Şimdi Ara

STSL 20. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe | 11.02.2017 | 19.00 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
0
Favori
17.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozen yuksel

hakemtaşlar gene gelmiş buraya..eğer biz haksız 2 puan kaybettiysek allah buna sebeb olanları karu perişan etsin..bunu destekleyenleri de.

Feto özentisi bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Ula bursa maçında bile hakem beşiktaşı kolluyor diyenler var İlahi adalet nedir duydunuz mu hiç kanaryalar hadi basketbola

sizi 15 hafta kolladığı yeter.. bu kadar ergen olmayın yarışta bursa fener mi yarışıyor şampiyonlıukta.. hakkımız yendiyse hepinize hakkım haram olsun

• Hocam; arkandaki amblemi hiç anlamamışsın.. Fenerbahçe 10 harfle yazılır.. Karşısındaki rakipten korkanları da sevmez..

STSL 20. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe | 11.02.2017 | 19.00

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    [8D]

• 11'e 11 olmuyor,
    11'e 10 yine olmuyor, naapsanız olmuyor
  • STSL 20. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe | 11.02.2017 | 19.00
  • Vitor Pereira hocam olsaydı bundan daha iyi durumda olurdu Fenerbahçe. Dick Advocaat geldiği günden beri ekstra ne yaptı bir söyleyin? Aatıf kim ya? 25 dk geç çıkardı adamı.
  • Basaksehiri mi sampiyon yapacaklar bu nasil lig gs liyim ama artik bariz olmaya basladi

• high speed dirt kullanıcısına yanıt
    Yav birader sen ne diyorsun ? Anlıyorum hepinizde geçen haftasın acısı var anlamıyor değilim. Camia olarak çok anlayışlıyızdır. Maçı izlemeden yorum yapan dünya kadar kişi vardır burda eminim. Dakika 89'a Kadar son derece başarılı maç yöneten bi adam hakem çıkıyor maçın bitmesine 1 dakika kala saçma sapan bir penaltı veriyhor ve pozisyonuda görüyor ha görmüyo değil önünde kol kapalı hiç bir şekilde topu engellemiyor. tak 1-1 Noldu maç bitti ? biz bunu 1 değil 5 değil ligin ilk haftasından beri yaşıyoruz. FENERBAHÇE Sadece böyle durdurulur kardeşim. Şuan hatalarla kaybettiğimiz puanları topladığımda beşiktaşın 3 puan önünde Lider oluyoruz. Ligte Beşiktaş hiç hakem hatasıyla puan kaybetti mi ? Ziraat kupasında hata oldumu oldu ilk defa bu sezon çıldırdınız. Biz bunu haftalardır yaşıyoruz.
  • Buraya gelip afkuran bjk taraftarına bi hatırlatma yapmak istedim buda surada dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: YesugeiKhan

Yav birader sen ne diyorsun ? Anlıyorum hepinizde geçen haftasın acısı var anlamıyor değilim. Camia olarak çok anlayışlıyızdır. Maçı izlemeden yorum yapan dünya kadar kişi vardır burda eminim. Dakika 89'a Kadar son derece başarılı maç yöneten bi adam hakem çıkıyor maçın bitmesine 1 dakika kala saçma sapan bir penaltı veriyhor ve pozisyonuda görüyor ha görmüyo değil önünde kol kapalı hiç bir şekilde topu engellemiyor. tak 1-1 Noldu maç bitti ? biz bunu 1 değil 5 değil ligin ilk haftasından beri yaşıyoruz. FENERBAHÇE Sadece böyle durdurulur kardeşim. Şuan hatalarla kaybettiğimiz puanları topladığımda beşiktaşın 3 puan önünde Lider oluyoruz. Ligte Beşiktaş hiç hakem hatasıyla puan kaybetti mi ? Ziraat kupasında hata oldumu oldu ilk defa bu sezon çıldırdınız. Biz bunu haftalardır yaşıyoruz.

fb'nin tarihinde hakkıyla kazandığı 1 puan dahi yok

• quote:

DOĞRU KONUŞAN SİZİN BAKIŞ AÇINIZLA ADAM DEĞİL DEĞİMİ KARDEŞ ?

Kardeşim hatırlarsan bu adam feneri zamanında ezmedi mi chelseyi geçerse bikini giyerim demedi mi ? şimdi onu savunuyosan sana da helal
  • Fenerbahce hakemle bile kazanamiyor, ilk 4 basari sayilmali.

• quote:

Dün yediğimiz gol ofsayt, 1 penaltı + kırmızı verilmedi, sadece size olmuyor ki sizin pozisyonu izlemedim umurumda da değil penaltı mı değil mi, 10 kişi takıma 75 dk gol atamıyorsun.

• En fazla lise 1e giden çocuk bana velet diyor

Takımı küme düşecek burda millete sataşma peşinde.

• Bu futbolla İlk 5 fener için başarıdır

• Olmaz olsun böyle Spor, kalpten götürecek kanser edecek. Baskete dönüyom ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Fener penaltı alınca "bir öyle bir böyle olan 12 numara" keyiften dört köşeydi...

Allah büyük

• Bu sezondan umudu kestim.

Bari uefa'da ilerleyelim. 10 kişi takıma ikinciyi atmayıp yatarsan olacağı budur.

Hakem vb. şeyler söyleniyor fakat maçı 2-0 yapsan olay bitecek.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.