Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
3
Favori
12.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheYips

Evet bana göre u?ra?tyrycy

A?lady?ym falan yok ?enolun laflary sinirlendirdi

Gomezin sezonn ilk yarysy dirse?iyle herifi darmaduman etti?ini unutmadyk ama ?enolunuz unutmu?a benziyor bir de bu i?i Fenere ba?lyyor

Sen nasıl kafadasınki gelip bjkmaç konusuna eze eze şampiyon olmalıyız diyorsun,fb konusu denen biryer var biliyor musun?
  • ilk defa caps yaptım

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Doğru Vitor Korkudan Soru Bile Alamıyor Şenol Takır Takır Konuşuyor.
  • ilk yarıdaki fener başakşehir maçını hatırlıyormusunuz?

emreb 86 dakika sahada yürümüştü.

badji kırmızı kart geliyorum diye bas bas bağırırken avcı onu oyunda ısrarla tuttu.sonunda kırmızı kart gördü.

bu akşam ise durumlar değişti.

emre takır takır oynamaya başladı.

badjiyi çıkarmayan avcı batdalı anında çıkardı.

fener başakşehir maçında yürüyen emreyi ne zaman çıkardı peki oyundan.84 de fener golü buldu.86 da sahada yürüyen emre oyundan çıktı.

avcı fener maçında hiçbir hamle yapmazken beşiktaş maçında hamlelerini anında yaptı.çoh enteresan
  • pek de başarılı olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntblast

quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

ben susayım resim konuşsun
     STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

[DHGram=https://www.instagram.com/p/BBsomKqJcmi/]

Dostum adam sana iki foto arasındaki farkı söyle demiş sen gittin ne paylaştın
    O kırmızıysa peki bu neeee??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esekgibenkoylu

The Schuey
    serokut
    Orlando DeJoseph
    C00Luck
    sommet de la montagne
    Desmond
    selçux
    centerboys
    Rudy Fernandez
    Métropol
    Alexxx202020
    hotel california
    STORMBEAS7
    PERENAL.
    SultanHakim
    Ed Wood
    I m amazing.. I m Batman
    Dark is the Sunlight
    Cane®
    Bulshizza
    Kazahell
    Shadow Fox
    Shinku
    ayaztuncay
    Rocky Marciano
    EAvcı
    MDelice
    RakiBalikKavun
    BUNDAN SONRA BU LİSTE HER KAZANDIĞIMIZ MAÇ SONUNDA HABERDAR EDİLECEKTİR,NASIL OLSA ÇOK MERAKLILAR BJK MAÇLARINA.

Beni de ekle. Ama yenilgi ve beraberliklerde de çağırmazsan adam değilsin, net.

• biri şuraya gomezin bir maçtan sonraki kanlı ayaklarını atsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

çekilmiyorsunuz be hacı. neyse Kadıköydeki maçtan sonra eksik maçınızı yenseniz de 1. olamayacaksınız. 29 şubata kadar sizi dinlemeye devam

Hep söylüyorum gereksiz büyük konuşuyorsunuz. Haftaya bursa'yı yeniceğinizin garantisi yok. Aynı şekilde bizim de yok o yüzden maçı maçta konuşalım. Ayrıca çekemiyorsan da yorum atmayabilirsin. Şu forumda maç dışında her şey konuluşuluyor. Millet maçı bitirip duşu alıp yemege gidiyor aileleriyle el ele kol kola biz burada birbirimize laf sokuyoruz.
  • antking kullanıcısına yanıt
    Ya sen onu bunu boşver. Şampiyon olacağınıza inanıyon mu

• Beşiktaşın şaibeli gollerini olduğu mesajları silmişler yönetin çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

Ya sen onu bunu boşver. Şampiyon olacağınıza inanıyon mu

Ben inanıyorum. Ayrıca şunu söyleyim sezon başında da geçen senelerde de söyledim bu ligde olan şampiyonluk türkiye kupası umrumda bile değil benim. Çünkü lig de kupa da medyanın elinde işlerine geldiği gibi yapılan şeyler. O yüzden biz avrupa'ya gidecek dereceyi alalım orada başarılı olalım bana yeter. 2 sene üst üste bireysel hatalardan elendik yapıcak bir şey yok bu sene daha iyisi olacaktır.
  • Ünlü spiker Ercan Taner, NTV Spor'daki maç değerlendirmesinde Ali Palabıyık'ı ağır bir dille eleştirdi. Taner'in, Palabıyık için "Ve hakem... Tek yorumum var; gördüğünü çalsın yeter, göremiyorsa uğraşmasın, yöneteceği en önemli maç U21 Romanya-San Marino dostluk maçı olur... Boşuna uğraşmasın!" sözleri dikkat çekti.
  • yine akbaba gibi üşüşmüşler size mevzu yok hacı bu saatten sonra kendi dışkısını kapatamayanlar anca cenkin golüne falan sarmaya çalışır işte napıcaksın benim rakip 10 kişi en son kazandığım maçı hatırlamıyorum diyemezsin uçup kaçıp penaltı atarak manşet yapılan şişme rvp falan saymıyorum daha. Temel özelliklerini yitirmiş insanlarla kolemiğe girmek anlamsız malesef onur gurur gibi

• 7 eksik kasımpaşa ve bir eksik oyanayan takıma alınan galibiyet yine Fenerlilerin sağının solunun oynamasına neden olmuş.
    Bunun tek sebebi var;
    o da kadıköyde 29 şubatta uğrayacakları hezimetten korkudan ne söylediklerini bilememeleridir.
    Onlar sanıyorki bu Beşiktaş geçen seneki Beşiktaş.Ama korkunun ecele faydası yok.
    29 şubatta görücez el mi yaman bey mi yaman.
  • en-ata kullanıcısına yanıt
    Ercan taneri severim ama o da beşiktaşlı olduğu için böyle yapıyor. Fenerin maçı olsa sesini çıkarmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: keyman

quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

RvP ye laf atan bjk taraftarı umarım bundan sonra o tiner kokan ağızlarını kapatırlar. 4 net gol pozisyonu kaçıran gomezi hiç dillendirmemişler :d
    onun dışında 2 gol de balon kalecileri tolganın hatası :D

Gomez 15 golle kral
    Fernandao 10 golle 6.
    Rvp 9 golle 11.

Hadi burayi gec.

Fb nin 5 penaltisinin 3 u fernandao 2 si rvp.
    Bjk nin 3 penaltinin biri gomezin biri cenkin
    Biride oguzhanin. Eger gomez atsa penaltilari 17 olacak 2 mac eksigiyle. Senin dedigin lafa bak.istersen cikar penaltilari oyle hesapla;

Penaltisiz...

Gomez 14
    Fernandao 7
    Rvp 7.

Gomezin 2 maci eksik.

Sizde balon cok.

Hatirlarsan gomez 2 tanede size sallamisti.

Sadece gole mi bakıyorsun?
    Gomezin gole yönelik kaç pası var?
    RvP nin oynadığı maçların hepsinde atamasa da gole bir şekilde katkısı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Maçı tek kale oynayıp penaltı yaptırıp kırmızı göstertiyoruz. Yapacak bir şey yok. Demek ki bazı takımlar dolu hücum yaparken bazıları yalandan al gülüm ver gülüm yapıyor. Rakibi bunaltamıyor. Bu arada Çok korkuyoruz 10 yıldr korktuğumuz gibi.

• Patient93 kullanıcısına yanıt
    Hocam azcık tarafsız ol.
    Maçın iki iki bitmesi seni nasıl etkiledi ki sabah sabah hemen bizim konuya girmiş millete cevap yetiştiriyorsun.Gerçi hiç çıkmamış gibi gözüküyorsun.
    Bence sen hiç uyumadın yada uymaktan korktun ne oldu söyle rüyanada Beşiktaşlılarmı kovaladı.
    Acı varmı acı
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    Arkadasim besiktasli olsan bu kadar durmazsin konuda saat 10 oldu okulun falan yok mu senin

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.