Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz niye feda yapmadık onu anlamadım.şu takımdaki maaş yükü bu kadar yüksekken.

galatasaray soyuluyor.net
  • Fenerbahçelileri tebrik ederim. Futbol'dan uzak kötü bir maç. Galatasaray vasat oynadı hakettiğinide aldı. Galatasaray bu kafayla giderse 17 sene değil bizim çocuklarımız bile Kadıköy'de galibiyet göremez.
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Ne oldu Turkiyenin en buyuk takiminin taraftari ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki takımda berbat ötesi futbol oynadı. Kör dövüşü vardı. Maç sürekli faullerle durdu. İki defans hatası ile maçı kaybettik ancak tek pozisyonumuz bile yok. Top bizde ama sağa, sola, yana, geriye oynamaktan yorulduk. Dikine bir hücum yapamadık. Bakalım ne gibi radikal kararlar alınacak.
  • bu kupa finali ne zaman kadıköyde oynanacak BİLEN VAR MI :D

• Biri yazmış fenerin ölüsü cimbomun ölüsünü yendi diye harbiden doğru futboldan uzak leş gibi maçtı yine de tebrikler fenere.
  • Sabri napin lan 😄 komik şeyy

•  STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00
    Maçtan sonra arananlar
  • Unal aysalin egosu yüzünden gönderilen Fatih hocaya nefret duyanlar buyrun size jor bey!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray'ın bir halt olmadığı umarım bu maçta anlaşılmıştır.

Riekerink zaten teknik direktör falan değildi tamam da futbolcular da bir cacık değil...

Neyse iyi ki digiturk falan almıyorum bu adamlar için kanser eder pislikler.
  • sabri naptı orda göremedim.volkan da pis pis gülüyordu.
  • Riekerink'in yalayıcları birazdan gelir bdıdı bıdı etmeye başlar. Neredeyse 1 yıldır takım hocasız çıkıyor maça. Basit maçları hocasız kazanırsınız ama hoca böyle maçlar için lazım.

Neyse... iki haftadır sonucun ne olacağını soran fenerlilere, Türkiyenin kadro kalitesi olarak en iyisiyiz ama maçlara hocasız çıkıyoruz bu yüzden fener hakemin de desteği ile zorlanmadan yener kafanız rahat olsun dedim ve dediğim de aynen çıktı. Adamın hiç bir teknik direktörlük tecrübesi yok. Kazandığı hiç bir başarı yok. Buna rağmen buradaki bazı yalayıcılar bu adamı yere göre sığdıramıyorlar.

Şimdi hangi yüzle gelip burada yorum yapacaklar çok merak ediyorum. Yalamaya devam mı edecekler? Yoksa takımın hocasız maçlara çıktığını kabul mü edecekler? Hiç zannetmiyorum bu adamlar yüzsüzlerin önde gideni.
  • Takım berbat

• Adamların yedek kulübesinde 2 sezon öncesinin gol kralı var kadro yüzü göremiyor, bizim forvet sakatlandı yerine girsin diye transfer ettiğimiz adam sightorson daha antremana çıkmadı. Zihniyetten kaybediyoruz biz teknik taktiği geçelim lütfen.

• rakip takımla dalga geçmeyi bile beceremiyorsunuz şakalar ilk okul terk. maç başındaki kareografi yüzümüzü güldüren tek an oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Ne oldu Turkiyenin en buyuk takiminin taraftari ?

Daha kendi stadınızda bizi yenemiyorsunuz fener yenince de kendileri yenmiş gibi bi tavırlar nasıl bir rezilliktir bu ya

• Nehmet topal, Lens, Ozan yok fb için sonuç çok iyi. Ben GS nin değil FB'nin potaya gireceğini ne kadar puan farkı olsa da tahmin ediyordum. GS teknik yönetimi ve kadrosuyla ligde şampiyonluğa oynayacak gücü yoktu.
  • çok temiz bitirdik
  • Ben 20 yıllık gs liyim bence Türkiye de en büyük takım Fenerbahçe dir

• Riekerink bey diyeceksiniz
    Tolga>Atiba
    Bruma 50 milyon zenci ronaldo

Bundan sonra oturup bjk-fb yarışını izleyeceksiniz bu enkazı zor toparlarsınız kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.