Şimdi Ara

STSL 2016-17 4. Hafta | Galatasaray - Çaykur Rizespor (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
831
Cevap
1
Favori
12.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri memleket diğeri takımım. Kimi tutsak bilemedim.
  • 1.si selçuk acilen satılacak 3-4 senedir ortalıkta yok .
    2.si bugün maçın yıldızı bruma hakem şerefsizlik yapmasaydı 2 penaltı kazandırmış olucaktı ki gol öncesi kornerleri bruma kazandırdı.
    3. sü bugün hakem net penaltıları verseydi ilginç bi şekilde 3 tane penaltı kullanıcaktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Kürt selçuk

Kanka sinirliydim güldürdün beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Bruma'yi resmen cekemiyorlar takimda. Çok eziyorlar.boyle devam ederse bu çocuk devre arasi gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Kankası burak olaydı al sen kullan derdi

Üstüne Boşnak ....... çekerdi kanadına ve kıyamaz hiç ona Allahın belası

• bundan böyle selçuk değil leş-çuk tur diyenler + lasın
  • Takımım da LeşCuk Istemiyorum Bro

• quote:

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

Gerçekten eren derdiyok süper bir transfer. Harika bir santrafor adam. Bütün forvet görevlerini yapıyor röveşata atıyor, kafayla atıyor, orta sahaya gelip top alıyor hatta defansa gelip yardım ediyor.

Selçuğun penaltıyı atmak istemesi son derece bencil bir davranıştı.

ULAN NOLCAK BU FENERİN HALİ YA

Fener ile kafa kafaya sampiyonluga gitmeyi ozledim
    Cok keyifli ve stresli oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

quote:

Orijinalden alıntı: smelly cat

quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Maç süperdi. Tek kötü yanı Riekerink oldu bu sefer. Geçen sene de böyle çok geç değişiklik yaptığı/hatta hiç yapmadığı oldu. Yine aynısı. Sinan girdi bir anda hareketlendi ilerisi. Bir de orta alana diri bir adam girse daha da hareketlenebilirdi.

Neyse umarım ders çıkarmıştır.

Sinan konusunda haklısınız hocam 5-10dk erken alabilirdi ama orta sahada girecek adam yok bence

Nigel ve Josue Selçuk ve Sneijder yerine girebilirdi. Gerçi Sneijder sonradan asist yaptı ama yine de bu ikili bitmişti.

Hocam nigel kadroda değildi

Josuede geçen hafta girdiğinde hiçbir şey yapamadı.

Sneijder pas trafiğini iyi kurdu çok çabaladı ve 10 numaramız sneijder çabaladığı sürece oyundan çıkmaz.

• Galatasaray oyun stilini erene göre ayarlasa her maç 2 -3 tane kafayla atar adam 6 isabetli vuruştan 4 ünü gol atmış.
    Kanatlardan içeriye ortayı açacaksın sonra oturup ereni izleyeceksin.

O Değilde brumaya ayıp oldu mahallede büyüklerle top oynarken ezilen çocuklar gibi oldu.
  • selçuğun bu yaptığı olay , haftanın golünü bile es geçti gündeme oturdu. bırak bruma kullansın ne olacak? kaçırıyosa o kaçırsın, eren kullansın hat trıck yapsın? sen ne yaptın selçuk? insanın agzını bozduracak cinsten hareketler yapıyor.sinirden kapadım tv yi.
  • sadece bruma adına üzüldüm aga. bu güzel futbolunu ve futbol oynama iştahını golle süsleyemedi. leş-çuk yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Allah rızası için Anadolu takımlarından bi tane kasap yok mu şu LEŞÇUK'a öyle bi girsin ki ayakları kopsun sezonu kapatsın Allah rızası için kırın şunun ayaklarını ya yalvarıyoruz. Aldığın paralar zehir zıkkım olsun sana LEŞÇUK sen ne biçim kan emici vampirsin öyle bıraksana Eren hat trick yapsın. Bi de gelmiş çok iyi oynamış gibi yüzsüz yüzsüz penaltıyı kullanıyor. Acayip sinirlendim

de jong antremanda bir iyilik yapabilir size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanio

Biri memleket diğeri takımım. Kimi tutsak bilemedim.

Çaykur Rizespor Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final'e çıkamayacağına göre tabiki GALATASARAY
  • Yasinin ve erenin durumuda penaltiydi ama verilmedi hakem olmasa 4 -0 olurdu belki 5

• iki tane leş godaman yerli kaldı takımda.sabri ve leşcuk. umarım devre arası postalanırlar.takımın ve taraftarın altını dinamitlemeden
  • Allahın belası attır işte Eren'e
    Aklı sıra vasat futbolunu attığı gol ile kapatmaya çalışacak Allahın belası bi defolup gitmedi kankası Burak yılmazin yanına

• Devre arasi selcuk'u cin'e gondermemiz lazim. Bonservis vermeseler de olur zaten su haliyle para da etmez

• Selçuk artık penaltıda atamıyor bence yavaştan bavulunu toplayip devre arası burağın yanına gitsin.

• Selçuğa ben bile kıl oldum ulan bıraksana adam şu futbolunun üstüne bide hattrick yapsın.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.