Şimdi Ara

STSL 18. Hafta Erteleme Maçı / BEŞİKTAŞ JK - MERSİN İY / 17 Şubat 2016 / 19.30 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.081
Cevap
4
Favori
14.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama hekemler hep Beşiktaşı tutuyoooooo diye ağlayanlar için dün akşamki maç maşallah çok güzel bir örnekti mehmet topal bile kartın nereye çıktığına şok oldu helal aziz iyi çalışıyosun
  • Şu maçı hemen bu hafta oynatsalardı keşke. Büyük ihtimal kupa maçını çıkaracağız aradan. Hocanın dediği gibi a2 takım ile çıkmak mantıklı. Çocuklar ellerinden geleni yaparlar mutlaka. Sonra Trabzon'a gideceğiz. Akabindeki hafta hemen Mersin maçını koyarlar araya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: gogo316

Kac tane kufurlu mesaj sikayet ettim bir hafta sonra kapatildi uyarisi geldi.
    Revival da bu üst yonetimin anlayisi yuzunden pes etmisti yanlis hatirlamiyorsam.
    15 yasinda bebe gelip burda bize dikleniyor koca kulube kufur ediyor ne bir ban ne bir ceza. 9 yillik uyeyim hic bu kadar paspas olmadi forum

Aynen öyle. Göz yumuyorlar maalesef.

genel olarak hakedene ceza veriliyor sadece bazen geç oluyor adminlerimizi bu durumda anlayalım
  • Naninin pozisyonuna herkes penalti degil diyor.komedi gibi yaa.adam ayagini dolamis net penalti turkiyedeki pozisyonnlari avrupa hakemlerine yorumlatacan aslinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç ne zaman oynanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitro gliserin

maç ne zaman oynanacak

Belli değil hocam
    TS maçından sonra olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumdan yazdığım bir cevap yüzünden 7 gün ceza almışım haberim yoktu olmadan ceza da bitmiş. Hayırdır donanım haber artık bazı şeyleri görüp bazı şeyleri de görmemeye mi başladı. Adaletsiz tutum bence.
  • Mersinin gs yi yenmesi iyi oldu şimdi ümit havalara girecek sonra 5 çekip göndereceğiz inşallah
  • Erteleme maçına bu konudan mı devam edeceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Erteleme maçına bu konudan mı devam edeceğiz?

Aynen buradan devam ederiz. başlık düzeltilebilir mi bu arada?
  • Şenol Güneş'ten beklediğimiz değişiklikleri umarım çarşamba günü görebiliriz.
  • beşiktaş bu maçta da puan kaybedecek. laf olsun diye yazmıyorum ümit hoca çelme takar
  • Umıt Hocanız bu zafer sarhosluğu ve Gsyı yenmesınden dolayı Fener medyası tarafından şişirilmesi sebebiyle muhtemelen Bjk için kolay maç olur.Heleki B.Şehir macından sonra.
  • 5 atarız yine
  • İhale mersine vuracak belli oldu.

• serpond S kullanıcısına yanıt
    beşiktaşta devşirme stoperler olacak. nakoulma'dan gol bekliyorum
  • maç başlar başlamaz stoper mı oyuna sokacağız acaba? rhodolfo vardı çünkü orada
  • İlk golü biz bulursak coşarız.
  • Hakem şerefi ile maç yönetip emek hırsızlarının kuklası olmazsa yeneriz.

• Maç hangi gün, konuyu açanlar neden gününü yazmıyor anlamıyorum
    Çarşamba sanıyordum sahadan uygulamasından baktığımda maç gözükmüyor

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.