Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gönül ister ki Galatasaray da çok iyi oynasın, kıran kırana maç geçsin. Galatasaray'ı yendik eve fakat bunun bir de global olayı var. Bu ülkenin futbolu Fenerbahçe ve Galatasaray'dır. Galatasaray kötüyse, ülkemizin futbolu kötüdür. Aynen Fener için de öyle bu olay. Gönül ister ki iki BÜYÜK kulüp de iyi oynasın.
    Niyeyse Beşiktaş'ı ve en iyi futbolcuların hepsi kendinde sanan taraftarları gördükçe iğreniyorum. Maalesef, bu takım asla Fenerbahçe ve Galatasaray'a erişemeyecektir.
    Edebi düşmanlık, ebedi dostluk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Fikret Orman'ın kardeşi falan yokmu bizim oğlana alalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadıköyde gs den başka bu kadar istikrarlı sonuç alan bir başka takım varmı acaba.

• DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Futbol teammüllerine göre topa sahip olan oyuncuya yapılan her türlü nizami olmayan müdahale faullü harekettir. Pozisyonu tekrar izle, görsün ya da görmesin, top ayağından açılsın ya da açılmasın Josef topa dokunduğu anda topun sahibidir. Serdar da istemeden de olsa Josef'i yere indirdi. Zaten istemeden yere indirdiği için sarı kart. Bilerek indirse kırmızı karttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

O penaltıya penaltı diyen bi daha futbol falan izlemesin
    Serdar'ın sırtı dönük arkasından ipini koparmış gibi koşan adamı görmüyor doğal olarak serdar dönerken adama çarpıyor ortada gollük bir pozisyon da yok ki avantaj gitti diyelim top direk musleraya gitti zaten. Bunun neresi penaltı bana biri açıklasın

Doğru top falan oynadığımız yok yenilmeyi hakettik fakat Fener'de yenmeyi haketmedi. En azından 2. gölü haketmedi.

Bu Galatasaray'ın Allah belasını vermiş zaten, Dursun, Riekerink ve sahadaki takımın evlatlarıyla puan yüzü görmezsiniz inşallah yeteneksiz avanak ordusu.

Bende öyle sandım hatta josef faul yaptı sandım ama serdar dönerken tutuyor güreş mi yapıyon sen arkadaş ha tutup indirip tuş etmedi belki ama orda o hareketi yaparsan rakipte rolü keser

• Bütün maçları lakayıt oynan, senede 4,5 milyon EUR alıp, ayda yılda 1 tane gol atınca göklere fırlattığınız omuzlarınızdan indirmediğiniz adamları pohpohlamaya devam ettikçe Riva da satılığa çıkar maçta kazanamaz duruma gelirsin. Önce kendilerini giydikleri formalardan büyük sanan bu adamlardan hesap sormayı bilin. Kendileri Metin Oktay pozları verir, karıları armalı şapkalarla foto çeker taraftarın gözünü boyar. Ekmek elden yaşar giderler.
  • açıkcası yeneceğimizi hiç düşünmedim. fb söz konusu biz isek ölümüne oynuyor. normal maçlarında bu kadar özveri ve mücadeleleri yok. biz mayıs larda şampiyon olmaya devam edelim varsın yüz yıl yenemeyelim kendi sahalarında.

bjk iyi oynuyor ama hakemlerde ittiriyor arkalarından ! lig uzun ne olacağını kimse bilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPlanck

Gönül ister ki Galatasaray da çok iyi oynasın, kıran kırana maç geçsin. Galatasaray'ı yendik eve fakat bunun bir de global olayı var. Bu ülkenin futbolu Fenerbahçe ve Galatasaray'dır. Galatasaray kötüyse, ülkemizin futbolu kötüdür. Aynen Fener için de öyle bu olay. Gönül ister ki iki BÜYÜK kulüp de iyi oynasın.
    Niyeyse Beşiktaş'ı ve en iyi futbolcuların hepsi kendinde sanan taraftarları gördükçe iğreniyorum. Maalesef, bu takım asla Fenerbahçe ve Galatasaray'a erişemeyecektir.

Aynen hocam.. 2 Takım da kötü olduğuna göre türk futbolu epey bir kötü. Bjk de 3 senedir kendini anca toparladı ama bjk bu ülkenin atleticosudur.. o yüzden çok önem ifade etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Ben 20 yıllık gs liyim bence Türkiye de en büyük takım Fenerbahçe dir

Sen 20 yıllık değil bir saniyelik bile GSli olamazsın, GS ambleni koyunca oraya GSli olmuyorsun.

• Dünyanın her yerinde Serdar Aziz'in yaptığı hareket penaltı dır. Sen aklını kullanmayıp basit oynamaz, ayağında top tutarsan adam da gelir senin ayağından topu alır. Ben hakem kırmızı vermedi diye sevindim. Sarı kart ile yırttı bana göre.
  • Yanlız çok kötü top oynuyorsunuz bu rikerink midir nedir devre arasını görmez

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Galatasaray acilen kendini değiştirmeli, büyük bir devrim yaşamalı içinde. Maalesef ülke olarak Galatasaray'ın 2 kupası dışında, (çeyrek-yarıfinal vs değil) Avrupa'da başarımız yok. Fener'in ligde maç alması o kadar da mühim değil.

• quote:

Gönül ister ki Galatasaray da çok iyi oynasın, kıran kırana maç geçsin. Galatasaray'ı yendik eve fakat bunun bir de global olayı var. Bu ülkenin futbolu Fenerbahçe ve Galatasaray'dır. Galatasaray kötüyse, ülkemizin futbolu kötüdür. Aynen Fener için de öyle bu olay. Gönül ister ki iki BÜYÜK kulüp de iyi oynasın.

Yemin ediyorum Beşiktaş maçını izlemedim kendisini hala büyük takım sanan gs işte ve hata TÜRK futbolunu güzellikleri yansıtan takım Beşiktaş şimdi siz şampiyonlar liginde olsanız 6 atar Napoli size ondan dolayı Türk Futbol ve şuanki s ile alakası yoktur.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Biz memnunuz kardeş lensimizden rvpmizden dickimizden

• malum ayı dua etsin hasan şaş ile aynı dönemde oynamadı. yoksa yaptığı hareketleri yapamaz, gerekli ayar verilirdi. bu ülkede en nefret ettiğim iki (mecburen yazıyorum) futbolcudan birisi
  • komenyus123 kullanıcısına yanıt
    Man. U.'ya Ozzy, Q7 attı golleri gerçi, unutmuşum pardon.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

O penaltıya penaltı diyen bi daha futbol falan izlemesin
    Serdar'ın sırtı dönük arkasından ipini koparmış gibi koşan adamı görmüyor doğal olarak serdar dönerken adama çarpıyor ortada gollük bir pozisyon da yok ki avantaj gitti diyelim top direk musleraya gitti zaten. Bunun neresi penaltı bana biri açıklasın

Doğru top falan oynadığımız yok yenilmeyi hakettik fakat Fener'de yenmeyi haketmedi. En azından 2. gölü haketmedi.

Bu Galatasaray'ın Allah belasını vermiş zaten, Dursun, Riekerink ve sahadaki takımın evlatlarıyla puan yüzü görmezsiniz inşallah yeteneksiz avanak ordusu.

O penaltıya penaltı diyen adam değil, o penaltıya sarı kart diyen adam futbol falan izlemesin. Net KIRMIZI KART!

• quote:

Orijinalden alıntı: komenyus123

quote:

Yemin ediyorum Beşiktaş maçını izlemedim kendisini hala büyük takım sanan gs işte ve hata TÜRK futbolunu güzellikleri yansıtan takım Beşiktaş şimdi siz şampiyonlar liginde olsanız 6 atar Napoli size ondan dolayı Türk Futbol ve şuanki s ile alakası yoktur.

Yanlız izlememis olcak ahh otomatik duzetme

• Dick bu tip maclarda nasıl taktik yapacağını biliyor takım da konsantre oldu mu iyi sonuçlar geliyor. Manu bile pozisyon bulamamışken gs nin birşey yapamaması normal. Bugün lens ve topal olaydı temizinden 3-0 net olurdu 2-0 oldu.

• quote:

Man. U.'ya Ozzy, Q7 attı golleri gerçi, unutmuşum pardon.

Biz de Avrupa Ligi'nde olsak atardık,Şampiyonlar Ligi bizim kalemimiz.Gönül isterdi Aboubakar sallasaydı iki tane Napoli'ye salladığı gibi.A pardon niye istesin ki gönül,oh mis gibi ŞL.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.