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.