Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 9. Hafta | Antalyaspor - Beşiktaş | 26 Ekim 2015 l (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
2
Favori
10.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl bi maç olduysa hiç bukadar uzamazdı :)
  • Trt Sporda izledim biraz once ozeti yalniz 2.Golu q17 e yazmislar sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim gençler.. Şampiyonluğu fazlasıyla hak eden bir futbol ortaya koyuyorsunuz.
  • Zafonte kullanıcısına yanıt
    Q17 yerine ilk 11 de kerimi oynatmali gerekirse ikinci yari q17 girer cok fazla bencil oynuyor ortalari sıkıntı

• Konuya bir bakayım dedimde saraya çıkan takımın taraftarı basmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Trt Sporda izledim biraz once ozeti yalniz 2.Golu q17 e yazmislar sanirim

Lig tvnin sitesinden izliyorum bende normalde 1 saat icinde kesin koyuyolardı özeti ama hala yok :)
    Gomez kan akıtmıştı o gol için :) ama sıkıntı yok gol bizim olsunda nasıl olursa :)
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Artık eski Q17 değil. Bana biraz yaşlanmış gibi geldi. Eskiden fırtınaydı. Şimdi eskisi gibi çalım atamıyor.
  • aha özet gelmiş lig tv sitesine 9dk 25 sn :)
  • Ergün Penbeye ne koymuş sanki Yusuf şimşek değilde o antalyanın hocası adamın kudurduğu ne kadarda belli

• beşiktaş bu sene şampiyon arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden gs fb de iş yok 2. devre arayı daha da açacaktır bjk
  • Onronr210 kullanıcısına yanıt
    hocam sen bütün golleri bilmişsin :D
  • Besiktas bu aksam gosterdigi istekli oyun anlayisini umarim avrupadaki rakiplerine karsi da sonuna kadar gosterir. Takimlarimiz bu ulkenin futbol kalitesinin karsiligidir.Tartismalar icine girip hakaret etmek yerine hangi takim olursa olsun hepsinin yurt disinda da basarili olmalarini ve sayginlik kazanmalarini istemeliyiz.Besiktas camiasini tebrik ederim takimlarinin her zaman yanindalar.
    * Takim tutmuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazar değmesin maşallah çok zevkli , kaliteli top oynuyor takım

• Harika bir takım oyunu , herkes istekli , keyif alarak top oynadı.Tebrikler Beşiktaşım.Özlediğimiz şampiyonluk bu sene gelir inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: junis

Eto da bir gol atınca nasıl seviniyor sanki dünyayı kurtardı, Beşiktaş 1-1 e maç bırakıcak sanki. 5 taneyi yiyince külebede öyle kös kös oturup izlersin. :D

Gâvura vurur gibi vuruyor hocam. O toplar bize gelse 1 ay toparlıyamayız kendimizi :D
  • Beşiktaş bugün çok güzel top oynadı. Uzun zaman sonra izlediğim maçtan zevk aldım kesinlikle. Hep Galatasarayı böyle görmek istemişimdir. Hızlı pas ve ileriye doğru ver-kaç pasları. Ancak biz yana pas vermekten bunları yapamıyoruz tabi :D

Beşiktaşta 2-3 oyuncu kendim atacağım diyerekten en kötü 2 golü harcadılar. Daha farklı da bitebilirdi maç, başka maçlara artık kısmet.

Antalya nın defansıda yol geçen hanı gibi. Amatör kulübün defans hattı gibi. Çok çabuk çalım yediler ve top uzaklaştırmaktan acizler, hepsi birbirine bakıyor. Bu kadar hata üst üste ve Beşiktaşın istekli ve güzel futbol oynaması maçın bu kadar farklı bitmesinde önemli etkendi.
  • Forvetlerinize şükredin bizim durumumuzu anlamak için mustafa pektemekin 10mactir 11de oynadığını düşünün ne hissettiğimiz anlarsınız belki .umut yüzünden maçları izlemeyi bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: WatchGuard

5 nedir ya gs balonunuda patlatalım bu sene varya hiç bişi istemem

Kardeş emin konuşma hep öyle diyorsunuz her sene Gs maçından sonra bi düşüşe geçiyorsunuz hevesiniz kaçıyor kanıtlı ispatlı

Kes ve lidere selam dur.

Lig sonu ağlamak yok ama yine?

Saraylara gidip dilenmek yok ama?

"Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena’nın yapımında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük desteği olduğunu söyledi."
    http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/futbol/310613/Fikret_Orman__cArsi_masum_degil_.html

Tamam.

STSL 2015-2016 Sezonu 9. Hafta | Antalyaspor - Beşiktaş | 26 Ekim 2015 l

https://youtu.be/oZ1hcS_vc4Y

Fikret ormana cevap veriyosun heralde burda? Fikret ormanin kendi aciklamalari haberde paylastigim benim ekledigim bisey yok.

Dinledin mi tamamını?
    stadın durdurulması için neler söylendiğini, Beşiktaş'ın nelerle uğraşmak zorunda kaldığını, 40 cm yüksek diye inşaatın durma aşamasına geldiğini falan?

• Ben Beşiktaş konusuna geldiğmi sanıyordum, yanlış mı geldim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala hücum ediyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.