Şimdi Ara

STSL 20. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe | 11.02.2017 | 19.00 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
0
Favori
17.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trietz

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

net penaltı çok net

ya illa kötü mü konuşalım? Net penaltı nedir kardeşim? Adam dirseğini çekmiş kolu tamamen vücuda yapışık eğer buna net penaltı diyorsan lütfen futbol yorumlama bi daha

fenerin penaltısı penaltı ama bu değil biraz tarafsız ol.. ha açık konuşim fenerin penaltısıda penaltı net oda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Ulan şu 10 kişilik vasat bursaya gol atamadık. Hasbelkader yiyecez golü görecekler.

• Bir Gs'li olarak öncelikle Fb'li arkadaşlara geçmiş olsun. Bana görede penaltı degildi son pozisyon. Ancak Fenerbahçe çoktan haketti bu golü. Teknik direktör zaafları maalesef bizimde sizinde çok açık belli oluyor. Artı olarak Fenerbahçe'de ileride lider özellikli tecrübeli oyuncu eksikliği var. Galatasaray'da Sneijder Podolski kapatıyor o eksikliği. Yarın kazanırsak çok önemli 3puan olacak bizim için bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ikisi de penaltı değildi. Ama fenerin işine geldi böylece yoksa 1 puanı da alamazdı
  • Fenerbahçe 10 kişi kalan takımlara karşı mücadele edemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

yapma yaw ben bile bilmiyordum Bursalı olduklarını nerden biliyosun bu kadar hocam

Nereden bilsin hocam ona da arka doşları söylemiştir...

Bunun gibi 0 lar , Bursa' ya laf atacaklarını bir Bursalının 1000 de 1 i kadar ERKEK olabilseler keşke...
  • STSL 20. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe | 11.02.2017 | 19.00

Bu bizim Sivok'muş ya! buz gibi penaltı görünüyor
  • Nasıl penalti degildi Sivok'un pozisyonu? Kjaer'in ki penalti değil ama iyi oldu top oynamadan 3 puan alacagimiza yenilelim

• STSL 20. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe | 11.02.2017 | 19.00

Bu da Bursa'nın pozisyonu net penaltı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

STSL 20. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe | 11.02.2017 | 19.00

Bu da Bursa'nın pozisyonu net penaltı

Hocam o kolu bir tarafina mi soksun ? Kol net sekilde yapisik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • su bursali adamin kirmizisina laf edenler varsa artniyetlidir.yeni baktim ozete ayni adam israrla kirmiziyi istemis daha arkadan daldigi pozisyonda atilmasi gerekiyodu sonra 2 3 kere sarilik hareket yapmis sonra atilmis.fanatiklik yapanlari gordum orda burda da akil yok bazi insanlarda.

• kolunu kırmasa penaltı olmazdı
  • fenerbahçeyi tebrik ediyoruz 1 puanı zorda olsa aldılar
  • Son pozisyon penaltı veya değil 10 kişi kalmış takıma 50 dakika top çevirmek nedir

• rider30 kullanıcısına yanıt
    Birader ben senin gözünü seveyim ya. Anladın sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

yapma yaw ben bile bilmiyordum Bursalı olduklarını nerden biliyosun bu kadar hocam

Nereden bilsin hocam ona da arka doşları söylemiştir...

Bunun gibi 0 lar , Bursa' ya laf atacaklarını bir Bursalının 1000 de 1 i kadar ERKEK olabilseler keşke...

hocam sırf şuraya yorum attık diye adamlar anama küfretti, bursa çocuğu bilmem ne felan saçma salak laflar ki bunları ancak adam gibi söylecek lafı olmayan insanlar yapar görüyoruz ne kadar adam olduklarını

• geçmiş olsun gençler
  • ilk pozisyona penalti degil deme be diyorsanda futbol konuşma

• ahahahhaha 10 kişi kalmıs takımı yeneme hakeme bahane bul
  • la bu kadro ile oyunla şampiyonluğu hak etmiyoruz adam gibi bize temizlik lazım fenerbahçe ruhu kalmadı bizim oyun tarzımız kalmadı biz kontra atak yapmayız biz top çevirririz adam gibi atak oynarız bize adam gibi orta sahanın ortaya çepik çevirecek adam lazım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.