Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 hafta önce aziz istifa diye bağırıyordunuz kendimizi kandırmayalım lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPlanck

Man. U.'ya Ozzy, Q7 attı golleri gerçi, unutmuşum pardon.

Ben fb ye laf söylemedimki onlarda yapıyorlar avrupada is ama siz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenmeniz imkansızdı. Denemiş oldunuz.

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Man. U. ile Napoli'yi karşılaştırıyorsan zaten tartışmamıza gerek yok. 2 top oynayıp gazla doldurdunuz kendinizi. Dün Man. U. nasıl top oynadı görseydin.

•  STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00

kadıköyde fenerbahçeyi yenen kadromuz arkadaşlar.hala odamdaki duvarımda asılı
  • Herkesin bildiği şeyleri temcit pilavı gibi tekrarlayıp dur. Kim yazdıklarına itiraz edecek? Aynı zamanda hayatını iğrenmeye devam ettirerek sürdür görülüyor ki çok faydası var sana. Geçen sene Türkiye kupasını kazanan takıma çok kaliteli takviyeler yapıldı. Sergen bile Türkiye de tek futbol starı var oda Bruma dedi.

Bana göre böylesine kaliteli bir kadroyu böylesine kötü oynatmak ancak teknik direktörlük beceriksizliği ile olur. Bu bir görüştür. Beğenirsin beğenmesin Ancak bunda iğrenilecek bir şey görüyorsan sorunu kendi bakış açından ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

O penaltıya penaltı diyen bi daha futbol falan izlemesin
    Serdar'ın sırtı dönük arkasından ipini koparmış gibi koşan adamı görmüyor doğal olarak serdar dönerken adama çarpıyor ortada gollük bir pozisyon da yok ki avantaj gitti diyelim top direk musleraya gitti zaten. Bunun neresi penaltı bana biri açıklasın

Doğru top falan oynadığımız yok yenilmeyi hakettik fakat Fener'de yenmeyi haketmedi. En azından 2. gölü haketmedi.

Bu Galatasaray'ın Allah belasını vermiş zaten, Dursun, Riekerink ve sahadaki takımın evlatlarıyla puan yüzü görmezsiniz inşallah yeteneksiz avanak ordusu.

Maçta tek takıldığınz bokta penaltı olması mı?
  • Son bir kaç yıldır türkiyede derbilerde kalite yok.

Ama insan galatasaray'ın şu haline şaşırıyor.

Sen kendi ülkende büyük takımlardan birisin ve ezeli rakibine karşı bir anadolu takımı kadar varlık gösteremiyon.

Futbol yok plan yok amaç yok vizyon yok.

Galatasaray'ın olayı ne ?

• Gerçekten galatasaray'ın bu akşam amacı planı neydi ?

Ya merak ediyorum tamam yenilsinler yapamasınlar.

Ama neyi yapamadılar ?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Hala aynıyım aziz yıldırım gidecekse bu sene şampiyon olmayalım. Son 3-4 haftalık performanslarını beğeniyorum hollandalıların

• fb derbilerin kralı olduğunu bir kez daha gösterdi fazla söze gerek yok.
  • kadıköyde bence ev sahibi avantajını sıfırlayan bir hakemle galip gelme şansımız olur.

misal maçın hemen başında sinan ın ufak itirazına hemen sarı kart gösteren bir cüneyt takımın psikolojisini bozmuştur.
  • Tebrik ederim feneri gelenek bozulmadı

• Türkiye'de iki büyük takım vardır. FB ve Gs. Olaya tarafsız bakan herkes bunu anlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

4 hafta önce aziz istifa diye bağırıyordunuz kendimizi kandırmayalım lütfen.

Sizde jor bey diye bağırıyordunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Hala aynıyım aziz yıldırım gidecekse bu sene şampiyon olmayalım. Son 3-4 haftalık performanslarını beğeniyorum hollandalıların

fenerde aziz giderse galatasarayda olduğu gibi atanan ve güçsüz başkanlar dönemi başlar.bence fener azize dört elle sarılmalı.

zaten kulübün sahibi gibi.diğer kulüpler sahipsiz olduğundan her gelen yönetim malı (rantı) götürüp kaçıyor.

azin in yaşıda öyle çok fazla değil.10 yıl daha götürür bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00

kadıköyde fenerbahçeyi yenen kadromuz arkadaşlar.hala odamdaki duvarımda asılı

• #OSeneSittinSene
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Türkiye'de iki büyük takım vardır. FB ve Gs. Olaya tarafsız bakan herkes bunu anlayabilir.

Zügürt teselisi

• 6-0 lik macta stadtaydim bu kadar rahat oynamamistik

Riekerink gs ye yakismiyor

Selcuk inani kadroda gormedigimde galibiyetten emin olmustum.selcugu oynatmamasi sacmalik.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.