Şimdi Ara

STSL 2016-17 10. Hafta | Galatasaray - Medipol Başakşehir | 4 Kasım | 20.00 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abdullah avcı: Rakibimizi küçümsemedik ve kazandık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oOoOoOoOOOOOO ÜNAL AYSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL oOoOoOooooo ÜNAL AYSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Beyler sıkıntı riekerink de değil sıkıntı böyle çöp transfer yapan Dursun Özbek denilen kötü başkan ve avarelerinde

tek bir çaremiz var o da ÜNAL AYSAL'ın gelmesi . Ünal Aysal başarsız oldu başkanlığında çünkü tüpçü-aziz kardeşler her sezon yabancı sınırlamasını azaltıyordu ve bu yüzden de ünal aysal yerli topçularla başarılı olamadı yerli topçularımızın hepsi de patladı :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayforFun

Maçı 2 - 1 Başakşehir yener, goller Sinan, Mehmet, Yalçın. Bence tabii.

• yakışmadı.
  • Başakşehir şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından biri olduğunu bu maç ile tescilledi.

• G.tunde don yokken 4 milyon euroya aldığın Serdar Aziz gibi bir stoperi, hava toplarında bu kadar etkili bir takıma karşı ilk 11'e almayıp Semih kalasoğlu kalasa 90 dakika tahammül ediyorsan senden TD falan olmaz jor musun fos musun nesin.Hadi onu geçtim hava toplarında etkili olan şeccuyu burada almayacaksan daha nerede alacaksın be adam

Ulan haftalardır kaleye agresif bir şekilde gidemiyoruz varsa yoksa enine futbol başka bi halt yaptıkları yok ne oynuyoruz biz Allah aşkına. Riekerink beymiş ben bile bundan daha iyi 11 sürerim sahaya, aylık 10 bin lira versinler yeter.
  • Zamanında Abdullah Avcı bırakıp milli takıma gitmese Başakşehir daha önce bu çıkışı yapardı bakalım istikrar önemli

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylıların üzülmesine gerek yok rakipleri Başakşehir değildi. Bundan sonra Osmanlı,Konya maçlarına daha önem verin sonuçta 5.lik için 6 puanlık maçlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

Lig lideri ile maç yaptigimizin farkında değil hiç birisi. Eren isteksiz gol aramiyor ilk yarı biterkenki pozisyonda gol olsa farklı olacaktı belki. ne yapalım uzsede seviyoruz

ama siz 4 yıldızlı uefa kupalı takımsınız lig lideri kim ki ?

İKİ Yıldızlı lütfen

Yildizla degil yurekle!
    Biz hicbir zaman Feto'nun kuyrugu olmadik, haksiz galibiyetlerle gelen kupalara sevinmedim.
    Efendiniz Besiktas.

Efelik taslayana bak hele

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

Lig lideri ile maç yaptigimizin farkında değil hiç birisi. Eren isteksiz gol aramiyor ilk yarı biterkenki pozisyonda gol olsa farklı olacaktı belki. ne yapalım uzsede seviyoruz

ama siz 4 yıldızlı uefa kupalı takımsınız lig lideri kim ki ?

İKİ Yıldızlı lütfen

Yildizla degil yurekle!
    Biz hicbir zaman Feto'nun kuyrugu olmadik, haksiz galibiyetlerle gelen kupalara sevinmedim.
    Efendiniz Besiktas.

Mahkemeden tescilli birşey var mı ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napoliciler gelmeden.

• olcak şey değil takım o kadar kötü ki atağa çıkamıyor çöküşe geçeceğimizin işareti olan maçtır.
    eren, bruma ve muslera'nın sırtından anca bu kadar ilerlenebiliyor.
    ayrıca sabri gibi herif varken! bu herif milyonlar içinde yüzüp ailesi tontiş dostlarıyla ülke ülke gezip paraları çatur çutur yerken...
    alnımızın akı ile aldığımız formadan utanıyorum ki bu herif varken ben niye hala bu takımı tutuyorum? ha bir de hamit denilen herifin yata yata kazandığı milyonlar.
    boş adamlara dolu paralar yedirme konusunda tüm takımlardan öndeyiz

• her zaman söylerim aga. ev sahibi iken atanan hakemler mhk nın sana bakışını gösterir.

bu ligin şifrelerinden biridir bu.

mhk ve tff nin bu sezonki senaryosunda gaşatasaraya rol yok.net

başakşehir fener ve beşiktaş arasında bir son düzlük bizleri bekliyor.

bu arada altını net olarak çizeyim.her şey 2 hafta önce azizin konuşmasıyla başladı ve o tarihte farklı bir senaryo yazıldı bu sezon için
  • Belliydi zaten yeneceği. Çok da bir şey demeye gerek yok.
  • Fener deplasmanını oynamasakta olur boşuna sinir olmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenancet

En fazla 3 atardiniz brother. Zamaninda erayla ciktik size karsi penaltidan filan attiniz golleri

Hocam muslerasız cıkında bi deneyelim kac oluyomuş
  • eren gol atamazsa sıkıntıya gireriz. Pozisyonları zamanında atmak gerek atamazsan böyle olur.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.