Bildirim
STSL 19.Hafta | Beşiktaş-Konyaspor | 30.01.2017 - 20.00
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk mesaj benden olsun. 1-0 olsun bizim olsun. -
3-1 geçiyor içimden -
Zor maç. 1-0 olsun bizim olsun. Gs balının yarısı olur umarım. -
1-2 Konya alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 kişi oynayan bjk her zamanki gibi kazanır -
quote:
Orijinalden alıntı: ercn80
12 kişi oynayan bjk her zamanki gibi kazanır
Algıya devam diyosunnn? Göz var nizam var aç bak osmanlıspor maçını ve alanyaspor maçını. iki maçtada sözde ofsaytla 2 golümüz verilmedi. Osmanlıspor maçında net penaltımız verilmedi. Alanyaya aşırı komik bir penaltı verildi. OMO HOKOMLOR BOSOKTOSO KOLLOYOR. Hadi yaylan koçum başka yere
-
yine pazartesi ya algısını yediklerim nerede 3 maç üst üste pazartesi oynuyoruz dershanem var tam o saattede 3 haftadır gidemiyorum bu pazartesi maçlarından dolayı -
saha mi daha berbat hakem mi karar veremedim...
futboldan ziyade gures ve savunma sporlari arasi bir mucadele izliyoruz, ama kart yok.. -
quote:
Orijinalden alıntı: bravoecho
saha mi daha berbat hakem mi karar veremedim...
futboldan ziyade gures ve savunma sporlari arasi bir mucadele izliyoruz, ama kart yok..
Sen çok yanlış gelmişsin hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atibanin sakatligi canımı acıtsa da Vodafone arena faktörüyle kazaniriz
2-1 kazanırız. -
sonsuza kadar vodafone arenada kazanacak değiliz. bence atiba'nın olmayışıyla ilk yenilgimizi alacağız gibi duruyor -
3-0 alırız gibi. -
Atiba olsa iyiydi. Bu maçta olmaması çok kötü oldu. -
Beşiktaş 3-1, 4-1 gibi bir skorla rahat yener.
1-0 olsun yeter ki yenelim takılmayalım. şunu söylemeden geçemem bilet fiyatları çok dengesiz tamam 7. ve 8. kategori biletleri uygun 80-90 tl bu stad için uygun ama kameranın direk çektiği 1. kategori biletleri aşırı pahalı (345 tl). az önce baktım o bölge neredeyse komple boş denebilir. daha uygun yapılıp stad full olsun denebilirdi. -
4 veya 5 atarız 1-2 tane de yeriz.
Tahminen 4-2 5-2 -
Konya saplayacak bize. First blood ı akıtacak
Sonra geçen hafta zırlayan gsliler şampiyon biziz olm diye ortada dolanmaya bailayacaklar -
#Beşiktaş XI (Konyaspor): Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X