Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 6. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 27 Eylül 2015 Pazar | 19.00 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
1
Favori
10.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA

quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Rvp'ye cizgi kenarindaki isinma hareketlerinde isrardan dolayi sari kart ve devam ettirmesi durumunda kirmizi kart verseydi ne olacakti ?
    Adam giripte belki golu atmayacakti.
    Sonuc itibari ile ;

Laylala laylay lalalay lay
    Laylalaylay lalalay lay
    Laylalalaylay lalalaaaaaaaaay

Oyuna girmeyen bir oyunca cezalandırılamaz.Futbol cahili seni.

Oha pes artik.Bu kadar cahilini ilk defa goruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Orijinalden alıntı: Jerzek

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeyTR33

Ya bi anlayamadınız onu. Topun "izdüşüm" alanı çizgiden çıkmadığı sürece sorun yok. Yani topun %99u çıksın %1i çizgide olsun yine içerde sayılır. Tam kenardan, hakem hizasından bir fotoğraf bul tamamdır. Perspektif denen bişey var unutma.

Yav he he.

Aynı pozisyon BJK'nin olsaydı izdüşüm falan olmazdı direkt aut verilirdi, o yüzden izdüşümmüş %1'miş gibi şeyler konuşmayın boş yere.

Yıllar önce Fener'in Denizlispor'a atıpta sayılmayan golü vardı, o da bizim maraton perspektifinden çizgiden çıkmış gibi duruyordu ama 1 metre içeriye giren topumuz verilmedi diye ağladınız günlerce.

kendinizi savunuşunuzda ilkokul çocuklarına benziyo

Sizin de bir yenilgiyi hazmedemeyip buralarda laf yetiştirmeniz kreş çocuklarına benziyor. Benim babam, senin babanı da döver dersiniz birazdan.

yenilgiyi hazmedememek demezmi bide pardon unutmuşum siz bu lig için çok şerefliydiniz, her tarafınızdan şeref fışkırıyor

Tamam tamam söyleriz takıma Kadıköy'de yeniliverirler Jerzek ağlamasın diye.

adam normal bir tartışmayı bile ağlama yaptı devam sen böyle, sonra sokaklar nie cahil dolu

• quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

quote:

Fenerbahçelilerin ağlama duvarına dönmüş burası
    20 numaranız yıllardır ana arat söverken, Emenike formasını çıkarıp kafasına göre statı terk edip sonra yine kafasına göre stata gelip bostan korkuluğu misali hakemlerin ellerinin hiçbir zaman cebine gitmediği günleri ne zaman unuttunuz. Yıllarca Beşiktaş ezildi, Fenerbahçe ve Galatasaray ise HEP korundu, sahte büyüklük yaratıldı, Beşiktaş sindirildi. Şimdi zırlama sırası sizde.Yeni statımız ile birlikte size yeri göğü dar edeceğiz.

Her sene ağlayan taraftarlar bir galibiyetle bize ders verir olmuş

Birkaç haftaya başlarsınız
    Bizi eziyollaaa demeye

Yıllarca ana avrat küfür eden 20 numaranız hakemler tarafından korundu,
    hakemin suratına tükürdünüz hemen sonra gittiniz cezayı kaldırmak için TFF bastınız,
    videolarda hakeme tükürdüğünüz kareleri kırptınız,
    başkanınız hakem koridorlarına inip hakem tehdit etti,
    oyuncunuz müsabaka esnasında sahayı terk edip tekrar kafasına göre müsabakaya döndü,
    dingonun ahırı gibi en sarı gördünüz ne kırmızı, kurgulanmış senaryolarla korunarak şampiyon oldunuz..

kaleci Ferhatlar elini çekti, Bilaller bize karşı canavarlaşırken Gs'ye karşı süt dökmüş kediye döndü, 2 metreden goller atılmadı.
    İyi ki futbolu izliyoruz da neyin ne olduğunu görüyoruz çok şükür gözlerimiz sağlam. Sahte büyüklük devirleri, kurgulanmış senaryo devirleri geçiyor, yeni stat ile birlikte hepinizi Vodafone Arena'nın çukuruna gömeceğiz.

Tamam

Tamam tabi. Hadi geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    Hahahahahahha.
    Vay arkadaş.
    Hahahahahhahaha.

Bu mesajida gordum ya artik pesss.

• Yok hocam görmez bunlar.

Alın izleyin tek tek. Daha da yazmam size laf anlatılmıyor çünkü, anlamak istemiyorsunuz. Öncelik mesajlarıma baksanız geçen sene sizi biçtiklerini bildiğimi, bunun da yanlış olduğunu söylemiştim. Siz biçildiniz diye bizim de biçilmemiz gerekmez. Adamlarla az daha konuşsak hakem bizi tutmuş sanacam ha.

Alın izleyin öğrenin. 1penaltı vs 2gol 1 kırmızı kart!

http://m.ligtv.com.tr/haber/tartismali-pozisyonlara-son-nokta-21

• quote:

Hah bana bunlarla gelin :) törenin pozisyonunu bir fotoğraf atabilir misin? Görmedim çünkü. Alvesin sarı alması gerekiyordu evet ama oyundan atılacak bir hareketini görmedim. Şener nasıl Gomezi indirmiş? Adam kendini atıyor daha önce de yaptı aynısını Kjaer ile bir pozisyonda. Bu arada atlamışım, sizin Tosic idi sanırım Şenerin ayağına bastığı pozisyon var ona da kart çıkmadı.

1- g.törenin pozisyonunu maçı izlerken gördüm, tekrarını da verdiler ama ofsayt yok gibiydi, belki de vardır bilemiyorum ofsayt çizgisi çizilmemişti

2- Beşiktaşın ilk golü ofsayt. pieroya göre 30 cm. yardımcı hakem hatası ama 20-30cm lik ofsaytlar hakemler için çok zordur. tvde millet durdurup durdurup karar veriyor.

3- markoviçin sakatlanma anını net göremedim, önce faul yapıldı sandım hakem devam ettirince ayağını çime falan taktı sandım. özetlerde de denk gelmedim

4- van persie nin pozisyonu net ofsayt değil, yardımcının büyük hatası

5- ligtvde gomez-şener pozisyonuna tümer-ersun-şansal hepsi penaltı dedi. bana sorarsan gomez-alvesle, gomez-şener pozisyonları ikisi de gri gibi faul-penaltı verilse verilebilir. ama hakem iki pozisyonu da devam ettirdi. tartışmaya ikisi de açık.

6- fenerin 2.golünde top çıktı mı çııkmadı mı çok tartışıldı. fotolarda çizgiye çok az temas ediyor gibi, görüntüleri izlerken volkanın topa dokunduktan sonra topun tamamen hareketinin durmadığı görülüyor. çıkmışsa da çıkmamışsa da milimle ölçülür. orda kale arkası hakemi devam ettirdi, hakeme güvenirsek top çıkmamış

7- ersan net atılmalıydı. orta hakemin en büyük hatası yani gözünün önünde bunu nasıl görmezsin diyeceğimiz hatası buydu. bir de dediğin gibi uzatmalardaki duran zamanı eklemedi maçı hemen bitirdi.

sonuç: hakem kararları totalde fener aleyhineydi.

yalnız şuna değinmeden geçemeyeceğim: bugün formaları değiştirsek. aynı kararlar, aynı skor, ama takımlar tam tersi, fb yerinde bjk, bjk yerinde de fb olsaydı. Beşiktaşlılar hakem diye feveran edecek, Fenerbahçeliler de Beşiktaşlılar hep aynı hakem diye ağlıyorsunuz diyeceklerdi.

hakem hataları hep oldu, olmaya da devam edecek. geçmişte hakem hatalarından çok çektik, hakem yüzünden çok puan kaybettik. hakem kararlarıyla kazanınca bunları söylememek olmaz. bugün Beşiktaş hakem hataları olmasa belki yine yenebilirdi ama büyük ihtimalle ya yenilir ya da maç berabere biterdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fenerbahçelilerin ağlama duvarına dönmüş burası
    20 numaranız yıllardır ana arat söverken, Emenike formasını çıkarıp kafasına göre statı terk edip sonra yine kafasına göre stata gelip bostan korkuluğu misali hakemlerin ellerinin hiçbir zaman cebine gitmediği günleri ne zaman unuttunuz. Yıllarca Beşiktaş ezildi, Fenerbahçe ve Galatasaray ise HEP korundu, sahte büyüklük yaratıldı, Beşiktaş sindirildi. Şimdi zırlama sırası sizde.Yeni statımız ile birlikte size yeri göğü dar edeceğiz.

Her sene ağlayan taraftarlar bir galibiyetle bize ders verir olmuş

Birkaç haftaya başlarsınız
    Bizi eziyollaaa demeye

Yıllarca ana avrat küfür eden 20 numaranız hakemler tarafından korundu,
    hakemin suratına tükürdünüz hemen sonra gittiniz cezayı kaldırmak için TFF bastınız,
    videolarda hakeme tükürdüğünüz kareleri kırptınız,
    başkanınız hakem koridorlarına inip hakem tehdit etti,
    oyuncunuz müsabaka esnasında sahayı terk edip tekrar kafasına göre müsabakaya döndü,
    dingonun ahırı gibi en sarı gördünüz ne kırmızı, kurgulanmış senaryolarla korunarak şampiyon oldunuz..

kaleci Ferhatlar elini çekti, Bilaller bize karşı canavarlaşırken Gs'ye karşı süt dökmüş kediye döndü, 2 metreden goller atılmadı.
    İyi ki futbolu izliyoruz da neyin ne olduğunu görüyoruz çok şükür gözlerimiz sağlam. Sahte büyüklük devirleri, kurgulanmış senaryo devirleri geçiyor, yeni stat ile birlikte hepinizi Vodafone Arena'nın çukuruna gömeceğiz.

Tamam

Tamam tabi. Hadi geçmiş olsun.

Eyvallah sağol
    Sizinde tarihi Fenerbahçe zaferinizi kutlarız

• Sezon sonunda bilmem 100 senelik şampiyonluk hasretiniz sürmeye devam ederken olsun biz şerefliydik demezsiniz sanırım, beşiktaşın şerefli beşiktaş duruşu vardı galiba

Gomez in faul yaptım dediğini niye çok şerefli tercümanınız çevirmiyor
    İçimde ufacık sempati varsa beşiktaşa karşı o da şu yorumlardan sonra bitti

1- 30 cm le ofsayt olan gole bu zamana kadar biz ağladık birazda siz ağlayın deniyor
    2-ersan'ın 2 kez 2.kez sarıyı görmesi lazımken niye kimsenin sesi çıkmıyo
    3.golde gomez alvesin formasını yırtacak durumdayken niye kimsenin sesi çıkmıyor?
    4.üstüne kural bilmezlerin volkan'ın topuna aut diyenlerin hakem bizi katletti demeside bu kadarına pes dedirtiyor

Bu maç tam anlamıyla faciaydı ama bu işin Kadıköy'ü de var geçen seneki ayağınızdaki top tutamadığınız maça dönecek Kadıköy..Bu maçta öyleydi ya neyse

Hadi size şerefli 3cülükler maksimum potansiyeliniz bu zaten

• "Derbiyi beşiktaş kazanıyor" uzun zamandır maç sonunda böyle cümle duymamıştık tolgaya ve hakemlere rağmen güzel galibiyet. Tolgayı gördükçe vallahi cenke haklızlık yaptığımı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cauvr

Sezon sonunda bilmem 100 senelik şampiyonluk hasretiniz sürmeye devam ederken olsun biz şerefliydik demezsiniz sanırım, beşiktaşın şerefli beşiktaş duruşu vardı galiba

1- 30 cm le ofsayt olan gole bu zamana kadar biz ağladık birazda siz ağlayın deniyor
    3.golde gomez alvesin formasını yırtacak durumdayken niye kimsenin sesi çıkmıyor?
    4.üstüne kural bilmezlerin volkan'ın topuna aut diyenlerin hakem bizi katletti demeside bu kadarına pes dedirtiyor

Bu maç tam anlamıyla faciaydı ama bu işin Kadıköy'ü de var geçen seneki ayağınızdaki top tutamadığınız maça dönecek Kadıköy..Bu maçta öyleydi ya neyse

Bunları yazdın okey de sizinkileri de yaz.
    MAAAARRRRRIIIIOOOOOO GOOOOMMMEEEEZ!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bi anlayamadınız onu. Topun "izdüşüm" alanı çizgiden çıkmadığı sürece sorun yok. Yani topun %99u çıksın %1i çizgide olsun yine içerde sayılır. Tam kenardan, hakem hizasından bir fotoğraf bul tamamdır. Perspektif denen bişey var unutma.

Yav he he.

Aynı pozisyon BJK'nin olsaydı izdüşüm falan olmazdı direkt aut verilirdi, o yüzden izdüşümmüş %1'miş gibi şeyler konuşmayın boş yere.

Yıllar önce Fener'in Denizlispor'a atıpta sayılmayan golü vardı, o da bizim maraton perspektifinden çizgiden çıkmış gibi duruyordu ama 1 metre içeriye giren topumuz verilmedi diye ağladınız günlerce.

kendinizi savunuşunuzda ilkokul çocuklarına benziyo

Sizin de bir yenilgiyi hazmedemeyip buralarda laf yetiştirmeniz kreş çocuklarına benziyor. Benim babam, senin babanı da döver dersiniz birazdan.

yenilgiyi hazmedememek demezmi bide pardon unutmuşum siz bu lig için çok şerefliydiniz, her tarafınızdan şeref fışkırıyor

Tamam tamam söyleriz takıma Kadıköy'de yeniliverirler Jerzek ağlamasın diye.

adam normal bir tartışmayı bile ağlama yaptı devam sen böyle, sonra sokaklar nie cahil dolu

Yenilen takımın taraftarı olarak gelip BJK forumunda ona buna laf göndermek, ilkokul çocuğu demek = hazmedememek, ağlamak

Gerçi siz Denizli'de şampiyonluğu kaybettiğinizde de böyleydiniz, o zamanda ağlamadınız değil mi ? Engelli tribününe, kapalıya falan koltuklar Denizlispor'un ligde kalmasını kutlamak içindi, teşvik vardı, şike yaptılar falan demek ağlamak değildi doğru. At gözlüğü ile devam edin siz, sadece sizin takımınız yensin, hakemler lehte karar versin, birazcık tersi oldu mu tebrik etmek yerine ona buna laf gönderip, koltuk gönderin.

• brkmania kullanıcısına yanıt
    Hocam mükemmel yazı. Ülke olarak aşmamız gereken problem de son iki cümlede gizli. Bana kalırsa Şenerin pozisyon penaltı aynı zamanda Gomez de çekmiş faul.

Ayrıca ben sabahtan beridir diyorum geçen senelerde size de yapıldı, hataydı, adam bunu savunma olarak çıkarıyor karşıma. Kardeşim size hata yapıldı diye bize de yapılmak zorunda mı? Mhk'nın olaya el atıp büyük hata yapan hakemlere ceza vermesi lazım gerekirse para gerekirse lisans iptali/hak mahrumiyeti. O hakem 90dkda benim babamın aylık maaşının kaç katını alıyor Allah bilir, buna rağmen birsürü futbolcunun ekibin ve hatta taraftarın hakkına giriyor ayıptır günahtır. Bütün takımların bir olup böyle bişeye geçirmeleri lazım. Ne sizin ne de bizim katledilmememiz lazım.

Objektif yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim. Sizin gibi insanların olması gerçekten çok güzel. Keşke herkes böyle yorum yapabilse, hem Beşiktaşlılar hem Fenerbahçeliler, hatta Galatasaraylılar.

• quote:

Hahahahahahha.
    Vay arkadaş.
    Hahahahahhahaha.

Bu mesajida gordum ya artik pesss.

Isınan bie oyuncu yanlış yerde ısındığı için sarı kart gösterilemez ayrıca öyle bir kural olsa Van Perise ısrar etmez.Sizin dediğiniz olay yedek kulübesinde bir olay çıkması sigara içilmesi vs gibi extreme durumlarda kart gösterilir.

• Sıkmayın canınızı yandex kullanmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naples

quote:

Sezon sonunda bilmem 100 senelik şampiyonluk hasretiniz sürmeye devam ederken olsun biz şerefliydik demezsiniz sanırım, beşiktaşın şerefli beşiktaş duruşu vardı galiba

oğlum adam son 15 dakika koşmadı bile lan sizin başkanınız değilmiydi RVP ye teklif götürdük diyen bizim transferi bozmaya çalışan.RVP sizin gibi şerefli üçüncülere gelmeyince kendinizce bi forvet buldunuz işte.Dua edinde bu sene stadınız açılsın bari valla üzülüyorum bazen size gurbet ellerde oynamadığınız şehir kalmadı.Sene sonunda bu konuyu güncelleyip şerefliği 3.lüğünüzü kutlarız.Gomez i bi sene daha tutacak parayı bulamazsanız feda yaparız küçük emrah modeli

• quote:

quote:

quote:

oğlum adam son 15 dakika koşmadı bile lan sizin başkanınız değilmiydi RVP ye teklif götürdük diyen bizim transferi bozmaya çalışan.RVP sizin gibi şerefli üçüncülere gelmeyince kendinizce bi forvet buldunuz işte.Dua edinde bu sene stadınız açılsın bari valla üzülüyorum bazen size gurbet ellerde oynamadığınız şehir kalmadı.Sene sonunda bu konuyu güncelleyip şerefliği 3.lüğünüzü kutlarız.Gomez i bi sene daha tutacak parayı bulamazsanız feda yaparız küçük emrah modeli

Kardesim Gomez'in katkilarindan sonra iyiki V.Persie gelmemis diyorum kendi adima. Ayrica biraz sorunlu bir kisiligi var gibi bu Persie'nin hocasiyla takismalar yan hakemin yaninda isinmalar falan

• Cauvr C kullanıcısına yanıt
    Şener Gomez'i koluna takmış nereye götürüyordu bana anlatsana? Gomez çekmiş diyorsun çekmeden hemen önce alvesin dirseği gomez'in boğazında ne arıyor önünü mu kesiyor?
    Madem Alvese karşı faul var o dahi elini neden kaldırmıyor? Yoksa sizin Alves çok mu iyi niyetli bir topçu? Yada diğer oyuncular fenerbahçe'nin ? Hakemi etki altına almakta uzman olmuş fenerli oyuncular artık çok mu iyi niyetli?
    Kenarda ona buna herkese gider yapan van Persie neden bir kart görmedi? Yoksa onu görmediniz mi çok şerefli futbol severler?
    Bak daha geçen maçlara girmedim bile geçtiğimiz sezonlar dahi bahsetmiyorum dahi..
    Hadi kendi çöplüğüne şerefli! Takımın çok adil şerefli taraftarı.

• quote:

quote:

quote:

Ömer Üründül alert...

Son 15 dk koşmadı çünkü oyundan çıktı, ondan önce de golünü attı zaten. Siz kezban gibi trip atan rvp'nize bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu bir kullanıcı adı

Sıkmayın canınızı yandex kullanmaya devam

Derbiyi yandexten arıyoruz katkı olsun adamlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA

quote:

Rvp'ye cizgi kenarindaki isinma hareketlerinde isrardan dolayi sari kart ve devam ettirmesi durumunda kirmizi kart verseydi ne olacakti ?
    Adam giripte belki golu atmayacakti.
    Sonuc itibari ile ;

Laylala laylay lalalay lay
    Laylalaylay lalalay lay
    Laylalalaylay lalalaaaaaaaaay

Oyuna girmeyen bir oyunca cezalandırılamaz.Futbol cahili seni.

Oha pes artik.Bu kadar cahilini ilk defa goruyorum.

size cahil diyen hala forumda yaziyormu ben olsam bu utancla tasimi taragimi toplardim forumdan

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.