Şimdi Ara

STSL 2016-17 21. Hafta | Çaykur Rizespor-Galatasaray A.Ş 18 Şubat 2017 Cumartesi19:00 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
16.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakem 2. golümüzü yemeseydi maç bizdeydi.Tff hakemlerle zaten şampiyonu bjk yapmıştı.2.olup cl gitmemiz lazım seneye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor efendi burası Galatasaray Karabük değil takımı yaslarsan geriye bir hata da beraberlik golü yersin 1-0 öndeyken 2-0 3-0 yapmayı düşüneceksin rakip fb olur bjk olur o zaman kazanırsın

Daha geleli kaç gün oldu bruma yi beğenmiyor yedek kulübesinde bile almıyor

Bir bak tudor efendi bruma gs de ne yapmış kaç golü kaç asisti var bir incele bakım bruma ne yaptı da kadroda yok

• Tudor dedik baş tacı ettik de abi semihin sol bekte ne işi var ikinci yarı ya, büyük saçmalık. Takim da 8 savunmacı vardı ikinci yarı böyle bir sistemi taraftar kabul etmez kom ne derse desin...

• JORa neden değişiklik yapmadınız diye sorulunca sahadaki kadronun en iyi olduğunu düşünüyorum derdi. Sizin için değişiklik put olmuş 70te yapmak kuralmış gibi. Giren oyuncunun çıkandan iyi olmayacağını düşünürsen değiştirmezsin veya girenin sistemi düzeni bozacağını düşüünürsen yine değiştirmezsin.

Çok meraklıydınız oyuna müdahaleye alın size oyuna müdahale.
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Sincap fikir vereceğine skoru söyle madem öyle,

• Şu gsli arkadaşları anlamak zor gerçekten

Yahu ne bekliyordunuz bu takımdan?

Ust duzey oyuncuların olur Tmm da buraya kadar bile kör topal gelen bir takımdı gs .Ben fbliyim başından beri diyorum bu fb şampiyon felan olamaz diye .Hülasa Kendini bilmen lazım

• Arkadaşlarla geziyorduk bir kafenin penceresinden skora bakayım dedim. GS 1-0 yeniyordu.
    Sonra 30-40 dakika sonra başka birisi yine camdan skora bakıyordu. Oley be işte gerçek gs bu dedi. Dedim heralde Gs 3-4 gol attı.
    Baktım hala 1-0 Eve geldim 1-1 bitmiş
  • Oh oh iyi oldu. Bizimkiler yarın bir salaklık yapmazsa haftaya yenilsek de çok zararlı çıkmayacağız.

• Fatih Terim döneminin kötü günlerinden beri dediğim gibi oyuncu gurubu taraftarın istediği oyunu oynayabilecek bir oyuncu gurubu değil. Elinde şeker yoksa helva yapamazsın. Her zaman teknik direktör suçlanıyor; sanki ellerinde sihirli değnek var. Dünyanın en iyi 10 TD'sini topla, bir heyet olarak bizim takımı yönetsinler; yine iyi oynayamayız. Olan yine suçsuz JOR'a oldu, bu gidişle Igor Tudor'a da olur (gerçi iyi teknik direktör müdür değil midir daha karar veremedim).

Yine puan kaybı; şaşırdım mı, hayır. Sneijder yok iken bizim takım iyi olmuyor, olmayacak da. Poldi'nin iyi vuruşuyla bir puan aldık işte. Belki Bruma olsa, onun da bireysel katkısı ile bir skor daha yapıp kazanabilirdik de bilemiyorum. Neyse sağlık olsun ne diyelim. Kadroda revizyon yapılmazsa bu sene gibi seneye de sıkıntı çekeriz. Öbür sene de çekeriz zaten.

Genel yorum yaparsak; Muslera, Muslera gibiydi. Muslera'nın da uzun süre sonra ilk defa frikik golü yediğini gördüm. Kötü maça denk geldi. Defans hattı da bildiğimiz gibiydi. Yine gereksiz pozisyonlar verdik, özellikle ikinci yarıda ki ilk yarı planları kontraydı muhtemelen; golü yeyince bastırmak zorunda kaldılar. Selçuk ve Yasin'in belli bir dakikadan sonra da pili bitiyor zaten bitmemiş hallerinde de yapabileceklerini yaptılar. Gary ise kötüydü. Poldi de bildiğimiz Poldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

STSL 2016-17 21. Hafta | Çaykur Rizespor-Galatasaray A.Ş 18 Şubat 2017 Cumartesi19:00

Neredesiniz ay yüzlüler

Dipten alıp zirveye çıkartan bu adamı bir elitizm ve populizm sevdasına yediniz ya yatacak yerimiz yok.

• booom balon patladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza'nin Başakşehir maçı aklıma geldi. Berbat değişikliklerle alabileceği maçı elinin tersiyle itti. Bu hocayla es kaza Avrupaya gitsek rezil oluruz. İşleyen çark bozulmaz hele hele deplasmanda asla macera aranmaz.

• Tudor'u gelecek sezon başında getirmeliydiler kalmış şurda 14 maç Yılmaz Vural ya da Hamza Hamzaoğlu gelse kötü mü olurdu? Sahi söyleyin bana Hamza'yı sırf Umut ısrarından dolayı mı yediniz? Sergen'e methiyeler düzmeyi biliyorsunuz ama Umut oynadığı için?

Futboldan anlamayan taraftardan nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Sincap fikir vereceğine skoru söyle madem öyle,

1-1 berabere kaldı, izlemediğin iyi olmuş. İzleyen Galatasaraylılar çokça küfür etti oyunculara yine.
  • geçtiğimiz maçlarda kondisyon sorunu olmuyordu. Bakarsın eğer oyuncuların seviyesi belli ise ona göre oynatırsın. Sen gelmişsin bu takıma şikayet edemezsin ama oyuncular kötü diye ona göre çözüm üreteceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoygoyy

TUDOR BEY

Tudor Bey diyecekler!!!
  • durun bakalım,
    bunlar daha iyi günleriniz
  • Gs winner takım leyn

Bruma 40 milyon yöro

Rodrigez 50 milyon yöro

Eren süper forveyt

• Populer yorumlara bak, seviyeli Galatasaray taraftari.. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

durun bakalım,
    bunlar daha iyi günleriniz

sizin en iyi gününüz 6-0 kievdir dimi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.