Şimdi Ara

STSL 2016-17 | 15.Hafta | Osmanlıspor - Galatasaray | 18 Aralık Pazar (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
714
Cevap
1
Favori
13.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi iyi hoş değişiklik iyidir de kimi alsın oyuna?
  • Galatasaray daha çok atak yapıyo gibi görüyorum ama
  • rikernik efendi ne zaman değşilkik yapacaksınız acep..
  • 18 -5 şut sayısı ve riekerink oyundan memnun ki oyuncu değiştirmiyor derken linnes girdi belki biraz hareketlilik getirir
  • Vay anasına be.. Osmanlıya karşı değişikliğe bak Yasin <-> Linnes. Çok iyi be 2 tanede stopper alında ful defans yapalım.
  • Yasin Öztekin, yerini Linnes'e bıraktı. gelde delirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Sonuç ne olursa olsun üzülerek söylüyorum galatasarayın hali içler acısı

Yanlız maçı yenersek puanlarımız aynı. Bende bundan sık bahsediyorum bu ligde iyi bir GS her zaman diğer tüm takımları tokatlar diye çünkü kötüsü en büyük rakibiyle dip dibe gidiyor üstelik Rabiki hakkında birton şaibeli penaltı hakem kararları söylentisi olduğu bi dönemde.

Geçen sene de böyle diyordunuz galatasarayın ölüsü yok şusu yok busu 20 küsür puan farkı yedi takım. Bence ligin son haftalarına yaklaşmadıkça önemli olan puan durumu değil oynanan oyun ve sistemin oturmasıdır. Ben galatasaraya bakıyorum ve bir sistem bile göremiyorum. Hakem konusuna gelince şu maçta bile Osmanlısporun verilmeyen kendi kanaatimce 2 penaltısı var, her takıma yapılıyor bunlar, hiçbir hakemin kasıtlı olarak yaptığını da sanmıyorum.

Değil oynanan oyun ve sistemin oturmasıdır. Ben galatasaraya bakıyorum ve bir sistem bile göremiyorum. şu kısma %100 üzerinde katılıyorum ben zaten aylardır dediğim şey. Bu takıma sistem gerekli ne oynadığımız belli değil diyoruz her aldığımız forvet - defans kötü gibi sürekli oyuncu eletiriyoruz sisteme hiçbirşey demeden. Yanlız biz GS'i o kadar kötü görüyoruz ki şuan benim açımdan oynadığı oyun ile ilk 5 girmesi bile zor olması gerekiyordu ama lig ortasına geldik devre arası doğru bir hamle ile lig sonuna kadarda böyle götürebilirler.

Tamam şampiyon ligin sonunda belli oluyor ama hepimiz biliyoruzki şuan alınan puanlar o zaman çok ama çok lazım oluyor. GS müthiş başladı rezil gitti ki bu seneden benim şahsen hiç umudum yokken 3. sırada 29 puanla. Yok öyle büyük takım yok böyle şampiyon bjk 32 puanla 2. sırada. bence mantıklı değil. Buradan çıkması gereken 2 tane sonuç var. 1. BJK şişiriliyor 2. GS yeriliyor. bence ikisi birden.

Yav en aşağı 9 puanı hakemle aldı adamlar, bjknin sıralamadaki yerine takılmayın.

• Bu sefer de semih gitti ne oluyor arkadaş hepsi çıtkırıldım maşallah
  • Çöp leş takım gol atmamız mucize olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu kimse kulübeye bakmıyor mu? Messi Ronaldo falan mı var kenarda?
  • Kurtarıcı linnes
  • Galatasaray beraberliğe oynayacak anlaşılan. Çok garip hayret verici bir durum
  • O ne pas attı içeri be
  • Osmanlı laubalileşti iyice, koptular disiplinden kaleyi gören vuruyor
  • Nerdesin be tiago pinto
  • Lan bari ereni al bir katkısı yok sabri sabri karşı takımdan erende ortada yok 12 ye 9 oynuyoruz
  • Yasinin yerine linnes ??
  • sarı fare sakatlansa çok daha iyi olur adam bela
  • devre arası transfer etmemiz şart. alman t.d lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk cok kötü
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.