Şimdi Ara

STSL 2016-17 23. Hafta | Antalyaspor - Galatasaray | 6 Mart Pazartesi 2017 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
13.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk hafta olan Karabük maçı gibi bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: abivos

Antalya tek kale oynuyor maçın 2-2 olması mucize gelmiş hakem diye ağlıyolar

Hadi uza şimdi yavaştan.

3.lük mücadelesinde önemli puan tabi banane olum bundan sonra sizin aldgınız 3 puandan

• Kazandığımıza değil ama bu sonuç ile kafayı yiyenleri düşününce istemsiz gülme tutuyor.
  • Gg

• Dursun Özbek'e Aziz yıldırım şansı geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

en fazla 3dk uzaması gereken maçta +gs atana kadar oldu. hakeme sallayan var bir de forumda 4.lük yolunda önemli katkı yaptı

ulan 10 kişi takım sürekli pozisyon yiyen biziz neyin kafası bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

10 puan fark kapanır böyle giderse Gs uyanmış

Bu hakem ordusuyla size bişe olmaz merak etme. Utanmadan konuşuyor bir de.
  • quote:

quote:

quote:

Antalya tek kale oynuyor maçın 2-2 olması mucize gelmiş hakem diye ağlıyolar

Hadi uza şimdi yavaştan.

3.lük mücadelesinde önemli puan tabi banane olum bundan sonra sizin aldgınız 3 puandan

Konuda ne işin var o zaman? Boş yapma hadi.

• şimdi çıkıp yok 6 dakika uzatma mı olur cart curt diyecek hakemle maç kazanan tinerciler ve kuşlar
  • Maçın son dakikalarına yetişebildim son goldeki sevinmeyi görünce acaba biz bu hafta puan falan mı kaybettik diye düşündüm o nasıl bir sevinme öyle
  • gs'nin de fb ninde en büyük yanlışları sabredememek oldu riekerink bence iyiydi aynı şekil perreirada neymiş taraftar oyunu sevmiyormuş ne zaman taraftar memnun olmuş ki umursamıyacaksın beşiktaş bilic ile doğru dürüst yolunu ayırdı bilic istese kalırdı da sene başı şenol hoca getirildi bu işler böyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

en fazla 3dk uzaması gereken maçta +gs atana kadar oldu. hakeme sallayan var bir de forumda 4.lük yolunda önemli katkı yaptı

ulan 10 kişi takım sürekli pozisyon yiyen biziz neyin kafası bu?

küçük düşünüyorsun dostum hakemler onu kafalarında kuruyor ben de eski halisaha hakemiyim ordan biliyorum. güzel oldu bu dursun kalsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

10 puan fark kapanır böyle giderse Gs uyanmış

Bu hakem ordusuyla size bişe olmaz merak etme. Utanmadan konuşuyor bir de.

• quote:

5-6 defa oyuncular sakatlandı. Sadece carole için oyun 2 dakika durdu kırmızı kart oldu, hadi yaylan son golü beğenmişsindir umarım :3
  • quote:

Bir kaç sayfa önce yorumlarımızı bir oku, aa pardon okuma yazmayı yeni söktün demi. Git büyü öyle gel hadi minik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Bu yıl resmen doğrandık futbol falan oynatmadılar bize.

Dostum zaten futbol oynamıyorsunuz ki siz. Sizin oynadığınız başka birşey, futbolu Beşiktaş, Chealse ve Monaco gibi takımlar oynuyor şuan. Şimdi bu yazdıklarıma kızacak kadar fanatikler çıkacak, çıkın abi, sizde görüyorsunuz ama kabullenmek zordur, egoları atmak gerekir. Malesef Fb ve Gs taraftarları, ömürlerince küçük gördükleri Beşiktaş'ın bir taraftarından bunu duyunca kaldıramıyor. Hadi bana inanmıyorsun aç şu maçı bir izle, izle Antalya neler kaçırıyor.

Sizden duymakla aynı şeyi Antalya'dan duymak ya da Akhisar'dan duymak arasında bir fark yok. Sadece arada çıkıp süpriz yapıp lige renk katıyorsunuz o kadar. Sonuçta iki takımın at başı gittiği ligi canlı tutmak için size ihtiyacımız var.

Dostum bu ömürde şu yazdıklarının ölene dek devam edeceğini kim bilebilir. Belki de 10 yıl içinde Gs aynı duruma düşecek ? Gözünü seveyim bırak şu fanatizmi, bu senin gerçekleri görmeni engelliyor. Beşiktaş'ı büyük görmeyebilirsin ama saygı duymalısın. Bu takım şampiyonsuz, yarı bütçenizle şampiyon oldu. Hakemle dediniz, federasyonla dediniz. O kadar fanatizmden gözünüz kararmış ki oynanan muazzam futbolu görmek bile istemiyorsunuz. Neyse konunun uzamaması için iyi geceler diliyorum.

• quote:

Antalya bastırıyordu hakem de +6 verdi +kırmızı kart bruma gördü

• quote:

taş çatlasa 2 dk uzadı maç 6 dakika verdi

Maçı izlemeden gelip burada ötme kargalar gibi.
    Mbilla Etame midir ne halttır her hava topundan sonra karı gibi yerde yattı rahat 6-7 kere yere yattı nerenle izledin maçı sen karga git kendi forumunda öt.
  • Şu jimlastiklilere bak hele yıllarca ne tutmuşlar içlerinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gol sadece Antalya ağlarına girmemiş belli ki.

"GS atana kadar" diyen takımların geçen sezonlarda, bilhassa Fenerbahçe'nin, 90+ bilmem kaçıncı dakikalarda attıkları gollerle bol bol 3 puan topladığına bakın.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.