Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah aşkına bu penaltı değilse ne penaltıdır. Serdarın hatası
  • Bu kadar kalitesiz oyuncu topluluğu nerde görülmüş ya?
    FB de de kalitesiz topçular var ama 1-2 tane. Bizde kaç tane? 7-8 diyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kusura bakmayında bu Galatasaray'ın hali nedir? Fenerliyim ve ciddi soruyorum dalga geçmiyorum.. Boyle mi olurdu bu derbiler ya?

• "Bundan sonra bu tip pozisyonlarda kasıt aranacak ve son adam pozisyonundaki rakibini engelleyen isim direkt kırmızı kart görmeyecek. Harekette kasıt olmaksızın rakibin bariz gol şansı engellendiyse sarı kartla yetinilecek. Yani bir anlamda hakemler niyet okuyacak."

Kırmızı olmama nedeni bu. Anlık refleksle Serdar bu hareketi yaptığı için sarı. Ama yetişemiyorum bi çelme çakayım dese mesela kırmızı.
  • gs li arkadaşlar üzülmeyin

daha 10 dakika var

2-0dan 2-3 olacak

O SENE BU SENE BEYLER

O SENE BU SENE
  • Riekerink BYE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp futbolculara yıldız parası verince yıldız olmuyor. Altyapı antrenörünü de TD yapıp şampiyonluğa oynuyorum diyene bir tarafıyla gülerler

• penaltı gayet penaltı hem vücuda hem ayağa müdahale var. hakem hasan'a sarı kart çıkartmamasi dışında hata yapmadı. hatta tolga'ya kartı geç çıkardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçmalamayın öylepenaltı mı olur,napacak serdar koşu yolundagiderken adam geçsin diye yerinde mi duracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknojix

Kaçak izleyene bak 5 dk geriden ahahsushsh

Gafletle aldığım digitürk play var bende, haram zıkkım olsun her kuruşu.
  • Faul değil ama penaltı. Böyle saçma pozisyon yok açıklaması yok pozisyonun çok garip bişey oldu :))

• Ulan dingiller hakem diyip durmayın ne hakemi, doğru düzgün yönetiyor adam. Bizim futbolcu müsvettelerinin oynadığı şu rezil oyunu konuşun, ruhsuzluğu konuşun. İşiniz gücünüz hakeme saldırıp sınayder gibi dötü bokluların dötünü kaldırmak.

• Pozisyon penaltı beyler

Takımı bu hale getirenler utansın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşuna kimse aglamasın hakemden yana 2 tarafındanda bolca haksızlık yapılmıştır... gsliler kaybetmenin acısını hakemden cıkarmasın boşuna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osonguler

Yuh be buna penaltı değil diyen futbol izlemesin. Ayrıca sarı değil kırmızı olmalıydı

Yeni kural hocam o sarı kart mevzusu

• Buna penalti degil diyen agir fanatiktir ve hala riekerink bey diyen tayfadir.

Serdar aziz dedigimiz adam ilk lig macina cikiyor ve bu mac fenerbahce derbisi sonra da serdara küfür ediyorsunuz ha? Uzun sure futbol ile ilgilenmeyin lutfen veya sesiz durun ki fark edilmeyin

• buyu var buyu omo buz suzun stodonuzda kupa koldordok
  • Fenerli oyuncu serdarın içinden geçmeye çalıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeee sen saçma sapan oynarsan adamlar seni yener dalgasını da geçer bu işler böyle,bu sene de şampiyonluk bize zor. fenerbahçeli kardeşlerimi de tebrik ediyorum
  • penaltı. iyi oldu böyle zaten yenilecektik, daha da rezalet yenilmek iyi. şu riekerink amca için 3 puan aldığımız haftalarda bile neverlate-gurkan gibi adamlar yazıyordu ''kendinizi kandırmayın, kötü oynayarak alıyoruz puanları'' diye, bazen fazla karamsar buluyordum düzelir takım diye ama geldiğimiz durum ortada
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.