Bildirim
STSL 18. Hafta | Fenerbahçe - Medipol Başakşehir | 22.01.2017 | 19.00
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aziz yıldırımın bugünkü açıklamalarından sonra başakşehir aleyhine hakem hataları olacak reserved. -
Kjaer var
Taraftar da gelir
Advocaat'ın asıl hazırlandığı maçtı
Başakşehir'e top oynatmayız gibi geliyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Deplasmanda;
%70 topla oynama
İçerden çıkan top
3 net kaçan gol
1 sayılmayan gol
1 topa basarak yenilen şanssız kırmızı kart
1 kale önüne yatan başakşehir
Bunlar göze alındığında evimizde, Kjaerin dönmesi, hocanın aatıf hainin artık almayacak olması gibi etkenlerle en güvenli kadroyu çıkartacağını düşündüğüm karşılaşma.
Muhtemel on birde bu sefer Alper kanatta ya da orta ilerde bulunacak gibi düşünüyorum, Salih de bugünki gibi istekli oynayacaksa, liderlik yapacaksa alınır umarım.
Gönüller 3-0'la, bir tane atarız, gol bulmak için Başakşehir atak yaparken contra ataktan bir tane daha atarız, Abdullah hoca bütün kozlarını sokar, son anda bir gol daha 3-0. -
0-2
1-2 -
iyi bu Muhafız açtı konuyu kesin fener puan kaybeder -
tam basaksehirlik mac. tek kale oynadigini dusunen fenerbahce bir anda 3 fark yiyebilir.
saracoglu tekrar yakilabilir o mac. -
fenerin kötü bir skorla ayrılacağını düşünüyorum, umarım yanılırım.
salih 11 de olmalı bence. -
evettt
klasik
maçtan kaç gün önce hakem hataları olucak diyen beşiktaşlılarda gelmiş
siz akşam maçınızı kazanın önce -
tabi ittirilmeden -
Ya 0-0 ya 1-2 bitecek rez alin
Fener kesinlikle kazanamaz hele salih 11e cikarsa basaksehir aldi bilin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2-2 Biter -
4-0 -
Tahminim 1-1 dileğim de tabi ki. -
Kazanmak farz.
Kanaatimce bu maçı kaybedersek Başakşehir ipi tamamen koparır, biz de şampiyonluğu nah görürüz bu sene. -
Belki de ligin en önemli maçında RVP yerine Ferdi ile başlıyor. Hocanın bazı işlerine hiç anlam veremiyorum... -
Fernandao hariç istediğim kadroyla çıkmış hoca. İnş bu maçı güzel oynayıp yeneriz de Volkan Şen beyinsizinin biraz daha beyinli versiyonu olan Alper'i sol da, topal yerine Salih'i izleriz. Salih'in artık bu şansı gününde değilse bile çok koşarak mücadele ederek bu şansı iyi kullanması gerek. Umarım iyi değerlendirir. -
Başakşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına Lens de katkıda bulunur. Bir de bu akşam alt yapı sorunu çeken belediyeye boru döşerler, mis.
Ulan Karabük'ü yenemeyip FB'nin lideri tokatlamasını bekliyoruz arkadaş, sorsan hala şampiyon olacağız diyenler var.
Başakşehir takılacak, illaki takılır, bak şimdi kaldıramazlar, ahana şimdi ayağı kaydı diye diye adamlar göstere göstere geliyorlar, yenemezseniz bu takım şampiyon olur,olamazsa bile sizden ve bizden ligi önde bitirir, net. -
Topal-Souza tandemi bozuldu sene başında çoğu kişinin isteği olan Topal-Ozan-Salih orta sahası olacak. Ben takımın odaklanmış bir şekilde çıkacağını düşünüyorum, şu halde burada puan kaybetmeyiz ama biliyoruz ki Fenerbahçe olarak saçma sapan puan kayıpları yaparız daha sonra ama o maç bu maç değil bence alacağız. -
Stadyum bom boş fenerliler takimdan ümidi kesmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X