Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhsuz çıkıyor.
  • her sene mutlaka gs antrenörünü görüp acaba bundan daha kötü antrenör gelmiş midir, var mıdır diye kendi kendime sorarım. Aha yine en dibini rikerink denen adamla gördük.

Şimdi bu kovulduktan sonra yine soracam bu adamdan daha kötüsünü de bulabilir miyiz ?
  • Wesley kotu oynadi, gec degisiklik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs ilk yarı rakip ceza sahasına girememiş hala Cüneyt bizi doğradı diyorsunuz. Kafasız carole,bitik sneijder, ne yaptığı belirsiz yasin... Sadece bruma ile olmaz bu iş, Gs nin devre arası çok iyi transferler yapması lazım.
     STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00

• Sneijder 2 yıldır ne yapıyor ben 2 senedir bi tane maçını hatırlamıyorum yattığı yerden para alıyor göndersinler nereye gidiyorsa gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

O sene bu sene yalan oldu. Her sene her sene geçerliliğini devam ettiriyor

Git kendi konuna BKLi kardeş, senin saçmalamanı okumak zorunda değiliz.

Hayırdır dostum yasak mı var başka takım giremez diye. Beşiktaş konusunda besiktaslidan çok gsli var

Nerede var sizin forumda sizden fazla GSli, buraya geliyorsan düzgün yorum yap, millet sinirli sen gel bir de trolle ve dalga geç.

Tamam tamam o sene bu sene

Geç dalganı troll kardeş.

• Ben Gs'liyim ama Gs futbol oynamaya gitmemiş ki futbol namına hiçbir şey oynamadı. Sabri hala bu takımda sağ kanat oynuyorsa zaten birşey beklememek lazım. Carole desen vasat.
    Sneijder adam sahada yok, Gs'li yöneticilere tavsiyem Sneijeder'i boks takımına yazdırsınlar orda daha verimli olur.
  • doğramaya devam

• podolski'yi cf'ye al hoca
  • Sabri Hakan balta falan nedir ya? Yıllardır bu ucubeler yüzünden maça gitmeyen insanlardan biri de benim
    Allah kahretsin rezil bunlar rezil

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Tolga yı Atiba ile kıyaslayan vardi

Tolga şutları dışında iyi, maçı düzgün izle.Ayrıca Atiba Melo'dan iyi diyen babam sanki.
  • ULAN CÜNEYT
  • Sabri eliyle indirmiş yazan yok tabi. Yazık be. Buna rağmen yeneceğiz ama kafanızı yormayın.

• Tolga şut çekmese, defansta defans yapmayı bilen biri olsa fena takım değiliz.
  • Tam zamanında eren sakatlandı

• Hakeme söylenene kadar takıma söylenseniz hep bir bahane kaleyi bulan şutumuz yok.
  • Ulan zaten forvet yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Petito1

Sabri eliyle indirmiş yazan yok tabi. Yazık be. Buna rağmen yeneceğiz ama kafanızı yormayın.

allah aşkına biraz üstlere bak kaç kişi yazmış sabrinin elini ben de dahil
    yeneceksiniz zaten en ufak bir ümit yok
  • Ben forumdaki arkadaşlara anlam veremiyorum ya. Rie, forumda birçok kişinin dediğini yapıyor adam yine yaranamıyor. Herkes bende dahil Selçuk olmaz diyoruz Selçuk çıkmıyor sonu Rie bye. Sneijder kötü 4-4-2 oynamalı takım diyoruz adam bunu yapıyor sonuç Rie bye.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.