Şimdi Ara

STSL 18. Hafta | Fenerbahçe - Medipol Başakşehir | 22.01.2017 | 19.00 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
11.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müthiş hazırlanmışız. Orta saha şuan savunma olarak akıyor. Hücuma da eskiye oranla daha çok destek var. Alper solda iyi iş çıkarıyor şuan. Şener mükemmel ama sonunu daha iyi getirmeli. Başakşehir orta sahayı dahi geçemedi henüz. Hakem her yatana faul verirken Şener'e yapılan faulü vermeyip kartı da es geçmiş oldu. Baskıyla başa çıkamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başakşehir'in ilk tehlikeli atağıydı. dk 32
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: North Jon

malum takım taraftarları inlerine çekilebilirler şuanlık onlara ekmek yok gol olduğunda gelirsiniz yine hadi canım

Yarın yenersek liderlik geliyor en kötü 1 puan almanız lazım yersiz olmuş bu

puan durumuyla ilgili bişey söylediğimi hatırlamıyorum suanlık size malzeme yok dedim kafanız mı güzel
  • Ozan akıyor bugün maşallah

• quote:

quote:

quote:

malum takım taraftarları inlerine çekilebilirler şuanlık onlara ekmek yok gol olduğunda gelirsiniz yine hadi canım

puan durumuyla ilgili bişey söylediğimi hatırlamıyorum suanlık size malzeme yok dedim kafanız mı güzel

Tinerdeler yine..

• Başakşehir maçı çok fazla sahasında kabul etti, cezayı da kestiler.

• quote:

quote:

quote:

Başakşehir'in yenilmesi de bize malzeme. Başakşehir taraftarlarının kendi konusu yok ondan buradayız güzel kardeşim. Hemen kafan mı güzel lafları falan az sakin olun yav.

• Lens bu maç kötü yazacağım ama linç edilmekten korkuyorum
  • Bein e geçtikten sonra hiç maç izlemedim. Nasıl bişey beyler güzel mi?
  • Ozan yerinde oynayınca daha dinamik oynuyor. Mehmet formayı alamayabilir ama sıkıntı olmaz şuanki futbola bakarsak.

• konunun admini kim bilmiyorum ama bi hakaret bi küfür hiç bişey olmamasına rağmen mesajım silinmiş bunun nedeni nedir
  • 2 önlibero sarı kartlı dakika 37. Çok gereksiz bir faul yaptı Ozan.
  • Top tutamıyor ileride Başakşehir.Pektemek girerse değişir maçın şekli
  • Taarin T kullanıcısına yanıt

• Ahh ozan ahh zamanında şenere yardıma gitsene oğlum tehlikeli pozisyon yiyoruz sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine tehlikeli geldi Başakşehir.
  • 2 metre boy var 1 tane hava topu alamadı kajardan
  • Yalnız Fb TVde sanki Başakşehir le değil Galatasaray'la oynuyor heyecanı mevcut

• Topalsız FB daha dinamik oynuyor, harbiden bu adamı ya stoper yapacan ya oynatmıcan.

4-2-3-1 futbolun katili sistemdir.
  • Fenerbahçe son yarım saatte geriye yüklenecek, 70de 1-1 dakika 85 gibi de 1-2 olur eğer o zamana kadar Fenerbahçe gol atamazsa...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.