Şimdi Ara

STSL 2016-17 13. Hafta | Kasımpaşa-Galatasaray 04 Aralık 2016 Pazar 19:00 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
1
Favori
8.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kairros.

İddiadan 600 lira alıcaz diye Gs ı destekledim yemin ederim 90 dakikada yaşlandım. Yasin misin nesin allahından bul ya saçlarıma ak düşürdün vallahi billahi.

Tuttu mu bari
  • kahkaha attım gdjdxbxbbxbd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carole
  • Kasımpaşa nın karşı karşıya kaldıgı pozisyonda ofsayt yoktu yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Penaltı atışına bak, penaltıyı atmıyor penaltıyı bırakıyor, utanmasa köşeyi söyleyecek hale bak rezillik.

Muslera korkusundan atamadın penaltıyı tıpkı kupa maçında size olan Muslerafobi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zissou

Şunu kabul edin bu adam td. falan değil hala savunmaya çalışan var yaa

En çok savunanlardan birisi bendim. Şuan size katılıyorum. Fener maçından sonra bileti kesilmeliydi. Yenildik diye değil ama. Zaten orada yeneceğimizi F.T. de gelse düşünmüyorum ama bu kadar korkak oyun oynanmaz arkadaş fenere karşı. 6 taneden fazla yiyecek değilsin ya 0-2 ile 0 4 arasında bir fark yoktu zaten.

Rieden çok güzel yardımcı antrenör olur. Oyuncuların sevdiği dertleştiği, güler yüzlü nazik. Ama TD olmaz. Şu Klinsmann ı getirebilseler çok güzel olur bu takıma.
  • Galatasaray forması ve bir tutam bruma+carole sayesinde 3 puanla ayrılıyoruz
  •  STSL 2016-17 13. Hafta | Kasımpaşa-Galatasaray 04 Aralık 2016 Pazar 19:00

Eren Derdiyok ısındıktan sonra oyuna dahil oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

İddiadan 600 lira alıcaz diye Gs ı destekledim yemin ederim 90 dakikada yaşlandım. Yasin misin nesin allahından bul ya saçlarıma ak düşürdün vallahi billahi.

Tuttu mu bari

Tuttu hocam keyiften salonun ortasında sigara yaktım

• ve bittiiiiiiiiiii

zirve şenlendiiiiiiiiiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Penaltı atışına bak, penaltıyı atmıyor penaltıyı bırakıyor, utanmasa köşeyi söyleyecek hale bak rezillik.

KUDURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Aynı sizin futbolcular gibi kullandı.Sizde atamamıştınız. Kız gibi vurmuştunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Tuttu mu bari

Tuttu hocam keyiften salonun ortasında sigara yaktım

Hayırlı olsun hangi maçlar vardı?

• Tebrikler beyler güzel 3 puan. Haftaya futbol katilleri bursaya yenilir zaten futbol oynamaya gitmiyorlar genelde siz de yarışın içinde olursunuz özledim sizi.

• Bizim takıma Alman Hoca karakteristik olarak uyar. Kaliteli bir Alman hoca ile şampiyon olabiliriz.

• İyi yönüyle bakmak lazım arkadaşlar 2 hafta önce zirveyle arada 10 puan fark vardı şimdi 5 e düştü allah bereket versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında 3-4-3 oynasak 4 lü orta saha kanatlarında oynayacak tipte linnes ve carole var.linnes te carole da orta saha kanatlarında oynayacak oyuncular.
  • Snejder Selçuk kicini kaldirip oynucakda bizde görcez.Sene sonu defolup gitmeniz dilegiyle

• Bu galibiyeti size armağan ediyorum genjjler
  • maç sonu bi bakayım dedim adamlar "Kudurun" yazmış Kasımpaşa 10 kişi golü aradı hadi yine iyisiniz ilk 5'te bitirmek için Riekerink Bey hocanızla çok avantajlısınız
  • Ulan allah belanızı versin 10 kişilik kasımpaşa penaltıyı atsa 2.2. Defol rikernik yasin selçuk sabri defolun..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.