Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 6. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 27 Eylül 2015 Pazar | 19.00 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
675
Cevap
1
Favori
10.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

ikinci golde topun tamamı çıkmamış bu arada.

Verdikleri ilk görüntüde top gayet net bir şekilde çıkmıştı 2 saat sonra aynı açıdan verdikleri görüntüde top içerdeydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cris10 kullanıcısına yanıt
    maçı izledim beşiktaş az geldi öz geldi. ikinci yarının ilk 10-15 dk sını kaçırdım o arada noldu bilemem. Fenerbahçe dağınık hücum yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run DMC

3 temmuz sürecinde şikeci takımın ve baş şikeci aziz yıldırım'ın yanında kol kola bulunarak tarafınızı belli etmiştiniz.

Ve bu akşam neredeyse bu işin bedelini ödeyecektiniz, yarım metre çıkan top şenere meirelese alvese canere çıkmayan sarı ve kırmızı kartlar hepsi es geçildi.

Muhtemelen burada zır zır ağlayacaktınız kaybetseydiniz yada berabere kalsaydınız ve şerefli 3.lük diye zırvalayacaktınız sonra.Yüzündeki bu karayı silmeniz gerekir şikecinin yardakçısı ve yancısı pozisyonunuzu artık silmeniz gerekir.

Siz bugün kazandınız ama 3 temmuzda koca Beşiktaş'ı yancı yaptınız.Yani taraftar yapmadı yönetim yapmadı ama siz de sustunuz.

Şimdi muhtemelen kızacaksınız eksileyeceksiniz falan ama hepsi bunları bilip sindirememenizden.

Abi ne alaka şimdi ya ? Ne zırvalıyosunuz geldik şurda maçı kazandık tadını çıkartalım ya, ayrıca galatasaray şike konusunu açıcak son takımdır

• Basın Duysunlar ;)

http://www.tomnash.eu/gomez-button.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veli yok Tolgay yok.

Takımın can damarları.

Stoper Ersan denilen eleman. Solda Tosic sağ açık Olcay, derbi kazanmışız bence kimse konuşmasın

Hele fbliler hiç konuşmasın. Siz hiç 8.5 kişi derbi kazandınız mı
  • Gomez'de ısrar edenlerden ALLAH RAZI OLSUN , Uzun yıllar böyle kaliteli santrafor görmemiştim (Dembaba da iyi ama Gomez kadar iyi değil )
  • dembabafoot
    Buyuk BESIKTAS ❤❤❤
    #sampion #besiktas #bjk #kartal #1903 #besiktask #seniseviyorum #bigblackkartal for ever

• MAAAARRRRIIIOOOOOOOO GOOOMMMMEEEEEEEZZZZZZZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede biliçli sünepe takım, nerede şenol güneşin takımı. Takır takır oynadık hiç boşuna fenerli arkadaşalr ağlamasın. Herkeste bi töre yok malesef.

Geçen senelere göre acayip diri oynadık. Sadece ersan özürlüsünden kurtulursak bu takım şampiyon olur.

• Hani bazen kanar-ya

• volkan topu bariz şekildre dışardan çevirmiş belli, çok bilmiş sallamasyon rıdvan efendide bariz içerde diyo bide kör

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/30174776.asp

STSL 2015-2016 Sezonu 6. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 27 Eylül 2015 Pazar | 19.00

• Yandex attı 3 oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfish Love

Şerefler nerde ersan faul yapmadı dimi . Tebrikler bu arada.

http://www.tomnash.eu/gomez-button.html
  • Mario Gomez bu ligin en iyi golcusu, net.
    Ayrica 15. haftayi sabirsizlikla bekliyorum bu galatasaray'i en az uclemeden birakmayiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M. Uslu gene zırlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Mario Gomez bu ligin en iyi golcusu, net.
    Ayrica 15. haftayi sabirsizlikla bekliyorum bu galatasaray'i en az uclemeden birakmayiz

Bu sene çok gol atıyoruz hocam. fb 3 gol yemişti 5 maçta.

1 maçta attık. Tesadüf değil. Eğer Veli ve Tolgay dönsün bu sefer fena umutluyum
  • Fenerbahçe yöneticiler başladı TV de söylenmeye.

• mahmut uslu ağlamaya başladı yine
  • Mahmut uslu zirvala kedi seni

• Ersanın oyunda kalması tam anlamı ile skandal. Hakem resmen kolladı o pozisyonda

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.