Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gs'ın Kadıköy'de en son galibiyetini aldığı yıl doğan biri şimdi reşit oldu. #18.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Hala aynıyım aziz yıldırım gidecekse bu sene şampiyon olmayalım. Son 3-4 haftalık performanslarını beğeniyorum hollandalıların

fenerde aziz giderse galatasarayda olduğu gibi atanan ve güçsüz başkanlar dönemi başlar.bence fener azize dört elle sarılmalı.

zaten kulübün sahibi gibi.diğer kulüpler sahipsiz olduğundan her gelen yönetim malı (rantı) götürüp kaçıyor.

azin in yaşıda öyle çok fazla değil.10 yıl daha götürür bu işi.

Kardeş aziz giderse gelecek olan Ali Koç tur yani rant falan fenerde işlemez

• quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Hala aynıyım aziz yıldırım gidecekse bu sene şampiyon olmayalım. Son 3-4 haftalık performanslarını beğeniyorum hollandalıların

fenerde aziz giderse galatasarayda olduğu gibi atanan ve güçsüz başkanlar dönemi başlar.bence fener azize dört elle sarılmalı.

zaten kulübün sahibi gibi.diğer kulüpler sahipsiz olduğundan her gelen yönetim malı (rantı) götürüp kaçıyor.

azin in yaşıda öyle çok fazla değil.10 yıl daha götürür bu işi.

Fenerbahçe hiçbir zaman başkan sıkıntısı çekmedi merak etme gelecek başkan adayıda zaten hazır. Taraftarına hakaret eden ortamı sürekli geren klübü kendi aile şirketiymiş gibi yöneten bir adamı üstüste 5 sene şampiyon yapsada (ki buzamana kadar ki maddi güce rağmen gelen başarılar! Ortada)desteklememi beklemesin kimse biz ona desteği 2011 zamanı verdik. Defolup gider biran önce inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Ben 20 yıllık gs liyim bence Türkiye de en büyük takım Fenerbahçe dir

GS'li kılığına girmiş Fb'yi yağlıyor yav bas git...
  • Fbnin de bir lise tarafından yönetildiğini sanıyorlar sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de haklısın.Ozy,Q7 ile kendi çöplerini karşılaştıranla tartışmak baştan hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

4 hafta önce aziz istifa diye bağırıyordunuz kendimizi kandırmayalım lütfen.

Sizde jor bey diye bağırıyordunuz

Ben hiç Riekerink'i savunmadım savunmam da. Adam daha hayatında 1 kez A takım çalıştırmış.

• Sezona hoca olmayan kariyeri boyunca bir takım çalıştırmayan Riekerink'le başlamak zaten bu sezon bizim hedefimiz yok boşuna hoca almaya gerek yok Riekerink dursun başlarında şampiyonluk hedefimiz zaten yok demektir işte Galatasaray'ı yöneten kişiler bunlar yönetimde bu zihniyet olduğunu gören futbolcuda afedersiz s.kine takmaz evinde ligin en kötü takımı trabzonspora 50 bin taraftarı önünde yenilir öne geçtiği maçta başakşehir'e yenilir fenerbahçe karşısında 90 dakika pozisyona giremez hiçbirşey değişmez bu sene böyle devam eder 5 veya 6.bitiririz ligi. Dursun Özbek denilen hıyar oğlu hıyar bu takımdan s.ktir olup gitmediği sürece bizden bir bok olmaz bide maçtan önce palyaço gibi inanıyoz yenecezzz diyo sucuk ekmek yiyo gavat
  • Sabri gibiler yüzünden futboldan soğudum.Çok oldu Gs maçı izlemeyeli.Sistem yok plan yok oyuncuda kalite yok.Tek beğendiğim oyuncu Muslera(ona da yazık oluyor) Yönetim derhal istifa etmeli ve ne yaptığını bilen teknik adam getirilmeli
    Bu arada Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.İyi forumlar
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    bruma da iyi hocam cabalıyor en azından.
  • Takım epey geriye gitmiş Fb sistemli oynayıp haketti...Bizim ne oynadığımız belli değil.

BJK maçı ilk 45 dk'sı gibi arzulu coşkulu gibi bir başlangıç ümit ediyordum...Takım ve JOR hayal kırıklığına uğrattı.

Işık yok hatta daha da geri gideriz bu maçtan sonra...Selçuk-Sabri-Semih'e 3S diyordum Sneijder'de eklendi 4S

kesinlikle takıma zarar veriyor.
  • volkan reyiz süper konustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Takım epey geriye gitmiş Fb sistemli oynayıp haketti...Bizim ne oynadığımız belli değil.

BJK maçı ilk 45 dk'sı gibi arzulu coşkulu gibi bir başlangıç ümit ediyordum...Takım ve JOR hayal kırıklığına uğrattı.

Işık yok hatta daha da geri gideriz bu maçtan sonra...Selçuk-Sabri-Semih'e 3S diyordum Sneijder'de eklendi 4S

kesinlikle takıma zarar veriyor.

hocam o birazda 18 yıllık bi maziden dolayı.gs maca bir sıfır geride başlıyor zaten.onu kırsa belki de farklı olabilirdi...
  • volkan reyiz yürürken yer titriyor. helal be
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Türkiye'de iki büyük takım vardır. FB ve Gs. Olaya tarafsız bakan herkes bunu anlayabilir.

Kavga edip babadan tokatı yiyince birbirine sarılıp ağlayan kardeş gibisiniz
  • Erene ne oldu kimse konusmuyor. Elimizdeki tek forveti de kayvettik?

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    Bjk açık oynayan takım ve defansı çok açık veriyor. O maç gs 2 -0 öne geçmişken az daha yeniliyordu. Gs için bu bile dramdir.

• Aykut döneminde fırsatı teptiniz

• 2 hafta önce Muslera kırmızı kart mı değil mi tartışmasına girdiğim bir arkadaş vardı. Muslera da gelsin şöleni görsün demiştim. O kendini biliyor. Öpüyorum seni çocuk.

• beyaz tv yi açın derbi gecesi var
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.