Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi senin stoperlerin sergio ramos diego godin beklerin marcelo dani alves orta sahanda xavi alanso pogba forvetin messi neymar ronaldo doğru haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Ben 20 yıllık gs liyim bence Türkiye de en büyük takım Fenerbahçe dir

Doğru bizim asıl yerimiz Avrupa, bu Çöp Lig değil.

Avrupa'daki en büyük Türk Takımı da Galatasaray'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

şu gs yıllardır yenemiyor muhabbetini bırakalım artık başarı lazım aynı gs ile kupa finali oynasak yada son maç şampiyonluk maçı olsun gs bizi yenip kupayıda şampiyonluğu da alıyor bizde hala 18 yıldır yok bizi yenememişti diye sevini yoz bize elle tutulur bir şey lazım istersen 50 yıl yenemesin ne yapayım ben şampiyonluk başarı olmadıktan sonra bakın fenerbahçenin kupa takımı olması herşeyden daha önemli...şimdi gs yi yenip haftaya rize ile berabere kalırsan ne yapayım ben bu maçııı

Harfiyen katılıyorum. Çocuk gibi espri yapmayıp olgunca yaklaştığın için tebrik ederim.

Hollanda futbolu düşüşte, biz kalmışız; Riekerink, advocaat sneijder van persiye. Dünya derbisi diyoruz Hollanda tvsi bile yayınlamıyor. Oynanan futbola bakıyorum ikiside kötü. Kötünün az iyisi maçı kazanıyor. Çok kalitesiz bir futbol vardı. Yani biz yensek herşey iyimi olacaktı bende bunu anlamıyorum.

Bir galibiyetle kandırıyorlar her yıl bizi, sizi.

• quote:

şu gs yıllardır yenemiyor muhabbetini bırakalım artık başarı lazım aynı gs ile kupa finali oynasak yada son maç şampiyonluk maçı olsun gs bizi yenip kupayıda şampiyonluğu da alıyor bizde hala 18 yıldır yok bizi yenememişti diye sevini yoz bize elle tutulur bir şey lazım istersen 50 yıl yenemesin ne yapayım ben şampiyonluk başarı olmadıktan sonra bakın fenerbahçenin kupa takımı olması herşeyden daha önemli...şimdi gs yi yenip haftaya rize ile berabere kalırsan ne yapayım ben bu maçııı

Bir gs li olarak bu yorumunuz dan dolayi sizi kutluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Hollandanin orta sira takimindan kendi evinde 4 yiyenler bizle dalga geciyor

Çocuğum hiç mi bilmiyorsun milli takıma giden Beşiktaşlı oyuncu sayısını önce analiz sonra yorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yendik be sevinemedim bile her sene ayni şey olunca insan sevinmek bile istemiyor

Hea bide biz yeneriz yeniliriz bu Beşiktaşlı arkadaşlara ne oluyor :) :) biz yenilsek gelip bize salça olacaklar demek ki :D
  • yenilirsin anlarimda bu kadar rezil oyun sergilenemezz..... ruhsuzlar defolun gidinnnn.,

• Ricardo Quaresma kullanıcısına yanıt
    Riekerink yalayıcılarını beklerken başka takımdan riekerink yalayıcıları geldi. Adamın bir senedir hoca olmadığını yazıyoruz burada. kupa kazanmak zaten bizim işimiz. Takımın başında hoca olsa da olmasa da gene kazanırız kupaları merak etme. Siz de ancak rüyasını görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Hollandanin orta sira takimindan kendi evinde 4 yiyenler bizle dalga geciyor

u-21 ağırlıklı takımla çıktıgmız maç hakkında konuşuyor gerçekten gülünç durum çıldırın bu senede havluyu attınız lige

• Galatasaray taraftarıyım. Galatasaray'ın son galibiyetinde bulunmuş biriyim.

Öncelikle tüm Fenerbahçe taraftarını tebrik ediyorum. Kendi takımımı eleştirmek isterdim ama ansiklopedi yazmam gerekiyor sanırım. Sanırım tek bir kelime ile özetleyebilirim. Sağ bek Sabri. Dünya üzerinde milyonlarca futbolcu var. UEFA ve Süper Kupa sahibi bir takım, 17 yıldır bir sağ bek bulamıyor mu da 2016 da bu takımın sağ beki Sabri oluyor?

Bu yıl kadrosunun yüzde 80 ini değiştiren Fenerbahçe, ki ilk 11 inin çoğunluğu ilk kez derbi oynadı, Galatasaray'lı oyunculardan daha iyi oynuyor.

Galatasaray vizyonsuz. Yönetilme şeklide, futbolu da, teknik heyeti de, total olarak her şeyi vizyonsuz. Bu vizyonsuzlukla futbolcular ruhsuz, mücadele etmiyor.

Galatasaray'ın düştüğü durum için söylenecek çok şey var fakat biz söylesek de fayda etmez.

Tekrar tebrikler "SADECE" FENERBAHÇELİ arkadaşlar.

• 11Omeer kullanıcısına yanıt
    Kadikoyde istersen 10 yildizla gel.Burada bizi yenmeyi dusunmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Ben 20 yıllık gs liyim bence Türkiye de en büyük takım Fenerbahçe dir

Neye göre kime göre sana göreyse Gs nin içine karışan kripto fblilerden sin demektir.4 yıldız bizde,en çok türkiye kupası bizde,avrupa kupaları bizde,avrupa başarıları bizde,Ancak Gs kadıköyde maç alamayınca Fener büyük he,Adamlar kupa aldı kadıköyde
  • Gs borc batağında oyunculara para ödenmiyor oyuncular oynamıyor

• ulan sabri
  • Temiz maç. Güzel skor.
    17 yıldır aynı sonuç. Heyecan yok. Derbi yok.

• Kötü ve korkak oyun esittir mağlubiyet.Hic hakemde aranmasın hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Harfiyen katılıyorum. Çocuk gibi espri yapmayıp olgunca yaklaştığın için tebrik ederim.

Hollanda futbolu düşüşte, biz kalmışız; Riekerink, advocaat sneijder van persiye. Dünya derbisi diyoruz Hollanda tvsi bile yayınlamıyor. Oynanan futbola bakıyorum ikiside kötü. Kötünün az iyisi maçı kazanıyor. Çok kalitesiz bir futbol vardı. Yani biz yensek herşey iyimi olacaktı bende bunu anlamıyorum.

Bir galibiyetle kandırıyorlar her yıl bizi, sizi.

hocam bizi kandırıyorlar gs avrupa da hem baskette hemde futbolda kupayı aldı fenerbahce baskette finalde kupayı kaybetti keza daha iki üç ay önce yine gs fenerden kupayı aldı gs nerde yenecegini çok iyi biliyor fenerbahce ise cok acemi daha bu konuda bakın bu maç final veya kupa maçı olsaydı gs alırdı...

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Fenerin yenmesine tabi sevinirim sampiyonluk yarisi sizin gibi aglayanlarla yapilmiyor bak avrupa da ve turkiyede namaglup devam ediyoruz takdir etmesini ogren cingene

Herif baska bolumde cirkef cirkef laf yetistiriyor bir de utanmadan cingene diyor
    Turkiye'nin ilk ve tek 4 yildiz sahibi takim taraftarina takdir et diyemezsin haddini bileceksin once. Burda takdir edilecek bir takim varsa elimizi opeceksin.

• Cidden merak ediyorum kadıköyde kazandıran takım ve başındaki td ile başkan kim olacak o müjdelenen hoca kim acaba umarım ömrüm yeter.

• Biz Gs yeniyoruz. Adamlar kupayi aliyor. Aslinda degişmesi gereken gelenek budur. Bizim 18 yildir sahamizda yenmemiz değil. UEFA Kupasini zaten söylemeye hiç gerek yok.....

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.