Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 8. Hafta | Beşiktaş - Çaykur Rizespor | 18 Ekim 2015 Pazar | 20.00 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
0
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Babür

Aklıma Alex de souza nın Sivas maçında yerde yatan sakat oyuncuyu attığı gol geldi aklıma. Ne günlerdi be fener.

Sakat oyuncuyu calimlayarak attığı gol olacakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ismail köybaşı denen adam yılda trilyonlar kazanırken ben ay sonunu zor getiriyorum. Böyle sistemin hayatın içine tüküreyim ben.

• Yazıklar olsun başka diyicek bişi yok
    Millet gecenin köründe eve dönüyor, şu yıllarda hiç de az da olmayan paralar veriyor maçları izlemek için.Ayrıca maç günündeki çekilen çileleri maça gidenler bilir.O paralara, çileye rağmen,bize izlettikleri hakemlere bak.Yazıklar olsun.Sadece Beşiktaş için demiyorum bunu.Çoğu takım için böyle oluyor.
  • Bu Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında bahsettiği hakemlerden mi? Belli.
  • 9 15 i 30 a cekti hakem :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceza sahası içine getirdiğimiz top yok herkes iyi oynuyoruz diyo. Böyle futbol olmaz çift forvete dönebiliriz Olcay çıkması lazım yada Quaresma girsin oyuna Olcay yerine.
  • Bir Sosayı bir Gökhanı dövüyorlar hatta eziyorlar. Hoca izliyor
  • ikinci yarı gökhan çıkmalı cenk girmeli .
  • simdi de törenin eline basmıs devam hakem faul vermemeye yemin etmis + ersanın cekilip indirilmesi
  • Hakem bjkyimi dogruyor gene

• Bu andreas beck ne işe yarar anlamadım ben aldığı topu yana vermekten başka ???
  • Bu hakem hiç sopa yememis

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Vallahi benim de anlamadığım nokta orası, yok iyi futbol izlemek isteyen bu maçı izlesin Beşiktaş'ı izlesin falan. Farklı maç izliyoruz biz heralde. Takım ilerde top tutamıyor, Sosa kötü, Olcay yine kayıp, Gökhan verimsiz, defans zaten Allah'a emanet yine. Gomez'i bi türlü topla buluşturamadık, neresi iyi oynuyo takımın?
  • Buram buram beraberlik kokuyor ama Şenol hoca faktörüyle kazanma ihtimalimiz var.Bilicten hiç görmediğimiz hamleleri yapıp maça etki edebiliyor.
  • çilekli link isteyenler özelden gelsin.
  • Gomez nerdesin gomez. Ceza alanına giremiyoruz

• Nasık oynadık?

• quote:

Orijinalden alıntı: abivos

Bu andreas beck ne işe yarar anlamadım ben aldığı topu yana vermekten başka ???

Sağ bek defansını yapsın yeter ne yapicak ileri çıksa defans zayifliyor

• Çok net iki faul posizyonunu yedi hakem. Oyunu oynaymaya çalışmak , oyuncunun sürünmesi demek değil ki adam bizim futbolcunun ayağını eline verecekti

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.