Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 9. Hafta | Antalyaspor - Beşiktaş | 26 Ekim 2015 l (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
2
Favori
10.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Antalya Spor'un sahasını bu şekilde açıyorsa, Vodafone Arenanın açılışını düşünemiyorum bile.. :)

"Sosa , Gökhan Töre, Veli , Tolgay eksiklerine rağmen muhteşem bir performans. Nazar değmesin."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altaylılar

Bırakın lıgın ılk yarısı bjk lıder olsun.Sezon sonu zaten yerlerı hazır 3.

Merak etme hepinizi sıra sıra parçalıcaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olcaya laf eden arkadaşlar bayern münihi tutsalar bu kazma müller niye oynuyor götze oynasın derler.
  • Bu senenin o seneler gibi olmadığını anlamanız çok uzun sürmeyecek renkli arkadaşlarım :)
    FB derbisiyle anlamanız lazımdı çoktan ama :)
    Neyse GS derbisiyle anlarsınız artık :)
  • Şu son yıllarda şampiyonluğu Beşiktaş hakediyor. Bunu Beşiktaşlı olduğum için demiyorum. Aynı durun diğer takımlar için olsaydı da söylerdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Bırakın lıgın ılk yarısı bjk lıder olsun.Sezon sonu zaten yerlerı hazır 3.

Merak etme hepinizi sıra sıra parçalıcaz.

Hersene gs macına kadar aynı terane.Gs sıze guzel bır sakınlestırıcı verınce goreceksınız parcalamayı

Her sene aynı kendini begenmislik. Sen rahat ol bu sene herşey farklı olacak. Slaven Bilic gibi bir korkak yok takimin başında. Trafik canavarı gibi bas bas bas diyen bir teknik direktörümüz var.

• Bu derenin altından daha çok sular akar.Yalnız şu bir gerçek ki bu yıl şampiyon 34. haftada ortaya çıkar ve 2'li 3'lü averaja bile kalabilir.

• Tosic stopere gecer kasimpaaa macinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Tosic stopere gecer kasimpaaa macinda

Milosevic ısınıyordu dun bence o oynar

• Şu gomezi almadı ya la bizim mal yönetim. Adam şakır şakır top oynuyor. Beşiktaş ligde şuan futbol zevki olarak en önde olan takım top oynuyor adamlar bizimkiler öyle koşup duruyor boş boş

• Maşallah bizim futbolcuların hepsinin kafasında gol atmak var her daim. Şenol hoca hep böyle oynatıyor takımı gol attıkça geri çekmiyor. Geçen sene bursayı da böyle oynatmıştı ama defansındaki ve ortasahasındaki defansa yardımcı olan adamlar bizimki kadar kaliteli ollmadığı için doğal olarak o kadar da gol yiyorlardı. Tabi bu bizim için de böyle mi olacak ilerleyen haftalarda göreceğiz. Ama ben oynanan futboldan memnunum açıkçası.

Şenol hocada en beğendim özellikte, her maçtan sonra oynayamayan, ilk 11 de yer bulamayan oyuncular hakkında ileriye dönük, onları da oynatmaya çalışıyoruz, hepsi bizim oyuncumuz gibi açıklamaları. Ve bence bu açıklamalar sayesinde sonradan giren kerim ya da Cenk tosun bu kadar işştahlı oynuyor, atıyor ya da attırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Şu gomezi almadı ya la bizim mal yönetim. Adam şakır şakır top oynuyor. Beşiktaş ligde şuan futbol zevki olarak en önde olan takım top oynuyor adamlar bizimkiler öyle koşup duruyor boş boş

Burağın kariyerlisi=Gomez

• quote:

Orijinalden alıntı: Sneoldi

quote:

Şu gomezi almadı ya la bizim mal yönetim. Adam şakır şakır top oynuyor. Beşiktaş ligde şuan futbol zevki olarak en önde olan takım top oynuyor adamlar bizimkiler öyle koşup duruyor boş boş

Burak ile Gomez birbiri ile alakası olmayan iki değişik tipte futbolcu. Nasıl böyle bir karşılaştırma yapıyorsunuz cidden anlamıyorum.
  • Gs-fb el ele beşiktaşi şampiyon yapacaklar

• Geçen sezon demba demba atıyor demba yıkıyor demba parçalıyor şampiyonuz kesin yıkarız parçalarız diyip durdunuz sezon sonu ne oldu a yine bjk 3 sırada büyük konuşmayın unutmayın bu ligde gs ve fb var en kötü haliyle bile şampiyonluğun en büyük adayıdır.
    Şimdi gelsin eksiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Gs-fb el ele beşiktaşi şampiyon yapacaklar

Vitor-Hamza yazsan daha iyi olur bence

• herkes diyor ki Önder özen ve bilic bu takımın temellerini atti.kusra bakmayin ama bu takımın temellerini öncelikle geldiği ilk sene Fikret orman, yönetim kurulu ve Samet Aybaba atmıştir.Bilic ve Önder özen ise bu bu takimin temeline çok iyi kat çıkarak geliştirmiştir.Senol hocayla birlikte ise bu takımın inşası bitmiş ve ortaya muhteşem bir takım çıkmıştır.Fikret başkan bu kulüpte başkan olduğunu sürece sırtımız yere gelmez.

• Beşiktaş'ı tebrik ederim Fenerbahçe ve Galatasaray'a nazaran çok iyi top oynuyorlar
    Geçen sezonda 3 büyükler içerisinde en iyi futbol oynayan kendileriydi ama iyi futbolun yanında şans da gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneoldi

quote:

Gomez Pivot forvet kardeşim. Burak tek forvet oyuncusu değil. Burakın meziyetleri her kim çok eleştirsede çok fazla patlayıcı güc vs. olarak ancak tek forvet için uygun değil.

Gomez top saklamasını bilen vurmasını bile + olarakta kafa toplarında etkili iyi bir tek santrafor. Burakta malesef bunların üçüde zayıf.

Bu durumda nasıl Burak oluyor Anlamış değilim..

• beşiktaş oldukça iyi gidiyor benim tek takıldığım nokta 14 oyuncu civarı dışında bu ligi götürebilcek topluluk olmaması. ligi 34 hafta boyunca bu topluluk götürürse şampiyonluk gelecektir ancak olası sakatlıklar-cezalılar soru işareti
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.