Şimdi Ara

STSL 2016-17 8. Hafta | GALATASARAY - TRABZONSPOR 22 Ekim 19:00 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
0
Favori
11.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3arbar

snijder ve selçuk çıktıktan sonra futbolu akılla oynamadık.an itibariyle bu takımın hücumda futbol aklı snijder ve selçuk tıur aga

selçukmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotomontaj şantaj montaj :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

.
     STSL 2016-17 8. Hafta | GALATASARAY - TRABZONSPOR 22 Ekim 19:00

bu tür kritik pozisyonlar yani belirsiz pozsiyonlarda genelde hakemler ev sahibinden yana takdir haklarını kullanırlar.ayrıca pozisyonda ndoye hemen öne çıkıyor ileri doğru.hakem pozisyonu durduramıyor bu fotodaki gibi.oynatması takdir hakkı ama bu fenere ve beşiktaşa olsa ofsayt bayrağı kalkardı.tabi bu sezon fenere daha ortada yönetiyor hakemler geçen sezonlara göre.beşiktaşa olsa kesin bayrak kalkardı.zaten fıratın atanması ondan dolayı hata.ve iyi niyetli bir atama olarak görmedim

ligin kaderi çiziliyor bu pozisyonlarda

• ben yenemeyecegimizi düşünuyorudum,daha doğrusu hissediyordum bu sefer olmadı,gol ofsayt veya değil önemli değil..kapalı takımları açamıyoruz,açık oyun olunca rahat oynuyoruz ama kapalı takımlarda sıkıntı yasıyoruz..

bruma da final paslarını verse tadından yenmez de,bi pozisyonda solda sneijdere verse %90 gol,ama genede pozisyon yaratan da o bizde.

tolga cigerci 2 kisilik oynuyor hatada yapsa cocuk herşeyi deniyor valla selcuk duruyor bakıyorum onun kademesine kosuyor sonra oburune pas arası yapmaya calısıyor.

taraftar gozuyle baktıgım da iyi sabretti birşey yapmadı taraftar..cunku gecen seneden beri biz onlara hosgeldin cekerken, stadlarında kufur yiyip,gs formasını yaktılar..
  • burada 7 cm ofsayt olsa bile hakem emin değilse oynatmak zorunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zordönem

quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

snijder ve selçuk çıktıktan sonra futbolu akılla oynamadık.an itibariyle bu takımın hücumda futbol aklı snijder ve selçuk tıur aga

selçukmu

hafız selçuk iyi kötü oyun yönlendiriyor bir sakinlik katıyor takıma.selçuk ve snaijder çıktıktan sonraki takımın oyun planı panik atak dı sadece
  • valla açık söyleyim öğlen arkadaşa takılacaz dedim trabzona. arkadaş aban güldü ahdi ya 5 atarız en az dedi. bu takıma güvenim nedense hiç yok. bence bu takım adanadada puan kaybedebilir çünkü kapanan takımları açamıyor resmen açacak planı yok jor beyin..

• remiles01 R kullanıcısına yanıt
    Ofsayt degil yaziyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

Bu dünyada Gs taraftarı kadar dansöz, kendilerini akıllı sanan, menfaati için yatağını düşmanınla bile paylaşacak camia taraftar topluluğu görmedim.

Hepinizden nefret ediyoruz haddinizi bilin yeterli

Bu maç hepinize armağan olsun.

Hakem olmayınca oley çekemediler garibim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

Ofsayt degil yaziyor :)

yok yani hani olsa bile

• Yönetim yokki arkadaş bizde.. Adam Riva'yı Florya'yı nasıl parsel parsel peşkeş çekerimin derdine düşmüş.. Ne TFF üzerinde Saygınlığın var ne MHK'da.. Adamlar her maça bir başka skandal adamı atıyor ama ağzını açıp da laf dinletecek dirayetli bir başkan yok.. Ayrıca 2 yıl önceki Skandal Küfür olayının başkahramanı Fırat Aydınus gibi KÜFÜRBAZ ve hakemlikle alakası olmayan kişiler maça atanıyorsa durup düşünmek lazım..

Ha bizde eğri oturup doğru konuşalım.. Sneijder'in bu maçta ne işi vardı?? Yerine giren josuede de bi numara yoktu.. hatta de jong

İkinci yarı atak üstüne atak ama gel gör ki olmayınca da olmuyor.. Şans da yoktu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Nizami gol icin bile agliyor adamlar ya ahahaha cildiriyorum. Aynen bizi sampiyon yapmak istiyorlar artik kim niye istiyorsa boyle bir seyi. Siz top oynayamayin pozisyona giremeyin vay efendim besiktasi sampuan yapacaklar. Bizim tiner stoklarini siz mi patlattiniz lan!!!

hadi la ordan napoliyi ofsayt golle yen rakip 25 pozisyonu dğerlendiremesin sen göreceksin istabulda sizi rezil edecek napoli..

• quote:

Orijinalden alıntı: Falcon-61

deniz ateş bitnel olmayınca galatasaray saldıramadı

Saldir cimbon okay lets go oley olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Sonuca Ts den çok bjk sevindi gariplerim

sevinmeleri normal aga. an itibariyle şampiyonluktaki tek rakibi biziz. fenerin durumu ortada.evinde ligin en kötü takımına 3 puan vermişsin bide baskılı oynamana rağmen.

bu mağlubiyetin psikolojik sorunlara neden olacağını tahmin ediyorum.hak edilmemiş mağlubiyetler takım direncini fazlasıyla düşürür.jor un üzerine gidecekler saha dışında.zaten masa başında en zayıf halka jor dur.medyanın jor u yemesi işten bile olmaz bir iki tökezleme sonucu.buda oturmuş olan takımın dibine dinamit koymaktır.

an itibariyle beşiktaştan daha organize ve iyi takımız.zaten beşiktaşıda deplasmanda ezmiştik.oyun olarak.

• ah ulan jor ah

• şampiyonluk hayal beyler beşiktaş açık ara gider açık söyleyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Ligde Galatasaray Beşiktaştan daha iyi oynuyor bence ama ikiside sampiyon olacak bir takım gibi oynamıyorlar eğer dışarıdan bir müdahale gelmezse şampiyon çok farklı bir takım olabilir .

Dışarıdan bir müdahale gelip şampiyonluklar yaşadığınızı biliyoruzda şu an ligin en iyi takımlarına şmapiyon olacak takımmış gibi oynamıyorlar diyorsun, ligde başka hangi takım şampiyon olacak takımmış gibi oynuyor acaba çok merak ettim, Başakşehir mi Osmalıspor mu. Mesela Başakşehir diyebilirsin, nasıl olsa sizi sürekli yeniyorlar.

• Tamam rakip iyi değildi ama biz de maçı kazanacak bir oyun oynayamadık.
    Telafisi mümkündür ki ders alınırsa hayırlı bir mağlubiyet bile denilebilir. İyi bir takımız moral bozmaya gerek yok.

• leşçuk ve semih'in bu takımda işi yok. daha ağır şeyler yazmak istiyorum ama şimdilik ya sabır diyorum. podolski ve sneijder acil kendine gelmeli yoksa bu tempoyla yedek olurlar. linnes acilen sağ beke monte edilmeli, takımdaki şuan en iyi sağ bek kendisi. eren 90 dakika mücadele ediyor adamın son vuruşa enerjisinin kalması lazım, sigthorsson sakat alınmamalıydı. şu takıma hazır ve sert 1 stoper alın dedik, müzmin sakat serdar aziz'e 4,5 milyon euro para verdiler aklım almadı, en büyük sorun stoper. araya atılan her top problem. iç saha maçlarında daha çok ağlarız bu sene.

herşeye rağmen galatasaray'dan umutluyum. maç kazanılır kaybedilir ama ders almak önemli. bu maçtan alınacak çok ders var. riekerink de akıllı olmak zorunda. bize bir daha böyle bir maç yaşatmaya hakkı yok burası galatasaray. tercihleri daha akılcı olmalı ve maça daha istekli başlanmalı. ilk devreler hep hiç oluyor. motivasyon anlamında eksik kaldığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

Bu dünyada Gs taraftarı kadar dansöz, kendilerini akıllı sanan, menfaati için yatağını düşmanınla bile paylaşacak camia taraftar topluluğu görmedim.

Hepinizden nefret ediyoruz haddinizi bilin yeterli

Bu maç hepinize armağan olsun.

Olamaz bizden nefret ediyorlar çok üzüldük şansa bala kazandınız küme düşeceksiniz gidin onu düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.