Şimdi Ara

STSL 2016-17 21. Hafta | Çaykur Rizespor-Galatasaray A.Ş 18 Şubat 2017 Cumartesi19:00 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
16.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç kazanma hırsı olmaz mı bir takımda hayret bir şey bıraksan,sabaha kadar gol atmak için çaba harcamazlar.Yönetim 3 maçı kazanma hedefi koydu 3 maçı da kaybetcez gibi duruyor.Birde hocayı değiştiriyorlar bu takıma fatih hoca dışında kim gelirse bir halt yapamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.Nafizoğlu açıklama yapıyor. Neden Beşiktaş ile pazartesi oynuyoruz diyor. Sanki pazar günü olsa galatasaray 10 tane atıp kazanacak

• guvven kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gündür bu takımda olması ile alakalı bir durum değil. Galatasaray gibi bir takım güçsüz bir takım karşısında öndeyken böyle saçma değişikleri yapması bir sorun. Josue 10 numara olarak oynuyor ama onu çıkarıp 3'lü orta sahaya geçti. Yetmedi Linnes'i çıkardı. Ki Linnes o bölgede Carole'den daha iyi oynuyor. Yerine sol bek koymadı, göbek koydu. Bu kadar erken defansif hareketler ve üstelik sadece 1 gol atmışken. Aşırı saçmaladı. Hazırlık maçı değil bu kadar fazla taktik denenmez oyunda.

Sene sonu yönetim onu da kovar zaten kendini kurtarmak için. Saçma transferler de yapar. Kesin yine biri sağ bek biri göbek olur. Sonra eskilerle yine oynarız. İnşallah eskileri göndermez çünkü gelecekler şimdikilerden kötü olacak. Örnek: Cavanda, Josue
  • "Rikirink gitsin" müstehak size. Deplasmanda 1 tane maç kazanamaz bu adam. Karabüksporda bütün sezon boyunca deplasmanlarda boşuna 4 puan almamış...
  • Fenerlileri basket bolumune yolluyoduk gs icin konu degistiriyoruz hakan sükür-arif erdem ne zamanlardi be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscandır1905

quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

durun bakalım,
    bunlar daha iyi günleriniz

sizin en iyi gününüz 6-0 kievdir dimi

sıkıntı yok,
    mesajımı unutma !

bunlar iyi günleriniz,
  • conte beeee elini kolunu sallıyor hoca beee tudorotor beee otorite bee
  • quote:

durun bakalım,

İster inan ister inanma bence şu anlar sizin en iyi günleriniz. Doyasıya sevin.
  • Bu takım cöp, gelen hocalarda macera ararsa başarısizlık kacınılmaz olur hala yasin bu takımda 11 oynuyosa vay halimize yandık ki ne yandık.

• bu kadro miadını doldurmuş maddi manevi doyuma ulaşmış bir kadro.değişmesi şart.bu değişimi tudor ile yapmak en mantıklısı.ama bu yönetim ile zor bu işler.tolgaya serdar azize falan kemiksiz 2 milyon avro yıllık verilmesi akıl alır gibi değil.
  • daha ilk maçtan yorum yapmak doğru değil.
    haftaya görürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

"Rikirink gitsin" müstehak size. Deplasmanda 1 tane maç kazanamaz bu adam. Karabüksporda bütün sezon boyunca deplasmanlarda boşuna 4 puan almamış...

deplasmanda 4 puan almasının nedeni hakem doğramaları idi.karabük ü ilk yarıda hakemler doğradı.yoksa şu anda karabük ilk 5 te idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Manço

quote:

durun bakalım,

İster inan ister inanma bence şu anlar sizin en iyi günleriniz. Doyasıya sevin.

cevabınızı olumlu anlamda karşılayıp teşekkür ediyorum,

İNŞAALLAH daha da iyi olacağız
  • Şuan Camia da Futbol takımında yönetiminden topçusuna kadar Galatasaray'a yakışan 2 isim var Biri Muslera diğeri Bruma geri kalan an itibariyle biz gidiyoruz deseler arkalarından su bile dökmem. Yeni gelen elemanın ilk icraatı bu saydığım 2 isimden birini kesmek sebebi kesin olarak belli değil maç sonunda açıklama yapmayı uygun görmüş paşam, o saate kadar QTM nin zilyon tane saçma sapan haber yapması milletin aklını bulandırması hiiiç sorun değil tabii ki.

Brumayı kesme nedeni olarak disiplinsizlikse akşamdan versin istifasını, sezon sonuna kadar hocaya mocaya gerek yok siteden anket düzenlersin her hafta kim oynasın kim değişsin diye de anlık anket açarsın durum bu halinden kötü olmaz zaten.

Yönetimin ve bu gevşek sürüsünün gerek toptan gerek tek tek yollanması gerekirken ilk icraat en aktif oyuncuyu dışarı alarak takımın kanadını kolunu kırmak büyük zeka gerektiren muhteşem hoca, lider yeteneği bir hareket bravo.

Akıl hocası A. Avcı herhal -hocam GS nin başına geçtim ne yapayım? -İlk önce takımın en etkili silahını bul bir bahane ile defet, aksayan yerleri sonra aklına geldikçe halledersin önceliğin bu olsun!

Rijkaard döneminden beri bir gevşeklik olduğunda hop hoca gitsin milyonluk eşekler, maç satan hainler devam etsin, Albayrak gibiler gelsin yeniçerileri gazlasın yağlasın ballasın. Aksayan yerler yıllardır belli o aksayan yerlerin yerine inatla gereken yapılmasın Maxi Sabriden iyi diyen cibiliyetsizleri görelim yıllarca. Sınır mınır yok istediğin yerden istediğin stoperi al oynat olmaz milyonlar verilerek Yerli oyuncu alınacak sonra da maçlarda oynatılmayacak çünkü olması gereken bu! düzgün adam alırsan düzen bozulur! kim uğraşacak sonra onunla ses etmesinler rezil olmasınlar yeter mevcut rezil yönetime.

• Jor yasin biraz saçmalasa alırdı oyundan. Tolgaya zaten pek tüz vermiyordu. Jor tam feda sezonu hocasıydı. Basit ve düz. Macera yok gereksiz kayıp yok. Ama galatasayın düz hali şampiyonluğa oynadığı için beklentiler yükseldi. Beğenilmez oldu. Oysa son yılların en iyi hocasıydı.

• semih in ortasında yasin golü atsa tudor dan harika bir hamle yorumlarını dinleyecektik.

sistem (medyadaki yerli lobiciler) tudor u sezon sonu kovduracak.fark yaratması çok muhtemel hocaları yok ediyorlar.tudor da bunlardan biri
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Bloklusun cevabına bakmaya tenezzül etmeyeceğim demin ettim saçmalamıştın, skoru söylediysen eyvallah, yine laf yetiştirdiysen yallah ağlaa

• bir takım nasıl zorla şampiyon yapılmaz bize gösteren maç. rakiplerin şike yapmasına gerek yok. biz kendi kendimize şike yapıyoruz. kazanan galatasaray kaybeden galatasaraylı taraftarlar. allah belanızı versin. tüm yönetim kurulu ihtiyarlar. oyuncular şu an galatasaray klübüne baglı olan %90 kesim allah belanızı versin. camfrog sönmezin tüm küfürlerini ediyorum size. hepinizin karısını atla safariye çıkartıyım sizi yeter ulan yeter sömürdünüz bitirdiniz galatasarayı bitirdiniz. tüm resme bakınca sizi görüyorum lan. başarı elde etti diye marka diye soydunuz torunlarınızı zengin ettiniz. ama galatasarayı bitirdiniz. halen yok rivaymış yok buraymış donuna kadar galatasarayın sömürüceksiniz ya. kimsede buna bir dur diyemiyor. çıkıp intiyarlar heyetinden başkanına o çakal ruhsuz oyuncuların amına koymuyor ona yanıyorum. şu yönetim kurulu toplantısında bomba felan patlasa parçalansanız sevinirim.

• 3arbar kullanıcısına yanıt
    Oyun planı olan iyi bir takımın 9 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 7 yenilgi alması hakemle açıklanabilecek bir şey değil. Yendiği takım da lig sonuncusunun 2 puan önündeki 17.Adanaspor ve adamlar maçı 10 kişi tamamlamış. TFF "Karabük'ü özellikle doğruyorsunuz" diye hakemlere talimat verse dahi öyle bir şeyin olması mümkün değil. Hadi biraz daha Riekerink'e sövün. Geçen sene Kurt Hoca Mustafa Denizli yönetminde gelene geçene yenilen takımı unutup "Rikirink enkaz devretti gitti" deyin...
  •  STSL 2016-17 21. Hafta | Çaykur Rizespor-Galatasaray A.Ş 18 Şubat 2017 Cumartesi19:00

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.