Şimdi Ara

STSL 2015-16 Sezonu 23. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 29/02/2016 Pazartesi | 20.00 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
2
Favori
9.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

Bu tempo böyle sürmez
    65-70 gibi töre ve frei girerse iş değişebilir

Benim gibi düşünen varmış. İnanılmaz efor sarf ediyorlar deli gibi basıyorlar. Bunu 90 dakikaya yaymak ne kadar mümkün. Biz geberik geberik oynadık. Top tutamadık.

Taktik midir acizlik midir bilemedim.
  • Arkadaş resmen planlanmış, ilk dakikadan hiç alakası olmayan yerde, pozisyonda faul veriliyor illa böyle derbilerde çıkıp bi hakem katlececek maçı. O poziyona kadar kaç tane ciddi faul oldu anasını satim. Bu Şenol hoca da nasıl çalıştırdıysa takımı ruh gibi, Gökhan varken Olcay'ı oynatır anlamadım gitti. 2. yarı düzelmezse yeniliriz.
  • beşiktaş ikinci yarı her türlü atar
  • fener tipik anadolu futbolunu oynuyor.geniş alanda etkili olmak istiyorlar.set hücumunda 3 pası yapamadılar.beşiktaş golün şokunu üzerinden atmalı.fenerin bir numarası yok.ikinci yarıda oyun beşiktaş lehine dönecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

2.dakikadaki o uyduruk faulle maçın rengini belli etti hakem, atamaz tabi Caner'i.

beckin volkana yaptığı neydi anlatsana biraz net kırmızı

Topa vuruyor ayağı havada adam sırtı dönük kontrolsüz çarpıyor faul yok marcelo el penaltı gol olan pozisyon faul yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golde volkan neden boş kaldı ?

Takım golü yedikten sonra morali bozuldu sanırım. Toparlayamadı fenerin baskısı ile istediği futbolu sergileyemedi.

Umarım ikinci yarıda toparlar puan yada puanlar alırız.
  • ülke futbolu emre belözoğlu futbolu bıraktıktan sonra bi çirkeften kurtulduk diye sevinecekken yerini şimdiden caner erkin denen torpilli aldı. Şimdiden geçmiş olsun herkese.. Bi 10 sene de bunu çekecez..
  • Gene şampiyonuz

• Sosa git kardeşim. Eğer şu maçta götünü sallaya sallaya koşucaksan git. Bu ne laubalilik,ne hainlikdir be yaptığın 1 olumlu hareket yok. Bana gençlerbirliği maçında top oynama,çık fb maçında top oyna bu adam mı yıldız? 22 lik oğuzhan bile ondan çok inisiyatif alıyor,ayıptır ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomez ve oguzhan diyorum gol sahiplerini

• quote:

Orijinalden alıntı: sake_16

Golde volkan neden boş kaldı ?

Takım golü yedikten sonra morali bozuldu sanırım. Toparlayamadı fenerin baskısı ile istediği futbolu sergileyemedi.

Umarım ikinci yarıda toparlar puan yada puanlar alırız.

Onu kimse anlamadı zaten. Öyle yere kesti ki herifte. Herkes bizim gibi seyretti.

Demoralize oldular. Bir tutujkluk var takımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Bu tempo böyle sürmez

Benim gibi düşünen varmış. İnanılmaz efor sarf ediyorlar deli gibi basıyorlar. Bunu 90 dakikaya yaymak ne kadar mümkün. Biz geberik geberik oynadık. Top tutamadık.

Çok iyi basto orta sahada fb
    Atiba sosa oğuzhan üçlüsü hiç bu kadar baskı yememişti ama tabi ciğer bu yorgunluk başlayacak. Bu oyun yapısına bakılırsa şenıl hocanın kozları daha kuvvetli
    Fb nin elinde sadece nani var..ama sizde töre ve frei kozları var biraz daha zorda kalırsa cenki sokabilir

• Tore girerse mac doner

• fb daha coşkulu ve motive.. bu bir gerçek. ama beşiktaş durumu tersine çevirebilir, o ışık var.
  • İlkyarı fener öndeydi daha iyi oynadılar Caner o nasıl bir giriştir çoktan atılmalıydı.Beckin pozisyonunda ise Beck topa vuruyor sonrasında adama çarpıyor ayağı.2. yarı üstünlük Beşiktaşta olur diye düşünüyorum.
  • Sosa'ya küçük maçlarda büyük oyuncu olarak rol alması yakışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrayzLeek

quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

2.dakikadaki o uyduruk faulle maçın rengini belli etti hakem, atamaz tabi Caner'i.

beckin volkana yaptığı neydi anlatsana biraz net kırmızı

Topa vuruyor ayağı havada adam sırtı dönük kontrolsüz çarpıyor faul yok marcelo el penaltı gol olan pozisyon faul yok.

nani aynısını yaşadı machester maçında topa vuruyordu indirirken ayağı ile karnına basmıştı futbolcunun ve sonuç cüneyit çakır kırmızı kart vermişti naniye

• Ozi cok kötü bek defansları cok cok kötü bu yuzden bu durumdayız zaten

Olcay baskı yapamıyor iso baskı yapamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

ciddi ciddi soruyorum

beşiktaşın lokomotiv moskovadan fazlası varmıydı ilk yarı? ikiside aynı seviye kesinlikle

2. yarı görürsün moskovayı.

Hakem sayesinde maça golle başladınız. Takım demoralize oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Bu tempo böyle sürmez

Çok iyi basto orta sahada fb
    Atiba sosa oğuzhan üçlüsü hiç bu kadar baskı yememişti ama tabi ciğer bu yorgunluk başlayacak. Bu oyun yapısına bakılırsa şenıl hocanın kozları daha kuvvetli
    Fb nin elinde sadece nani var..ama sizde töre ve frei kozları var biraz daha zorda kalırsa cenki sokabilir

Zati gol olmasa tam beklediğim oyun. Ama erken gol bozdu işi. Hoca ilk 45 dakika uyutacaktı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.