Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Galatasaray-Bursaspor 25 Kasım 2016 Cuma 20:00 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
4.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serdar aziz toplam maliyet 15 milyon avro. tam bi balon
  • 15 dakikalık zaman diliminde 1 ofsayt golü, 1 verilmeyen penaltı ile Barış Şimşek görevini layıkıyla yapıyor!
  • İlk yarı son 15 dakika iyi top oynadık ancak üretken olamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Hamzaoğlu'nun bize oynattığı futbolu hatırladıkça bu maçın diğer maçlara göre nispeten kolay geçeceğini düşünüyordum ki hakem karşımıza çıktı. O olmasa maç şu an 2-0'dı zaten.

Hamzaoğlu oyun yapısından vazgeçememiş, gayet açık oynuyor haliyle çok pozisyon verip bir o kadar da buluyor. Topu ayağımızda tuttuğumuzdan pek pozisyon vermedik şu an için ve üretken bir takım da olamadığımız için öne geçemedik ama maçın gidişatı sanki kazanacağımızı gösteriyor. İnşallah diyelim, hakem de daha fazla doğramaz bizi umarım.

Bu yerli seviciler nasıl herşey den yerlileri övmek için malzeme çıkarıyorlar anlayamıyorum.

• Abi yok bu Selçuk harbiden adamı kanser eder.
  • Bu sezon izlediğim en iyi Galatasaray. 2. yarı da böyle devam eder umarım.
  • poldi sneijder yasin iyi. bruma bencil biraz. dejong koşuyo. bu sefer verkaç deniyoruz daha da ileriye oynuyoz tempoyu arttırmışız da her maç böyle olur mu bilemiyorum.

bu arada çok kolay atak yiyoruz
  • Bruma'nın yerine sinan ve ya josue girmesi lazım o kadar topla başka biri buluşsa poziyon yakalasa maç farklı olurdu.Adama sneijder ve ya selçukta bir şey demiyor kafasına göre oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Hamzaoğlu'nun bize oynattığı futbolu hatırladıkça bu maçın diğer maçlara göre nispeten kolay geçeceğini düşünüyordum ki hakem karşımıza çıktı. O olmasa maç şu an 2-0'dı zaten.

Hamzaoğlu oyun yapısından vazgeçememiş, gayet açık oynuyor haliyle çok pozisyon verip bir o kadar da buluyor. Topu ayağımızda tuttuğumuzdan pek pozisyon vermedik şu an için ve üretken bir takım da olamadığımız için öne geçemedik ama maçın gidişatı sanki kazanacağımızı gösteriyor. İnşallah diyelim, hakem de daha fazla doğramaz bizi umarım.

Bu yerli seviciler nasıl herşey den yerlileri övmek için malzeme çıkarıyorlar anlayamıyorum.

Ben miyim yerli sevici Orada yerlileri övdüğüm kısmı bana da gösterir misin, çok merak ettim nasıl o anlamı çıkardın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalnız hamza takımın en önemli silahını yani del valle yi yedek soyundurmuş.ikinci yarı girerse ortalığı karıştırır aga.

ttatenadaki maçlara neden deplasman takımlarının sevdiği hakemler hatanıyor.ali palabıyık barış şimşek.objektif ve seyirciden etkilenmeyen hakemler.misal bunlar ülker arenaya yada vodofone arenaya değilde genelde beşiktaşın ve fenerin deplasman maçlarına atanırlar.
  • De Jong Melo'nun 4te 2 si gibi oynuyor bugün.Yavaş yavaş formunu bulacak gibi. Şu kan emici leşçuğun ayağı falan kırılsa da bi defolup gitse tolga de jong ikilisi oynasa sürekli böylece birbirlerine de alışırlar araya kan emici leş giremez hem.
  • Linnes çatır çatır bindiriyor Carole'un 1 sene de bindirmediğinin 2 katkını bindirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Bruma'nın yerine sinan ve ya josue girmesi lazım o kadar topla başka biri buluşsa poziyon yakalasa maç farklı olurdu.Adama sneijder ve ya selçukta bir şey demiyor kafasına göre oynuyor.

sinan ve josue nin çalım atma yetenekleri yok.bunlara pas geldi mi bunlarda basit pas oynarlar genelde.bunlar topla buluşsa zaten o pozisyonlar olmayacaktı.bruma kendi yaratıyor pozisyonları
  • De Jong ve Linnes bugün iyi oynuyor ama bizim temel problememiz devam ediyor. Hücum savunma hattının kopukluğu bunu 3 senedir yaşıyoruz bir çözüm üretemediler.
  • İş 60'dan sonra biter Hamza hoca bu sene hamleleriyle çok maç kazandırdı 60'a kadar öne geçemezsek iyi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Linnes çatır çatır bindiriyor Carole'un 1 sene de bindirmediğinin 2 katkını bindirdi.

Linnes'i ben beğeniyordum başından beri.Fakat defansif özelliği zayıf olduğundan arkadan desteklenmesi gerekiyor.Bunu anlayamayan amatör hocamız, Linnes'i bir maçtaki hatasından dolayı amatörce bir hareket sergileyerek kızdı ve sildi adamı.

Rikirink iyi bir teknik traktör olsaydı Linnesi kanatlarda da denerdi en iyi verimi almaya çalışırdı, tek maçla silip atmazdı.En azından sarbiye verilen krediyi linnese verebilirdi.
  • sneijder watsona benziyor, yeni aklıma geldi, ara ara kafamda birini çağrıştırıyordu
  • Galatasaray Bursaspor maçını FIFA 17'de simüle edip özetini çıkarttım, kendi anlatımım ile. İzle ve Abone ol 🤗https://youtu.be/wq4aLFqOpqY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batalla muhtemelen 1,5 milyon avroya oynuyordur.bizim şino da 4,5 milyon avroya.

bence batalla daha komple bir hücumcu.10 numara artı golcü özelliği daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

batalla muhtemelen 1,5 milyon avroya oynuyordur.bizim şino da 4,5 milyon avroya.

bence batalla daha komple bir hücumcu.10 numara artı golcü özelliği daha fazla.

Özellikle dar alanlarda gördüğüm en teknik oyunculardan birisi. Oldukça katkılı da oynuyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.