Şimdi Ara

STSL 18. Hafta Erteleme Maçı / BEŞİKTAŞ JK - MERSİN İY / 17 Şubat 2016 / 19.30 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.081
Cevap
4
Favori
14.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

Maç hangi gün, konuyu açanlar neden gününü yazmıyor anlamıyorum
    Çarşamba sanıyordum sahadan uygulamasından baktığımda maç gözükmüyor

Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu
    17-02-2016 19:30
    Başakşehir Fatih Terim Stadyumu

bjk.com.tr den alıntıdır.
  • Bizim admin arkadaş kim etiketleyin de başlığa bi el atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya da bir el atsan iyi olur. Teklif var bak
  • Maçı Barış Şimşek yönetecek.

STSL 18. Hafta Erteleme Maçı / BEŞİKTAŞ JK - MERSİN İY / 17 Şubat 2016 / 19.30
  • Hakemi nasıl bilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

Buraya da bir el atsan iyi olur. Teklif var bak

mobilden ilgilenemiyoruz maalesef, pc basinda olmak lazim. mobilde normal uyeyim tam surume gecip yapilabilir fakat minicik ekranda tam surum olmuyor.

o yuzden genelde aksam saatleri veya gece bakiyorum.

• 3-1

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

Buraya da bir el atsan iyi olur. Teklif var bak

mobilden ilgilenemiyoruz maalesef, pc basinda olmak lazim. mobilde normal uyeyim tam surume gecip yapilabilir fakat minicik ekranda tam surum olmuyor.

o yuzden genelde aksam saatleri veya gece bakiyorum.

Aksam halledebilir misin
  • Yeni transferler oynayamaz evet. Peki ya hakem neden değişebiliyor? Üstelik oynanmadan ertelenen bir maçta değil. 6. dakikasında tatil edilmiş bir maçtan söz ediyoruz.

Dipnot: Barış Şimşek bizim için kırmızı kartlarıyla çoook meşhur bir hakemdir...
  • Hakem konusuna değinmek istemesem de mhk nın bu atamasının ardından konuşmamak ayıp olur. Beşiktaş standardı yüksek bir takım ve son oynadığı maçlarda birazda olsa canı yanmış . Sen gidip Barış Şimşek gibi standardı vasatın altında bir hakemi bu dönemde nasıl verebilirsin?
    Ayrıca Fener in neden salı günü Uefa maçını oynadığını bilgili arkadaşlar yeşilendirirse sevinirim.
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Ben sabah 8 akşam 5 PC başındayım. Gündüz ben bakarım
  • kazasız belasız temiz galibiyet lazım. mersin maçını stoper eksiğine rağmen iyi oyunla geçmeliyiz takımın tempoya ihtiyacı var
  • konu sahibi arkadaşımızın yenilemesiyle birlikte konu tekrar güncel arkadaşlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kupa maçındaki gibi bir kabızlık olmazsa Beşiktaş bu günfarklı alır maçı
  • Tek isteğim, dünkü küfür rezaletinden sonra, taraftarımızın küfürsüz tam desteği ve süper bir oyunla kazanacağımız bir maç olması.
  • Beşiktaş,bugün 19.30’da başlayacak olan maçı Mete Kalkavan’ın tatil ettiği yerden 5.dakikadan başlayacak.Karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek.
  • Alexis yok, Marcelo yok, Rhodolfo yok, İsmail de sakatmış sanırım oynamayacak. Kesin gol yeriz, yediğimizden bir fazlasını atmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

Hakem konusuna değinmek istemesem de mhk nın bu atamasının ardından konuşmamak ayıp olur. Beşiktaş standardı yüksek bir takım ve son oynadığı maçlarda birazda olsa canı yanmış . Sen gidip Barış Şimşek gibi standardı vasatın altında bir hakemi bu dönemde nasıl verebilirsin?
    Ayrıca Fener in neden salı günü Uefa maçını oynadığını bilgili arkadaşlar yeşilendirirse sevinirim.

Aynı şehrin takımları aynı gün içerisinde iç sahada maç oynayamıyorlar. gs perşembe içerde olduğu için fbnin maçı öne alındı
  • Maça gitmeyecek varsa biletini devredebilirmi ?
  • husamsdu kullanıcısına yanıt
    Kadımpaşa maçı, kurar ihlali

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.