Şimdi Ara

STSL 2016-17 23. Hafta | Antalyaspor - Galatasaray | 6 Mart Pazartesi 2017 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
13.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fener -BJK maçından sonra Fenerlilerle bir olup Ali Palabıyık'ı öven GS'lilere az bile.

Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner demişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruma 4 maç yok. Avrupa Ligi elemesi de yalan oldu.

• İşte ucuz kart salaklığı Brumaya tecrübe olsun.

Çok önemliydi Antalya taraftarına SUS hareketi yapmak golden sonra. AMAN.....
  • ali palabıyık maşa hakemliğe çok erken başladı kariyerinde. Geleceğin cüneyt çakır'ı, fırat aydınus'u, bülent yıldırım'ı hayırlı olsun..
  • Hakem falan demeyin. Kadro yetersizliği sorunumuz.
  • taş çatlasa 2 dk uzadı maç 6 dakika verdi

• Bruma neredeyse her deplasmanda tribünlere hareket yapıyordu. Sonunda patlayacağı belliydi geç bile kaldı. Yaşı daha genç tabi olgunlaşacaktır.
  • inşallah yeniliriz de kaos olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

taş çatlasa 2 dk uzadı maç 6 dakika verdi

Trollüğün lüzumu yok. Rahat 5 dakika durdu maç
  • Bruma'nın yaptığı hareketi görmedim ama zamanında Tuncay Şanlı hep sus işareti yapmaz mıydı. Nasıl bir sus bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

taş çatlasa 2 dk uzadı maç 6 dakika verdi

sallama
  • Son 30 dk da Semih yildiz oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Bu yıl resmen doğrandık futbol falan oynatmadılar bize.

Dostum zaten futbol oynamıyorsunuz ki siz. Sizin oynadığınız başka birşey, futbolu Beşiktaş, Chealse ve Monaco gibi takımlar oynuyor şuan. Şimdi bu yazdıklarıma kızacak kadar fanatikler çıkacak, çıkın abi, sizde görüyorsunuz ama kabullenmek zordur, egoları atmak gerekir. Malesef Fb ve Gs taraftarları, ömürlerince küçük gördükleri Beşiktaş'ın bir taraftarından bunu duyunca kaldıramıyor. Hadi bana inanmıyorsun aç şu maçı bir izle, izle Antalya neler kaçırıyor.
  • Yalnız hakem sapıttı böyle bişey olmaz yok mu haluk ulusoy felan nerde bunlar herkesi göreve davet ediyorum

• 6dk uzatma igor bile care olamadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yönetim ile devam edersek alınan her kupa kaza ile olacaktır.Takımı 4 maçtır sabote ettiler,Yazıklar olsun bu yönetim birileri tarafından Gs nin içine sokulmuş truva atıdır.
    Ben bu kadar beceriksiz,Gs nin başarısız olması için elinden geleni yapan yönetim görmedim.
    Bu yönetim ne kadar kalacaksa biz şampiyonluğu unutalım,bunlar gidene kadar maç izlemeye gerek görmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Bu yıl resmen doğrandık futbol falan oynatmadılar bize.

Dostum zaten futbol oynamıyorsunuz ki siz. Sizin oynadığınız başka birşey, futbolu Beşiktaş, Chealse ve Monaco gibi takımlar oynuyor şuan. Şimdi bu yazdıklarıma kızacak kadar fanatikler çıkacak, çıkın abi, sizde görüyorsunuz ama kabullenmek zordur, egoları atmak gerekir. Malesef Fb ve Gs taraftarları, ömürlerince küçük gördükleri Beşiktaş'ın bir taraftarından bunu duyunca kaldıramıyor. Hadi bana inanmıyorsun aç şu maçı bir izle, izle Antalya neler kaçırıyor.

Sizden duymakla aynı şeyi Antalya'dan duymak ya da Akhisar'dan duymak arasında bir fark yok. Sadece arada çıkıp süpriz yapıp lige renk katıyorsunuz o kadar. Sonuçta iki takımın at başı gittiği ligi canlı tutmak için size ihtiyacımız var.

• Gol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bi bal olamaz
  • GOLLLLLLAZZZOOOOOOOO

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.