Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deplasmana maça giden gs li arkadaşlar yenceğimizi mi düşündünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GloryGala

20 kasımda 2-0 yeniliriz

Olaya bilimsel yaklaşmak işte budur.
    Saygıyla eğiliyorum.
  • Riekerink takımın basına ilk geldiginde de soylemistim , bu düzeyde bir teknik direktör olmadıgıni ki bugün gördük tecrübe farklı birsey.Advocaat bugün riekerinki tecrübesiyle yendi.Kaldı ki senol guneste yeniyordu bizi , o macta kimse beraberlige aldanmamalıydı.Riekerink cok yanlıs kadro secimleri yaptı.uzun süredir oynamayan daha form tutmamıs serdar'ı onbir baslattı.sinan tercihi yine aynı , ilk onbir oynamayan bir futbolcuydu ve daha tecrübesiz.ve maç sonunda riekerink yenilgininin sebebini tamamen futbolculara yükledi , oynanan futbolu bana degil futbolculara sorun demiş.Kendini atese attı resmen.Yenilgi kendini belli etmisti zaten maç öncesi ve baskanın o açıklamaları felan o kadar içi boş cümlelerdi ki yani laf olsun diye söylenmiş diye düsünüyorum , aynı sekilde riekerink ve sneijder'inde.bugün sneijder ne yaptı? Koca bir sıfır.aksine zarar verdi.Takımdaki baslıca sorunun teknik direktorden kaynaklandıgını düsünüyorum , devre arası riekerink giderse kimse sasırmasın.

• En son galip geldiğimiz Adanaspor maçından sonra en ağır eleştirleri yaptım. Teknik direktörlük kariyeri sıfır olan Riekerink'in yalayıcıları demediğini bırakmadı.

Şimdi bakıyorum hiç biri ortalıkta görünmüyor. Çünkü yüzleri yok. Önemli olan maç kaybettikten sonra konuşmak değildir. Bu kolaycılığı herkes yapar.

Biz kazandığımız maçlarda takımın rezil futbol oynadığını, bu adamın hoca falan olmadığını kolay maçları futbolcu kalitesi ile zaten alacağımızı önemli olanın zor maçlar olduğunu söyleyip durduk.

O zaman bize olmadık hakaretlerde bulunan Riekerink yalakası elemanlar nerede? Bundan sonra sizler hangi yüzle gelip buralarda yorum yapacaksınız?
  • Gs güzel oynamazsa bu iş olmaz derbi gibi bi hava yakalayamadım ben. Yöarım fb gibi gs de toparlanır.

• Fener eski defansif olarak sağlam gunlerine dönüyor. Üstelik bugün topal yoktu. Devre arasında iyi bir 10 numara alabilsek takım tadından yenmez.

• hahahhahahahahahahhahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

quote:

Orijinalden alıntı: MPlanck

Man. U.'ya Ozzy, Q7 attı golleri gerçi, unutmuşum pardon.

Biz de Avrupa Ligi'nde olsak atardık,Şampiyonlar Ligi bizim kalemimiz.Gönül isterdi Aboubakar sallasaydı iki tane Napoli'ye salladığı gibi.A pardon niye istesin ki gönül,oh mis gibi ŞL.

geçen sene gördük salladınız avrupa liginde

bu senede çıkmanız muallak.sanki avrupada herhangi bir başarınız varmış gibi

• Bazı bjklilar var efendi olmayanlardan yeni türler galiba. Acayip havalar falan bir tarafı kalkmisliklar. Şampiyon olursun tebrik ederiz yenersin tebrik ederiz lakin takım iyi oynuyor kadro iyi şöyle yaparız böyle yaparız ne demek. Lig denen olguda neyin ne olacağı belli olmaz. Tarihte çok örneği ama sanırım velet dediğimiz gerçeklerden tarihten bir haber turler bunlar. Ve burası Türkiye 9 puan geriden gelir şampiyon da olunur, en parlak dönemleri yasayacagin yerde kumpas kurulur , çok iyi giderken kulüp batmış haberin olmaz. ... yarın ne olacağı belli olmaz. Gerçek bjklilari ornek alın bjkli gibi efendi olun....

• hahahaha penaltıya değil diyenler varmış ya la :D neyse yine hakemle kazandık her zamanki gibi seneye hangi hakemi satın alalım siz söyleyin gsli arkadaşlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

Hayır arif erdemdır. Haksız kazandigi penaltılar , fetocu olması.... volkan sadece gsye takılır.

On bin kişi ana avrat çoluk çocuk sövüyorsa arif değil volkandır.volkan tüm zamanların en karaktersiz ve haysiyetsiz insanidir.

Arif erdemdir.

• quote:

quote:

quote:

Hayır arif erdemdır. Haksız kazandigi penaltılar , fetocu olması.... volkan sadece gsye takılır.

On bin kişi ana avrat çoluk çocuk sövüyorsa arif değil volkandır.volkan tüm zamanların en karaktersiz ve haysiyetsiz insanidir.

Arif erdemdir.

emre beleşoğlu ve volkan demirel türk futbolunun yüz karaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Buna penalti degil diyen agir fanatiktir ve hala riekerink bey diyen tayfadir.

Serdar aziz dedigimiz adam ilk lig macina cikiyor ve bu mac fenerbahce derbisi sonra da serdara küfür ediyorsunuz ha? Uzun sure futbol ile ilgilenmeyin lutfen veya sesiz durun ki fark edilmeyin

ben maç başlamadan riekerinkin gönderilmesi gerektiğini düşündüm sinan nedir serdar nedir ? :D bunları fenerbahçe deplasmanına götürmek akıl karımı allah aşkına
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arif erdemdir.

Emreyi bende sevmem. Volkan gsli kere antipatiktir ama herkesin hakkını yiyen arif erdemdir. Fetocu olması çabası. Bu yüzden yine arif erdem diyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arif erdemdir.

Emreyi bende sevmem. Volkan gsli kere antipatiktir ama herkesin hakkını yiyen arif erdemdir. Fetocu olması çabası. Bu yüzden yine arif erdem diyorum

Evinden aldıran,okey diyen futbolcuya ya bırak s.. okeyini diyen volkan mı sadece gslilere antipatik? Milli takım maçında herkes gsli idi o zaman? Arif Erdem iyidir demiyorum terör örgütü çıktı zaten ama volkan normal şartlarda siyasi tarafı bir kenara bırakırsak en karaktersiz futbolcudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Tamam kotu oynadik da fenerli kardeslere bi soru soralim.Fener batak giderken 3 mac hakemle aldirilip ayni haftalarda galatasaray iyi giderken 2 mac hakemle kaybettirilip bi takim geri cekilip oburu yukari cikarilirsa bu durumda ne dememiz gerekiyor.Hadi bu maci gectim ligdeki rezalet ortada bunu da aciklayin hadi

kardeşim size kalsa zaten siz kaybettiğiniz bütün maçları hakem yüzünden kaybediyorsunuz bizde kazandıgımız bütün maçları hakem sayesinde kazanıyoruz 18 sene oldu buna bir dur diyen yok dimi :)
  • quote:

Tüm zamanların en şerefsiz futbolcusu volkan demireldir.

adam hiçbişey yapmadı insaf ya karaktersiz sabrinin yaptıklarını gör önce he bu arada takımında melo oynamış birinden samimi bulunmayacak sözler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

quote:

Tüm zamanların en şerefsiz futbolcusu volkan demireldir.

adam hiçbişey yapmadı insaf ya karaktersiz sabrinin yaptıklarını gör önce he bu arada takımında melo oynamış birinden samimi bulunmayacak sözler bunlar

Evinden aldırırım diyen,ya bırak ne okeyi s... okeyini diyen,kalcasiyla top tutan,bugün kendi taraftarina üçlü çektiren sabriye maçtan sonra hadi üçlü çektirsene diye sataşan volkan mı hiçbir sey yapmadı? Kaldı ki kendi taraftarı istediğini yapabilir.

• Enthris kullanıcısına yanıt
    Bu sorumun cevabi degil kardesim :) Topu taca atma simdi
  • VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    Bir fenerli olarak söylüyorum. Dünyanın en boş yorumlarından.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.