Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 6. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 27 Eylül 2015 Pazar | 19.00 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
1
Favori
10.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulen hepsi bi yana da o kalede ayı Necip'e vurur gibi yapıyor kartı bizim Necip yiyor cevabını verecek "adalet bekçisi" rakip var mı?
    Hadi Necip engelledi diyelim kart tamam nerde ayının kartı?
    Var mı yanıt?
    Olmaz ama dimi onun firmada sarı renk var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel maçtı yenmeye ihtiyacımız vardı yendik...
  • Cauvr C kullanıcısına yanıt
    Noldu ergen? Pas hakkını mi kullanıyorsun?
    Normaldir..
    Ergen Troll. .

• quote:

Orijinalden alıntı: oranya

Ulen hepsi bi yana da o kalede ayı Necip'e vurur gibi yapıyor kartı bizim Necip yiyor cevabını verecek "adalet bekçisi" rakip var mı?
    Var mı yanıt?

Fenerli bir futbolcu kasten rakibinin ayağını kırsa, ona da kırmızı kart ağır diyecek taraftarı varken buna mı ses çıkaracaklar hocam ?
  • Şu oynadığı futbollarıyla mutlu olan Beşiktaşlı 3. olmaya razıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Normaldir..
    Ergen Troll. .

Ergen derken? Karşında 29 yaşında adam var hitabetine dikkat et.Dediğim gibi sezon başı şampiyon hep sizsiniz zaten söz sezon sonu konuyu güncellicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Ulen hepsi bi yana da o kalede ayı Necip'e vurur gibi yapıyor kartı bizim Necip yiyor cevabını verecek "adalet bekçisi" rakip var mı?
    Var mı yanıt?

Fenerli bir futbolcu kasten rakibinin ayağını kırsa, ona da kırmızı kart ağır diyecek taraftarı varken buna mı ses çıkaracaklar hocam ?

Aynen kardeşim her zaman derim bunlar elle gol attı (anelka) onu ölümüne savunur hakem şöyle diye agladilar maçtan sonra

• 2 yıl sonra ilk defa bi derbi sonrasi sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cauvr

quote:

Normaldir..
    Ergen Troll. .

Ergen derken? Karşında 29 yaşında adam var hitabetine dikkat et.Dediğim gibi sezon başı şampiyon hep sizsiniz zaten söz sezon sonu konuyu güncellicem

Canım kardeşim ( bak kardes diyorum karşındaki adam senin abin olacak yaşta )
    Sende ergen içerikli mesaj atma,mesajına göre cevap geliyor.

• Gomez mac sonu aciklamasi:

"Demba ba sevdigimiz bir abimizdi.Janti adamdi, iyi forvetti, ama derbilerde gol atamazdi, ben atarim."

• Futbolda moral çok önemli, bana göre futbol %60-70 de moral ile oynanır. Beşiktaş yıllardır hasret kaldığı derbi kazanıp büyük bir moral ve güven kazandı, bundan sonraki derbilerde daha rahat ve güvenli oynayacak ve bu galibiyet diğer lig maçlarına da yansayacak.

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Maça başlayana kadar çok rahattım hatta 2-0'a kadar da rahattım ama 2-0 olunca stres başladı. Gerçek Beşiktaş'lı olmak bunu gerektirir.

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Şüphesiz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Var mı yanıt?

Aynen kardeşim her zaman derim bunlar elle gol attı (anelka) onu ölümüne savunur hakem şöyle diye agladilar maçtan sonra

Denizli'de şampiyonluk gidince stadı yakmadıkları kalmıştı bir tek. Adamlarda kaybetmek gibi bir olgunluk yok maalesef, ya kazanacaklar ya kazandırılacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

Büyük takımlar aldığı kupalarla, küçük takımlar ise yendiği büyük takımlarla övünür.

O yüzden GS'nin uefa kupasına karşılık 6-0'lık galibiyeti öne sürüyorsunuz değil mi.. Wtf.

• Maçın özeti ferdi atamadı, gomez attı. Yok ofsayttı, yok ayağıma çift daldı, sarı vermedi, ona kıyak buna kıyak geçti laf ebeliği yapmaya lüzum yok. Markovic' in deparlarını izlerken mest oldum. Adam kalksın tren yapsın bjk defansını sen kıçını kaldırıp bir gol atmayı becereme ferdi. Atamazsan atarlar gülüm. Fenerbahçeliyim ama tebrik ediyorum.
  • quote:

Büyük takımlar aldığı kupalarla, küçük takımlar ise yendiği büyük takımlarla övünür.

[simage]http://i61.tinypic.com/k0px7l.png [/simage]

Şimdi burda hangi takımın sizi yendiği için övünmesi lazım anlayamadım ben?
  • quote:

Molde ve Shaktar gibi takımlarmı mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Maçın özeti ferdi atamadı, gomez attı. Yok ofsayttı, yok ayağıma çift daldı, sarı vermedi, ona kıyak buna kıyak geçti laf ebeliği yapmaya lüzum yok. Markovic' in deparlarını izlerken mest oldum. Adam kalksın tren yapsın bjk defansını sen kıçını kaldırıp bir gol atmayı becereme ferdi. Atamazsan atarlar gülüm. Fenerbahçeliyim ama tebrik ediyorum.

Gerçekten Marko çok iyi hocam. Sakatlık istemeyiz tabi ki fakat bizim için iyi oldu

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.