Şimdi Ara

STSL 20. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe | 11.02.2017 | 19.00 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
0
Favori
17.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe başkansız biliyorduk. Meğer hocası da yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

aç aç aç açççç rıdvanı açççççççç

Agliyor resmen hahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix077

Hakem gerçekten iyi. Acımadan takım dinlemeden basıyor kartı. Böyle hakemler lazım ki lig kasap ligi olmaktan çıksın.

hocam halen bu cümlenin arkasındamısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: arr0w

quote:

Hakem gerçekten iyi. Acımadan takım dinlemeden basıyor kartı. Böyle hakemler lazım ki lig kasap ligi olmaktan çıksın.

Değildir hocam. İlK yarı beğendik hakemi yalan yok. Son dakika çok saçma bir karara imza atarak bizi 3 puandan etti.

• Maçı izlemedim hakem kötüymüş diyorlar ama bir gerçek var 10 kişi kalan takım karşısında sen 50-55 dk boyunca farkı ikiye çıkarmayıp oyunu geride kabulleniyorsan zaten şampiyonluktan bahsedemezsin.
  • remiles01 R kullanıcısına yanıt
    Hoşuma gidiyo biliyormusun. Siz fenerbahçe lafaının geçtiği heryerde her an çıldırıyorsunuz ya. Siz diyorum yanlış anlama beşiktaşlısı galatasaraylısı bursasporlusu trabzonsporlusu başak şehir taraftarı karabüklüsü kayserilisi hepsi '' SİZ '' Fenerbahçe ''BİZ'' Bu böyle kardeşim bunu asla değiştiremeyiz biz düşmanız Çünkü en büyüğüz. Çıkıp delikanlı gibi aynen penaltı pozisyonu fiyasko diyemiyosunuz tarihinde 1 puan hakkıyla almadı diyorsun. bu takım ligte 19 kere şampiyon olmuş galatasaray bu takımı yıllardır yenememiş ve napolinin benficanın galibiyet çıkaramadığı namalup beşiktaşı yenmiş. Sen şimdi afkuracaksın ŞİKE ŞİKE diye. Yanılmıyorum hatta başlamıssındır şike demeye, Beşiktaşlamı şike yapıyoruz galatasaraylamı ? Neden aklandık ozaman yada neden biz şampiyonluğu iade etmedik ama beşiktaş iade etti ? bunları bi dusunun neden sadece tum takımlar fenerbahceye dusman bir sorun kendınıze . Az delikanlı olun karı gibi konusmayın

• AFFET BİZİ REİİSSSS

STSL 20. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe | 11.02.2017 | 19.00
  • 10 kişi kalmış rakibi yeneceksin kardeşim. Hakemi lamı cimi yok. Bütün kabahat Ersun hocayı gönderen baş Fenerbahçe düşmanındadır. 10 kişi kalıp beşiktaşa sahayı dar eden takımdan şimdi ki takıma bak

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Yav kardeş bu ülkeyi henüz SURİYE yapamadılar . Düşünce fikir özgürlüğü var herkes istediğini konuşabilir. Hadi chealse Konusuna gelelim kim derdi fenerbahce chealsiyi gececek ? Ki konu o değil adam yanlıs konusmuyor. gordugunu soyluyor. Ki seninde dedigin gibi ahmet cakar fenerbahce hakkında çok kotu seyler soylemıs bir adamdır ama suan su soyledıgı ile yanlıs konusmyor .
  • Bursa 10 kişi ezdi feneri son 20 dk da

• herhangi1i kullanıcısına yanıt
    yapma yaw ben bile bilmiyordum Bursalı olduklarını nerden biliyosun bu kadar hocam
  • Beyler beşiktaşı da doğramaya başladılar sanırım başakşehiri şampiyon yapacaklar elbirliğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

quote:

Orijinalden alıntı: arr0w

quote:

Değildir hocam. İlK yarı beğendik hakemi yalan yok. Son dakika çok saçma bir karara imza atarak bizi 3 puandan etti.

2 pozisyonda penaltı verilmese birşey denemez ama bursanın penaltısı skandal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Beyler beşiktaşı da doğramaya başladılar sanırım başakşehiri şampiyon yapacaklar elbirliğiyle

Soner yalçının bununla ilgili yazıları var hocam sözcü gazetesinde okumanızı öneririm.

Bursalı çocuk şu an gülüyor ama küme düştüklerinde hüngür hüngür ağlayacak yazık

• Barış Manço kullanıcısına yanıt
    Haksızmısın ? Bence haklısın eğer Fenerbahçe'ysen çıkacaksın 10 kişi rakibine tak tak oynayacaksın 2 yide 3üde atıcaksın. Ama gel gör ki maçı izledin mi bilmiyorum , Maç inanılmaz sert sanarsın bursa küme düşecek öyle bi sertlik var. İlk yarıda verilmeyen mutlak bi kırmızı kart var bursa sporlu genc bir oyuncuya Mutlak ! , Ama verilmiyor fenerbahcenın penaltısına kimse bisey dıyormu penaltı babalar gibi. ama mac bıtıyor sen degısıklıklerını 1-0 ı korumaya yonelık yapmıssın yaparsında ozgursun senın takımın senın oyuncuların. Bursa kaleye gelemıyor cıddı 1 pozısyonu bıle yok tak yalandan penaltı Noldu 1 - 1 maç bitti. Gecmıs olsun kardeşimö bunun boyle olmaması lazım ya gecen avrupa maclarının ozetlerını ızledım furtbol var ya zevk var ben zevk alamıyorum artık cunku futbol yok boyle seyler sogutmadımı sızıde ? Ben fenerbahce yapılan haksızlıklara degınmıyorum sadece artık sızcede hatasız duzgun bir lig olmasın mı
  • Fenerlilere yardımcı olayım basket bölümü şuradan ;

https://forum.donanimhaber.com/fenerbahce-basketbol-ana-konusu--18341841-3055
  • Bırakın abi kapatım dükkanı, 10 kişi kalmış takımını yenemedik. Demekki bu oyuncular ile olmuyor, altyapıdan getirin oynatın, nedir bu ısrar.
  • Rıdvan iyice kafayı yedi. Hakan çalhanoğlu'nu, Gökhan Töre'yi falan konuşuyor

• Kaleye gidemedik tamam da ne zaman gitmeye kalksak kıçımıza tekme yedik. Hakem adil olsa bursa maçı 8 kişi bitirirdi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.