Şimdi Ara

STSL 2015-16 Sezonu 23. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 29/02/2016 Pazartesi | 20.00 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
2
Favori
9.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı maçımı izliyoruz senle Beşiktaş'ın 2 şutu var defansta top yapmaktan başka ne yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse savunmasın hakemi filan resmen çok kötü oynuyoruz.Ne oldu geçen haftaya kadar eziyorduk takımları yazıklar olsun[ sm=bansign.gif]

• Kerim 18'de yok beyler. Adı geçmiş yazayım dedim.
  • v. Persie kullanıcısına yanıt
    Gomez ne alaka ya takımda en azimli Gomez adama top atmadılar adam orta sahaya gelip top alıyor pasorluk yapıyor Q7 ye alda at diyor asıl Rvp nerede bi kadar baskılı oyunda rvp yı göremedim ben

• Beck pozisyonda topa vurduktan sonra ayağını çekme imkanı vardı hadi diyelim ki çekmedi ittirmemesi gerekiyordu resmen volkan şenin böbreğine operasyon düzenledi direk kırmızı dahi verilebilir çok örneği mevcut bu pozisyonların. Faul dahi vermedi ilginç.

Caner ve quaresmada 2. Yarı atılabilir.

Beşiktaşlı bir oyuncunun eline ceza sahası içinde çarptı gibi gördüm ancak hakem vermedi ancak kaçak yayın izliyorum tam kavrayamadım pozisyonu.

Beşiktaşa ne olmuş böyle anlamadım desem yeri var fenerbahçe bu oyunu 2. Yarı sürdürürse 3 - 4 atar gibi geliyor.

İyi olan kazansın arkadaşlar. Maç zevkli geçiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım panik atak oynuyor resmen. Geriye düşünce neden bu kadar sapıtıyoruz anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Normal bir müdahale.

Çok fesatsınız abi masaj yapıyor adam.
  • H.Ali girmesi lazım yoksa Caner kızaracak. Beck in pozisyonuda tartışılır. Topa müdahale yaptığı açık fakat sonrasında ayağıyla Volkan a baskı yapmaya devam etmiş gözüküyor. En azından durmaya çalışabilirdi. Bu pozisyonun tek doğru yanıtı Beck biliyor, tabanıyla bile bile baskı yapmaya devam ettiyse atılmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Normal bir müdahale.

Topa vuruyor sonra temas oluyor. 1sn icinde ayagini nasil indirsin. ayaga dogru geliyor zqten adam

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Gomez ne alaka ya takımda en azimli Gomez adama top atmadılar adam orta sahaya gelip top alıyor pasorluk yapıyor Q7 ye alda at diyor asıl Rvp nerede bi kadar baskılı oyunda rvp yı göremedim ben

aynen robin van persie oyunda yok resmen adını 2 kere duydum o kadar fenerbahçeliyim ama rvp 2.yarı düzelmezse çıkacak gibi
  • Pozisyonun gelişimine bakacaksın, kasıt var mı yok mu ona bakacaksın sonra konuşacaksın. Alves in geçen sene aldığı kırmızı karttaki kasıtla bu bir mi ?? Konuşunca konuştu oluyor sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Seller

quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

ciddi ciddi soruyorum

beşiktaşın lokomotiv moskovadan fazlası varmıydı ilk yarı? ikiside aynı seviye kesinlikle

2. yarı görürsün moskovayı.

Hakem sayesinde maça golle başladınız. Takım demoralize oldu.

Her seye de hakem de hakem demeyi birakin yahu. Niye objektif oluo kotu oynadiginizi kabullenemiyorsunuz? Besiktalilar kadar kendi hatalarini kabullenmeyen bir taraftar toplulugu gormedim su ana kadar.

"kaşar hokem istimıyırız"

diyen beşiktaş başkanıydı zaten bas parayı al hakemi fenerin temel taktiği

Pes yahu konu ancak bu kadar cevirilebilirdi. Kendinizi nerden laf atsam diye sartlamissiniz resmen. Ki bahsettigimiz hakem de Cuneyt cakir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Quaresma atacakti o golu.

merak etme daha çok gol var bu maça
  • Caner ve Beck atılmalıydı.

• Ayrıca çok heyecanlı oynuyoruz bu kadar heyecan bize pahalıya patlayacak

• Alpere yapılan da faul değilmiş ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

H.Ali girmesi lazım yoksa Caner kızaracak. Beck in pozisyonuda tartışılır. Topa müdahale yaptığı açık fakat sonrasında ayağıyla Volkan a baskı yapmaya devam etmiş gözüküyor. En azından durmaya çalışabilirdi. Bu pozisyonun tek doğru yanıtı Beck biliyor, tabanıyla bile bile baskı yapmaya devam ettiyse atılmalıydı.

Hocam benim düşüncem orada kasıt yok. Yavaş çekim izler isen çekiyor ayağını.

Ki orada top benden çıksın diye sallıyor ayağını ileri.
  • Töre giriyor. Caner'in karşısında oynatacak kesin hoca.

Haydi bismillah. Ölü toprağınızı atın beyler.
  • Gökhan'ı Olcay'ın yerine alır umarım, sarı kartı var diye q7 yi çıkarmaz

• golümüz geliyor haydi ya Allah
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.