Şimdi Ara

STSL 2016-17 4. Hafta | Galatasaray - Çaykur Rizespor (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
831
Cevap
1
Favori
12.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bm07tr

Tolga Ciğerci, 14 ikili mücadelenin 12'sini kazandı, 8 top çaldı; %90,2 başarı oranıyla 110 pas yapıp Süper Lig'de bu sezon bir maçta en çok isabetli pas yapan oyuncu oldu.
    Eren'i anlatmaya gerek yok.
    Nokta atışı böyle olur.

Nazar değmesin Tolga'ya, canavar gibi çıktı adam valla ilaç gibi geldi orta sahamıza.
  • Evet Eren VergiYok dedik ama Allah var gol var adamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel galibiyetti beyler, tebrikler.

• Attır penaltıyı Eren'e hattrick yapsın abi, maç zaten 2-0 olmuş.
  • bu takımın arızaları olsada bu takımı sevdim aga.bruma kilit oyuncu an itibariyle.sneijderin diyagonel pasları önemli.eren i anlatmaya gerek yok.drogba nın genci.

iki arıza var takımda.sağbek sabri ve leşçuk

umarım takıma cavanda ve josue girerler.
  • Fener diplerde ya taraftarı hiç gs konularına gelmiyor artık ,üzülüyorum.
  • Selçuk'un kredileri bitse artık, De Jong-Tolga-Sneijder üçlüsü iyi olur, çok da güzel olur.
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    ben programcıyım yapayım sana bir güzellik dicem de vazgeçtim reportladım hakaretten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

ben programcıyım yapayım sana bir güzellik dicem de vazgeçtim reportladım hakaretten.

Aferin, gel madalyanı takayım yarın.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    maç 1-0 iken net 2 tane penaltıyı vermedi, maç bittikten sonra verse ne vermese ne ? Tepkiyi azaltacak beyfendi. Dua etsin 1-0 bitmedi. Maç esnasında kafalarında binbir tilki dolaşan türk hakemlerini tanımıyomuşuz gibi gelip burda ahkam kesme rica ediyorum..
  • Maç analizi yapacaksak,takım topa sürekli hakim oldu,top rakipteyken önde çok iyi pres yaptık,arzuluyduz istekliydik.Muslera'ya top gelmedi 1-2 pozisyon dışında.Bunlar olumlu taraflarımız,bunlarla galibiyeti hak ettik.

Ancak çok kısırız hücumda.Bütün hücum varyasyonları,Bruma'nın çalımlarla 0'a inip yapacağı şeyler gibi görünüyor.Böyle gitmez.Bu takıma De Jong ve Podolski mutlaka gelmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Güzel galibiyetti beyler, tebrikler.

leşcuk ne keyif bıraktı ne huzur. resmen koltuğa yığıldım kaldım bruma penaltıyı kullanmayınca.en keyifsiz galibiyetlerden biri oldu leşcuk yüzünden.takımın içinde resmen egosu şişmiş bir leş var
  • Beyler iyiki ibrahimovic i almamışız ya eren süper 25 m € satarız , bruma zaten bu gidişle milli takımda Ronaldo yu yedek bırakcak .
    Bi de riekemrkekd bey diyeceksiniz

• Gelecek hafta arenada ağırlayacağımız GS yi bu maçta tarafsız gözle izledim.

ilk 20 dk önde yapılan baskı ile EREN harika bir gol attı . Fakat 20-25 den sonra yapılan baskı kesilince oyun selçuk inan ın sağına soluna verdiği , sneijder in sahada dolaştığı , yasinin bol top ezdiği , brumanın uçuşları , eren in mücadelesi ve tolga ciğercinin takımı ayakta tutma olayları devreye girdi.
    rizespor ise pas vermeyi bilmeyen oyuncularının her atağın 3. pası görmeden GS defansına takılması gs için rahat bir maça çevirdi muslera yere bile yatmadı.

GS ye biraz coşku gelmiş ancak max 30 dk oynayabiliyo. sneijder selçuk ile orta saha çok çabuk düştüğü için takım boyu uzuyo ve rakibe çok boş alan veriyo , eğer oynanan rakip 3 pastan fazlasını yapabilcek kapasitede olursa GS çok zor durumlarda kalabilir düşüncesindeyim.
    kısadan hisse sneijder selçuk bir arada oynamamalı sneijder neyse koşmuyo ama adam asist var gol var . selçukğun kesilip tolga de jong ortsahası ile oynamalı .

• quote:

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

Gerçekten eren derdiyok süper bir transfer. Harika bir santrafor adam. Bütün forvet görevlerini yapıyor röveşata atıyor, kafayla atıyor, orta sahaya gelip top alıyor hatta defansa gelip yardım ediyor.

Selçuğun penaltıyı atmak istemesi son derece bencil bir davranıştı.

ULAN NOLCAK BU FENERİN HALİ YA

Böyle içten yorumlari seviyorum

Aynen bro toparlanin ilk Aziz den baslayinn

• takımdaki şu yerli lobiyi bir türlü bitiremedik aga.sabri yüzünden sağbek dayanmıyor takıma.takım içinde gördünüz.saha içinde.kimbilir saha dışında ne saçmalıklar yapıyor bu yerliler genç yabancılara.kovun kardeşim leşcuk ile sabriyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Eren gölü varmı beyler bi atarmısınız merak ettim

• leşcukun penaltıyı kullandıktan sonraki ruh halim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Eren gölü varmı beyler bi atarmısınız merak ettim

İyi

• muhtemelen takım içinde ortaya çıkan bu negatif enerji vodafone arena da fark yememize sebeb olacak.demedi deme ibraam

levent nazifoğluna sesleniyorum.leşcuk u ve sabriyi kovun şu takımdan.bu güzel takımın içine edecekler
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.