Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 9. Hafta | Antalyaspor - Beşiktaş | 26 Ekim 2015 l (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
2
Favori
10.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman kazansak bölümü Galatasaraylılar basıyor neden acaba ?
  • Gomez'in boyu 1.90cm.
    2. golde Gomez topa vurmak için zıplıyor buna rağmen Antalyalı kasap ayağı ile Gomez'in suratına doğru ayağını 2 metreye kaldırmaya çalışıyor. Böyle kasapların ligimizde yeri yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Gomez'in boyu 1.90cm.
    2. golde Gomez topa vurmak için zıplıyor buna rağmen Antalyalı kasap ayağı ile Gomez'in suratına doğru ayağını 2 metreye kaldırmaya çalışıyor. Böyle kasapların ligimizde yeri yok.

ya abartmayın kardeşim çizgide ölüm kalım meselesi orda kim olsa tekme atardı o topa.
  • Avrupada bu sene daha da iyi sonuçlar alabiliriz ama öncelik bu sene Şenol Güneşle bu güzel oyunun karşılığını yani şampiyonluğu almak önceliğimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Gomez'in boyu 1.90cm.

ya abartmayın kardeşim çizgide ölüm kalım meselesi orda kim olsa tekme atardı o topa.

Ne ölüm kalımı kardeşim adamın suratı topun dibindeyken 2 metre ayak kalkar mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

Bazı Gs liler cidden nefret sebebi. Hümanistlik falan salla abi. Şu adamları dayak manyağı yapar döve döve kölem yaparım.

Ben bazi bjklilere elimi bile surmem degmez cunku

STSL 2015-2016 Sezonu 9. Hafta | Antalyaspor - Beşiktaş | 26 Ekim 2015 l

• Bugünkü güzel maça kendimce bir kaç yorum getirmek istiyorum.

Öncelikle, özellikle ilk yarısı seyir zevki açısından bana göre bu sezonun en keyifli maçıydı. Goller, pozisyonlar, kartlar. Biz kaçırıyoruz dönen top gol oluyor, Antalya kaçırıyor dönen top gol oluyor, dağınık ama zevkli bir futbol vardı. İkinci yarının ilk 15 dk sı rolantiye alınan maçta ileri uç oyuncuları oyundan zihnen uzaklaşınca iş zora girmeye başlamıştı. O sıralarda, maçta işe yarar pek varlık göstermeyen Q17 biraz hareketlendi, yaptığı asistin asisti ile 3. gol geldi, takım rahatladı ve gerisi çorap söküğü gibi geldi. En çok sevindiğim kısımlardan birisi maç 5-1 , dk 90 hala daha ilk dakikaymışçasına rakip sahada pres yapıyor, topu kapıyoruz. Kaptığımız topu da ezmek, zaman geçirmek yerine 6. gol için saldırıyor, kaçırdığımız gollerden sonra bu duruma üzülüyorduk. İşte bu azim gelecek güzel günlerin habercisi niteliğindedir.

Bir kaç futbolcu için bu maçta ayrı parantez açmak istiyorum.
    Bu sezon bana göre en fazla gelişim gösteren futbolcu Necip'tir. Necip Beşiktaş'ın çocuğudur. Alt yapıdan yetişmiştir. Takım kaptanlığına kadar yükselmiştir, ancak bana göre futbolunda son 3 senede bir gelişim gösterememişti. Gerek pozisyon bilgisi olsun, gerek toplu ve topsuz oyun olsun hep yerinde saydığını düşünmüşümdür. Taki bu seneye kadar. İlk maçlarda sonradan oyuna girdiğinde Necip'ten beklentimin çok üstünde bir performans gördüm. Ara sıra oluyordu deyip çok önemsemedim ama bu sürekliliği çok net gösterdi ve klübeden gelerek takıma en fazla katkıyı veren kişilerden birisi oldu bence. Bugün uzun bir aradan sonra ilk 11 de başlayınca özellikle performansını merak ediyordum. Ve sezon başından beri gösterdiklerine bu akşamı da ekleyince tamamdır dedim. Necip oyununu geliştirmiş, zihinsel olarak bir şeyleri öğrenmiş, topsuz oyunda da yer alabileceğini göstermiştir (Golü de güzel oldu, yakıştı bu güzel oyununa). İnşallah böyle devam eder, bir sakatlık falan yaşamaz. (hala bir iki bariz eksiği olduğunu düşünüyorum, onları da yaptığı ve kötü oynayacağı maçtan sonra yazarım, bugün güzellikleri ön planda)

Atiba acaip bir futbolcu. Emniyet sibobu görevini üstlenmese takımda, hücumda da neler yapabileceğini son dakikalarda gösterdi. Görevi gereği hep garantici oynuyor. Bence olması gereken de o. Zaten başkaları ekstra iş yapmaya çalışıyor. Ancak bir adam sezon başından beri %90 bireysel performansın altına düşmez mi? Başarılı pas oranında %90nın altına hiçbir maçta düşmez mi? Adam bir çizgi tutturmuş altına düşmüyor. Helal olsun.

Cenk Tosun, sen en iyi performansını oynadığın sezonu yaşa, üstüne A milli takıma çağrıl, çatır çatır gollerini at, sonra gel yedek kal; ama adam gibi yedek kal, küsmeden, bozulmadan, gocunmadan. Daha fazla çalışarak, son 5 dk bile girsen oyuna varığını yoğunu vererek oyna, yedek klübesinde otururken, golü atan arkadaşından daha fazla sevin ve kulübeden gelip oyuna girdiğinde takımın skoruna en fazla katkıyı yap. Bunlar her babayiğidin harcı değildir. 9 hafta 5 gol...

Van persie bence büyük futbolcudur, fb ye transfer olduğunda bir Beşiktaş'lı olarak bile heyecanlanmıştım ancak şu ana kadar tam bir hayal kırıklığıdır. Gomez transferi olunca herkes gibi bende acaba doku uyuşur mu diye düşünmüştüm. Hedefi Alman milli takımı ile 2016 turnuvası olduğu için oynama gayretinde olacağını az buçuk tahmin ediyordum. Ancak ben Gomezden böyle bir performans beklemiyordum. Gol atmak için gayret edersin, hem de kendini tekrardan ispat etmek, göstermek istiyorsan; ama kaleci ile karşı karşıya olduğunda bile (bugünki 1 pozisyon hariç) eğer yanında daha müsait bir arkadaşı varsa direk asist düşünüyor. Başkası gol atınca kendi atmışçasına seviniyor. Hepsini geçtim, tekmeye de kafa attı ya bugün, daha da diyecek laf bulamıyorum.

Bence önemli olan bunlardır. Geçen senelerde niye kaybettik şampiyonlukları? Yedeklerden verim alamadığımız için kaybettik. Oyuncu değişikliği yaptığımızda fark yaratamadığımız için kaybettik. Genç ve tecrübesiz olduğumuz için, sonunu getiremediğimiz için kaybettik. Ve bence en önemlisi mayısları beklemeden şampiyonluk laflarını edip, o havaya girdiğimiz, girdirildiğimiz için kaybettik. Bizlerde taraftar olarak, şimdi 5 gollü deplasman galibiyetini kutlayalım, sevinelim ama şimdiden şampiyonluk şarkıları, marşları söylemeyelim. Önceden düştüğümüz hatalara ne taraftar ne de profesyoneller olarak düşmeyelim. İşte o zaman başarı zaten otomatikmen gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Altıncı gölü atamadınız ya gözümde artık bir hiçsiniz

Altıncı gol mu ?
     STSL 2015-2016 Sezonu 9. Hafta | Antalyaspor - Beşiktaş | 26 Ekim 2015 l

bloğunu kaldırdım
    https://eksisozluk.com/entry/8526833
    https://eksisozluk.com/entry/37039621
    şimdi tekrar blokluyorum. hadi yandan yandan...

Valla dostum çoluğu çocuğu futboldan soğutuyosunuz yapmayın böyle yazık ya bu gençlere

• YoK kullanıcısına yanıt
    bak gece gece yine sinirlerim zıpladı şunu dinleyince.
  • rom11 kullanıcısına yanıt
    Reis en çok kurabiyeye kızmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibumii

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaş Bilic'ten önce İnönü'de Galatasaray'a 2 kez yenilmişiz demiş. 2013-2014 sezonunda da Bilic vardı onu da koymuşsun 0-3 diye ayrıca hükmen mağlubiyet skoru o, ne kadar resmi olmasa da 1-2 diye yazsan daha doğru olurdu bence ama Bilic senesi olduğu için koymaman gerekirdi yine de. Bir de 2011-2012 de 0-2 olan skor süper final. Şampiyonluk ihtimali kalmayan bir takımın süper final diye uydurulmuş bir maça sene içerisindeki gibi önem vermesini bekleyemeyiz ne kadar taraftarı önem verse de oyuncuların veremeyeceğini düşünüyorum. Tribün olayları olmuştu o maçta da hatta. Senin de verdiğin sonuçlarda görüldüğü gibi 2003-2004 ve 2005-2006 sezonlarında İnönü'de yenilmiş Bilic öncesi. Hadi süper finali de katalım farketmez. Deplasmanda yeniyorduk diyen de yok zaten. Yapılan yoruma verdiğin cevapta kendinizi üstün görmenize gerektirecek ne var anlamadım açıkçası. Haddinizi bilin yerinizi bilin diye konuşmak ben ve benim gibi diğer Beşiktaşlı arkadaşlarımızı da ilgilendirir. Had ve yerden önce sözlerimizi bilelim de konuşalım. Sonra had ve yerden bahsedelim. Milyonluk taraftarları olan camiaları kastederek bir kişi üzerinden had ve yer bilin demek kimseye düşmez.

• Yahu anlamıyorum bu gs lilere ne oluyor? Hiç çözemedim.. Olanlarda bu 3 senedir oldu ne olduysa? Kendilerini barça gibi görüyorlar?
    Ha diyoruz tamam siz barça iseniz? Bizim bölümde ne işiniz var? Telaş yapmanıza gerek yok şampiyon sizsiniz
    Şimdi gs derbisinden önce 2 kırmız yeriz lig tv durumu eşitler hiççççç sıkıntı yapmayın gs li arkadaşlar...ha bide bu arada bizde ga den aldığımız oyuncu varmı bu sene ? Yok dimi? Penaltı vs yaptırır ?
    Şunu kabul edelim, havuz sistemi oldukça (lig tv vs) en çok seyircisi olan takım gs ve fb yi şampiyon yapmaya devam edecekler...
    Geçen sene gs derbisinden önce 6 kişi çizgiye basıyor konya maçında o 6 kişi arasında tek sarı kartlı olan atibayı seçiyor hakem?!
    Aslında biz sadece senaryoyu izliyoruz fb ve gs sıra ile şampiyon yapıyorlar... Arada bizde onların kötü olduğu döneme denk gelirsek şampiyon oluyoruz...
    Kimse 14 puan önde olan BJK yi izlemez ? Sonra bi bakmışsın 5 kırmızı 14 puan geriden gelip şampiyon olurlar...
    Bu ligin ne olduğunu M.Lucescu çok iyi anlamıştı zamanında...
    Şöyle diyip gitmişti...
    Atlar ölünce köpekler koşar...

• Antalya'yı yendik sanıyordum ama acısını Gs'lilerde çekiyor sanırım, İçerik Gs-Bjk kavgasına dönmüş.

Ülkenin açık ara en iyi futbol oynayan takımını izleyin de gözünüzün pası silinsin be. Yazıktır, Hakkını verin.
  • Şampiyonluğa yakışır top oynayan tek takım BJK, bizim takımda FB'de herhangi bir sistemi tabii olmadan oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

/>

oğlum diyim niye beşiktaştan 5 yedin diyim.baba diyi rakip barca gibi oynadı diyi

• Beşiktaş umarım bu sene şampiyon olur, yoksa böyle oyuna, böyle güzelliğe yazık olacak.

• Necip e maşallah geçen seneye göre ciddi fark var. Dikine isabetli paslar, geriden oyun kurmalar..

• atiba insan değil onu söyleyim, o nu beşiktaş a getiren biliç e de selamlar.
  • Allah Allah Allah başka kelime gelmiyor aklıma.Şükürler olsun böyle devam inşallah. :)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.