Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 6. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 27 Eylül 2015 Pazar | 19.00 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
1
Favori
10.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açık olarak söyleyim benim görüşüm bjknin ilk golü ofsayt fbnin 2.golü top dışardan çevrildi ersan ve naniye kırmızı kart çıkması gerekti ama ikiside maçı tamamladı.sonuç olarak hakemi beğenmedim
  • zaaaaa derbi kazandık lan kadsghlashash
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

KARI GİBİ UZANMIŞ NE DE GÜZEL YATTINIZ

Cha cha

Soda iç buz gibi Anca alır gazını

NEYSE UZUN ZAMANDIR DERBİ KAZANAMIYORDUNUZ,HAKEMLE ALDINIZ.SEVİN BAKALIM YEDEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ :D

Bir şey mi dedin

STSL 2015-2016 Sezonu 6. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 27 Eylül 2015 Pazar | 19.00

• 3 temmuz sürecinde şikeci takımın ve baş şikeci aziz yıldırım'ın yanında kol kola bulunarak tarafınızı belli etmiştiniz.

Ve bu akşam neredeyse bu işin bedelini ödeyecektiniz, yarım metre çıkan top şenere meirelese alvese canere çıkmayan sarı ve kırmızı kartlar hepsi es geçildi.

Muhtemelen burada zır zır ağlayacaktınız kaybetseydiniz yada berabere kalsaydınız ve şerefli 3.lük diye zırvalayacaktınız sonra.Yüzündeki bu karayı silmeniz gerekir şikecinin yardakçısı ve yancısı pozisyonunuzu artık silmeniz gerekir.

Siz bugün kazandınız ama 3 temmuzda koca Beşiktaş'ı yancı yaptınız.Yani taraftar yapmadı yönetim yapmadı ama siz de sustunuz.

Şimdi muhtemelen kızacaksınız eksileyeceksiniz falan ama hepsi bunları bilip sindirememenizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bughuul

quote:

quote:

quote:

Cha cha

NEYSE UZUN ZAMANDIR DERBİ KAZANAMIYORDUNUZ,HAKEMLE ALDINIZ.SEVİN BAKALIM YEDEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ :D

u mad bro?

3. Brahhhhh

• Beşiktaş'lı arkadaşlara tebrikler.

İki takımda çok iyi oynamadı bence ama beşiktaş hücumda daha kesin ataklar oluşturdu ve sonucunuda aldı. Fenerbahçe çok motivasyonu düşük bir takım görüntüsü çiziyor. Bir Galatasaray'lı olarak lig başında ümidimi kesmiştim Fenerle, Beşiktaş arasında gider şampiyonluk dedim ama bugün ki oynanan oyunları gördükten sonra Galatasaray'da önceki yıllardan aynı oyuncularla oynama avantajı var o sebepte 3 takımda son haftalara kadar şampiyonluk yolunda iddaalı olacaktır diye düşünüyorum. Hatta Fenerbahçe, Pereria ile devam ederse bence ligin ortasına doğru biraz geriye düşebilir çünkü takımı motive edememiş belli ki ve RVP ile arasında sorun var. RVP taraftar tarafından korunuyor ister istemez eğer buzlar erimezse Pereria devre arasına kalmadan yolcu olur. Onun dışında Şenol Hoca elinde ki kadroyu en iyi şekilde kullanmış defans oyuncuları çok iyi olmasada beşiktaş iyi savunma yaptı diyebiliriz. Q7'yi ilk 11'e almamamasıda ne kadar otorite sahibi bir hoca olduğunu gösteriyor. İlerleyen haftalarda neler olucak bakalım.

• Şerefler nerde ersan faul yapmadı dimi . Tebrikler bu arada.
  • Gomez in verilmeyen penaltısını unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksileyen Adam

quote:

quote:

quote:

quote:

Cha cha

u mad bro?

3. Brahhhhh

Evet 3. gol güzeldi

• Ne yalan söyleyeyim hiç kazanacağımızı düşünmemiştim. Fenerbahçe daha iyi oynadı. Bizim defans hattı çok şuursuz. Ama bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman zaman "Şenol Güneş balondur" falan diyorum ama, adam Bilic'in bilmem kaç sezondur yapamadığını yaptı: Beşiktaş'a derbi kazandırdı. Helal olsun.

Gomez'de de Alman millî takımına seçilme isteği görüyorum. Fiorentina'da dağılan imajını toparlamaya çalışıyor belli ki.
  • Beyler bırakın sevinsinler. Hakla kazanılan bi 3 puan değil kusura bakmasınlar.

10. haftada sönerler.

Az biraz futbol bilgisi olan 2. golün aut olmadığını bilir zaten. Kendilerinin aynı pozisyonu olsa biliyor olacaklardı.

Ersan denen uyduruğun 2 tane kırmızısı var.

Atak bitmeden maçı bitiren Volkan'ın son pozisyonda itildiğini görmeyen bir hakem var.

Diyecek daha çok şey var ama daha fazla yalan bahaneler uydurmanız için vakit kaybetmenizi istemem.
  • HERKES ALMAN'A KURBAN OLSUN. DIŞARDAN ÇEVİRİP GOL ATMAK ÇOK KOLAY DİMİ ???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.5 kişi derbi almak cidden zor ha

İmkanım olacak Ersan, Olcay, Tosic'i saniye tutmam şu takımda.

Bu üçü şahıs olmasa ilk yarı biterdi maç.

Biran önce dönün Veli, Tolgay kardeşlerim.

Olcay'ın bütün top kayıpları kontra, Tosic zaten her maç rakip taraftarın formasını giyiyor.

Ersan'ın yediği çalımı halı sahada bizim amcalar dayılar yemiyor.
  • bence ama beşiktaş hücumda daha kesin ataklar oluşturdu Sonrasını okumadım maçı tekrar izlersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eksileyen Adam

quote:

quote:

quote:

quote:

Cha cha

u mad bro?

3. Brahhhhh

Evet 3. gol güzeldi

fuarkkkk

• Defans hattına kesin takviye lazım. İsmail'i sözleşme uzatacaz diye gaza getirelim devre arasına kadar idare etsin şutlayalım sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mario Gomez alman milli takımına resmen geri döndürdü kendini. Artık ordan da geri dönmez şükürler olsun harika bir golcümüz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: Aideen

Tebrikler beyler, çok zevkli maçtı lakin hakem tam bir rezaletti. Ofsayttan golünüz, dışardan çevrilen top, verilmeyen kırmızı kart onlarca pozisyon...
    Hiç kimse gelip ezdik, çok iyi oynadık vs demesin. Rezalet bir biçimde oynadınız. Delikanlı bir biçimde Fener'in iyi oynadığını kabul etmelisiniz.

Fener rezalet oynadı asıl.

Maçın genelinde şu veya bu diyemeyiz bana göre.İlk 20 dakika Fener çok etkili başladı resmen top yaptırmadı size,ama bir duran top 1-0,hemen ardından 2-0 oldu,2-0'dan sonraki 10 dakika Fenerbahçe dağıldı oyundan.Tosic'in kendi kalesine attığı gol oyunu dengeledi,hemen sonra da Fenerbahçe inisiyatifine geçti oyun.İkinci yarıya da Beşiktaş etkili başladı,sonraki 10-20 dakika Fenerbahçe nispeten daha iyiydi,tam oyun dengelenmişken 2-2 oldu.Bu 10 dakikada Beşiktaş moralmen dağılmışken çok güzel bir arapas ve klas kafa vuruşuyla 3-2 oldu.3-2'den sonra Beşiktaş kontraataklarla etkili olsa da orta saha mücadelesi gibi geçti oyun,skoru korudu Beşiktaş.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.