Şimdi Ara

STSL 2016-17 1. Hafta | Galatasaray - Kardemir Karabükspor | 22 Ağustos | 21.45 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
0
Favori
7.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tolga 10 kere yanındaki adama pas atamayıp saç baş yoldurdu. Sonra çıktı Bruma'ya gollük pas verdi. Şaka gibi bir takımız. Riekerik'e psikolojik işkence yapmaya karar vermişler oyuncular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarda olduğum için maçi izleyemiyorum çok mu kötüyüz arkadaşlar
  • İlk yarıdaa biz 2 Karabük 5 pozisyona girdi. Bakalım 2. Yarı Karabük vasat rakibine acıyacak mı?

• 96 pasla 9 şut yemeyi nasıl başarmışız bu irdelenmeli..
  • 3arbar kullanıcısına yanıt
    Kafanda bi sistem belirlersin ona göre oyun kurarsın,Tr takımlarında bu zaten olmuyor yani bu attıgın videoda ki orta saha ve dos pası alıp 1 kişiyi gecebiliyor rahatcana,selcuk ne yapıyor adam baskı yapıyorsa geriye,tolga napıyor ? ya hata yada basit bi pas..

Sen bunu atan adam olarak biliyosunda bu adamlar mı bilmıyor,bende bilmıyorum oyuncuların kafalarında sıkıntı var bence,şu selcugu zaten begenmıyorum forumda konu bile açtım.Eğer sana bütçe verseler istediğin oyuncuları alsan 3-5 tane teknik taktiği öğrensen her türlü iyi oynatırsın bence hatalar 1 değil kaç tane takımda..
  • Yalniz GS muthis yan pas yapiyor. O konuda kendisini bayagi bir gelistirmis, yani hem yerden hem havadan.
  • Bence Selçuk çok çabalıyor tek başına ama takım kotu

• Napıyon Selçuk

• Bu takımın el freni Xelçuktur
  • Selçuktan mükemmel bir diagonal pas
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Eren kötü eyvallahta. Erene atılan paslara bakın yav. Lass Selçuk yerine gelir umarım. Ayrıca. Sneijderde Selçuk ile takıla takıla Mevlanability bayaa bi artmış.

Kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Herkesi gectim sneijderin su rezil haline ne demeli.. ya xabi alonso musun sen selcuk tolga ne diye var orada..

aslında büyük takımlarda selçukunda tolganında orada işi yok.hadi bilemedin en az biri fazla selçuk ve tolga dan.

normalde set hücumu nasıl olur?

top sende. iki stoper açılır biraz kanatlara.oyun kurucu ön libero ortaya gelir topu alır.iki bek ileriye gider.bir cm ve birde om gene ileriye gider yerleşir.sonra ya stoper yada dm dikine pas verip oyunu kurarlar.verilen yerde oyuncu fazlalığı olur.niye?top stoperlerde iken bunlar o bölgeye gitmişlerdir.

ya bizde ne yapılıyor.2 stoper etkisiz eleman.topu alıp önlerinde 2 orta sahaya veriyorlar.ilerde nasıl çoğalacaksın aga.top stoperlerinde iken ileri gidip yerleşeceksin aga.gelip stoperlerden topu almayacaksın.

al sana sampaoli nin sevillası.

https://www.youtube.com/watch?v=nQdX0aSa7A4

hücumda nasıl çoğalıyorlar.

Bizim sistemimiz KontraAtak olmalı. Tolga bence Selçuk olduğu zaman iyi değil.Yani elinde Bruma - Sinan varsa kontraatak oynarsın başka birşey olmamlı.

büyük takım kontra atak oynamaz.çünkü rakip çıkmıyor fazla adamla. 0-0 onların işine geliyor her zaman

RMA - BARÇA küçük takım zaten. Barça - Betis maçını bi izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

96 pasla 9 şut yemeyi nasıl başarmışız bu irdelenmeli..

Oha o nasıl bi istatistik
  • Maalesef Riekerink de olmayacak. Takım geçen seneden farklı evet. Daha kötü oynuyoruz. Koskoca yaz tatili boşa gitmiş. Bruma hala akillanmamis. Topu ayağına alınca herkesi geçebileceğini sanıyor. Pas yok. Selçuk aynı tas aynı hamam. Kufrederim daha da Selçuk yazarsam. Sinan yok oyunda. Kafayı boyayinca birşey oldum sanmış. O Tolga yok mu Tolga. Bitirdi beni.

Söylenecek o kadar çok şey var ki hengi birini soylesek bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Ulan TFF, ulan tüpçü Allah belanızı versin sizin.
    Şu maça bak gol pozisyonları o kadar tatsız, o kadar heyecansız ki yeminle halı saha maçından hiçbir farkı yok.
    Saha kapatmak neyin kafası ya ver para cezasını olsun bitsin millete niye eziyet çektiriyonuz, millet futboldan soğudu sizin yüzünüzden karaktersiz herifler.
    Var yok haftada bir maç izlicez onun da içine eden TFF yakın zamanda Allah topunuzun belasını verir inşallah.
    Hangi takım olursa olsun saha kapatma cezası verilmemeli şu hale bak rezillik.

biz gs neden 3-4 maç ceza almadı diye isyan ediyoruz adamlar 1 maçtan rahatsız bu kaçıncı vukuatınız biz ultra aslanız yeağğ stad yakarız küfür ederiz otobüs taşlarız diye holiganlık yapmayacaksınız o zaman kızman gereken o gün o işleri yapan taraftar

• berbat berbat berbat... şu lige istedikleri paraya bak birde.

İzlenir mi lan bu lig?
  • Sneijder o nasıl vuruş.

• Geçen seneden daha kötüyüz gibi geldi
  • Sneijder bitmiş. Josue bu Sneijder'i keser.
  • İyi ki almamisim Digi Play bu sene. Bu eşekleri izlemek için işte bana para vermeleri lazım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.