Şimdi Ara

STSL 2016-17 8. Hafta | GALATASARAY - TRABZONSPOR 22 Ekim 19:00 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
0
Favori
11.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Besiktasin balinin 10 da 1 i bizde olsaydi atmistik bunlara. Neyse saglik olsun

Yav heee heee sizdeki hakem ve futbol Şansının %1'i bizde olsa bizim beş şampiyonluğumuz daha olurdu

Siz kimsiniz yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Sonuca Ts den çok bjk sevindi gariplerim

sevinmeleri normal aga. an itibariyle şampiyonluktaki tek rakibi biziz. fenerin durumu ortada.evinde ligin en kötü takımına 3 puan vermişsin bide baskılı oynamana rağmen.

bu mağlubiyetin psikolojik sorunlara neden olacağını tahmin ediyorum.hak edilmemiş mağlubiyetler takım direncini fazlasıyla düşürür.jor un üzerine gidecekler saha dışında.zaten masa başında en zayıf halka jor dur.medyanın jor u yemesi işten bile olmaz bir iki tökezleme sonucu.buda oturmuş olan takımın dibine dinamit koymaktır.

an itibariyle beşiktaştan daha organize ve iyi takımız.zaten beşiktaşıda deplasmanda ezmiştik.oyun olarak.

Bjk yi ezmiştikmi hic bisey bilmiyosan istatistiklere bak

• Dursun Özebek ; Riva'yı satmamız lazım bütün mallarımız ipotekli batıyoruz

Aziz Yıldırım : Amatör kümelerde başarılıyız bi yere gitmiyorum burdayım

Fikret Orman : Napoli'yi burda da yeneceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

Unutmadık, unutmayacağız.

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

• quote:

Orijinalden alıntı: zordönem

maçtan önce bugünki kongre konuşulmalı i yüksek ihtimal, peşkeş ve günü kurtarma mantığıyla elde edilecek gelir çarçur edilir ve kulüp doğru düzgün asseti de kalmadan yine batağa sürüklenir. bu durumda artık peşkeş çekilecek malı da kalmayan kulüp bu dinozorların elinden uçup gider.

katılıyorum

yönetim an itibariyle 500 milyon dolarlık bir rantın peşinde.bunuda birileri ceplere indirecek.kimsenin kulübü düşündüğü yok.ortada duran malın paylaşımı kavgası var sadece.

herkes vurgun peşinde rant peşinde.bizde burda takımı konuşuyoruz.

ligin sonucu zaten belli.sigdursunun tff de etkinliği sıfır.fıratın bu maça atanması durumu özetliyor.tek hedefleri var o da rivayı paylaşmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

Unutmadık, unutmayacağız.

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

#TrabzonsporKümeye

Trabzon kümeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu konuyu favorilerine alın hatta bol bol ss alıp kaydedin mayısta bol malzeme çıkar burdan .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

.
     STSL 2016-17 8. Hafta | GALATASARAY - TRABZONSPOR 22 Ekim 19:00

bu tür kritik pozisyonlar yani belirsiz pozsiyonlarda genelde hakemler ev sahibinden yana takdir haklarını kullanırlar.ayrıca pozisyonda ndoye hemen öne çıkıyor ileri doğru.hakem pozisyonu durduramıyor bu fotodaki gibi.oynatması takdir hakkı ama bu fenere ve beşiktaşa olsa ofsayt bayrağı kalkardı.tabi bu sezon fenere daha ortada yönetiyor hakemler geçen sezonlara göre.beşiktaşa olsa kesin bayrak kalkardı.zaten fıratın atanması ondan dolayı hata.ve iyi niyetli bir atama olarak görmedim

ligin kaderi çiziliyor bu pozisyonlarda

Alenen pozisyon ofsayt degil ama ofsayt verilmeli bizi kayirmali diyosun ben sana soyliyim gs bugun itibariyle bitmistir elindeki son mal varligini satmistir ve artik himmet parasi yiyemeyecek olmasi sebebiyle sifiri tuketiyo riva florya yok pahasina satiliyo siz hala hakem diyosunuz oynadiginiz top ortada antalya macinda adamlarin buz gibi golunu iptal ederken hic konusmuyodunuz hayirdir kardes Kupayi uzerinize mi verelim?

• quote:

quote:

maçtan önce bugünki kongre konuşulmalı i yüksek ihtimal, peşkeş ve günü kurtarma mantığıyla elde edilecek gelir çarçur edilir ve kulüp doğru düzgün asseti de kalmadan yine batağa sürüklenir. bu durumda artık peşkeş çekilecek malı da kalmayan kulüp bu dinozorların elinden uçup gider.

katılıyorum

yönetim an itibariyle 500 milyon dolarlık bir rantın peşinde.bunuda birileri ceplere indirecek.kimsenin kulübü düşündüğü yok.ortada duran malın paylaşımı kavgası var sadece.

ligin sonucu zaten belli.sigdursunun tff de etkinliği sıfır.fıratın bu maça atanması durumu özetliyor.tek hedefleri var o da rivayı paylaşmak

zamaninda unal aysal yetki verin dediginde niye verilmedi bu yetki?
    para verip ekmek almaya gonderilmeyecek birisine su is icin yuru kocum dendi.
    kimse mi suphelenmiyor yahu?
    borc 1,5 milyar lira olarak aciklandi,projeden gelecek para da yine 1,5 milyar lira. ne buyuk tesaduf?
    yazik.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhan.

Dursun Özebek ; Riva'yı satmamız lazım bütün mallarımız ipotekli batıyoruz

Aziz Yıldırım : Amatör kümelerde başarılıyız bi yere gitmiyorum burdayım

Fikret Orman : Napoli'yi burda da yeneceğiz

sizin fiko gelirleri artırdı ama o gelirlerin nereye gittiği soru işareti.borcu gene 1,5 milyar tl açıklarsa şaşırma.kimse sahip olmadığı birşeyi korumaz bu devirde aga.kulüplerin sahibi yok.gelen malı götürüyor.yollar farklı sadece.fiko stad ve sponsorluklarla müthiş gelir sağladı.bu gelirler futbolcu giderlerinin çok üstünde gelirler.bu artı parayı borca verdiğini sanmıyorum.

bizde ise gelirler tıkandı.haliyle mal varlıklarını satmaya başladılar
  • quote:

quote:

quote:

katılıyorum

borc 1,5 milyar lira olarak aciklandi,projeden gelecek para da yine 1,5 milyar lira. ne buyuk tesaduf?
    yazik.

hafız aysal yeterince soydu ve kaçtı.yani kasayı boşalttılar.sigdursuna bişey kalmadı götürecek.haliyle rivadan rant peşine düştüler.aysalın savunulacak tarafı yok.

aynı şimdiki beşiktaşın durumunda idik 5 sene önce.yeni stad.kombineler cl gelirleri hisselerin satılması derken kulübe acayip para girdi. ve bu paralar birilerinin cebini şişirdi.para bitince kaçtılar.olay bu.

an itibariyle beşiktaşında kasasına para akıyor.nereye gittiği muamma tabi.

• Böyle mağlubiyetler olur.Önümüze bakmak lazım.
  • Ulan bu gslilerle sakın maç falan tartışmayın her şeye at gözlükleri ile bakıyorlar. Daha yeni Beşiktaş maçında 3.dakikada yere yatmaya başladılar maç boyunca yerden kalkmadan sürekli oyunu soğuttular gelmişler burda trabzonu suçluyorlar kendileri yapınca deplasman takımı öne geçmiş tabi yapıcaz diyorlardı

• quote:

quote:

quote:

katılıyorum

yazik.

aynen öyle kesinlikle bugün resmen kulübün geleceği satıldı akıl alır gibi değil miletin umrunda değil. bırakın şu maçı diyorum bende bugüb satılan bu değerli kulübün en eğerli varlığı olan gayrümenkuller peşkeş çekildi. yarın neyi satacaksın ne yapacaksın yarın amaç belli çok belli hemde

• millet satmak uzerine sekillenen ekonomik modeli o kadar kaniksamis ki degerlendirmek satmakla es tutuluyor, karsi cikanlar satilmasin da kurusun mu diye akil kari olmayan argumanlarla itham ediliyor. bir araziyi projelendirerek satistan daha fazla kar elde etmek mumkun bunu hic dusundunuz mu? aysal hatta polat gyo kurup buralari degerlendirmeyi onerdiklerinde "istemezuk satamazsiniz" diyenler ayni kongre uyeleriydi, saksakcilari da muhtemelen ayniydi. ki bu iki isim hicbir zaman salt satistan bahsetmedi. cok olarak sorayim: luks kesime hitap eden, olaganustu konumlu bir evin var, projelendirip kiraya mi verirsin (veya kiraya verilecek durumda degilse yap islet devret gibi bir model mi tercih edersin?) yoksa para birden gelsin de satayim mi dersin? olay bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

millet satmak uzerine sekillenen ekonomik modeli o kadar kaniksamis ki degerlendirmek satmakla es tutuluyor, karsi cikanlar satilmasin da kurusun mu diye akil kari olmayan argumanlarla itham ediliyor. bir araziyi projelendirerek satistan daha fazla kar elde etmek mumkun bunu hic dusundunuz mu? aysal hatta polat gyo kurup buralari degerlendirmeyi onerdiklerinde "istemezuk satamazsiniz" diyenler ayni kongre uyeleriydi, saksakcilari da muhtemelen ayniydi. ki bu iki isim hicbir zaman salt satistan bahsetmedi. cok olarak sorayim: luks kesime hitap eden, olaganustu konumlu bir evin var, projelendirip kiraya mi verirsin (veya kiraya verilecek durumda degilse yap islet devret gibi bir model mi tercih edersin?) yoksa para birden gelsin de satayim mi dersin? olay bu kadar basit.

selam resneli geyik
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

Ulan bu gslilerle sakın maç falan tartışmayın her şeye at gözlükleri ile bakıyorlar. Daha yeni Beşiktaş maçında 3.dakikada yere yatmaya başladılar maç boyunca yerden kalkmadan sürekli oyunu soğuttular gelmişler burda trabzonu suçluyorlar kendileri yapınca deplasman takımı öne geçmiş tabi yapıcaz diyorlardı

Kardesim tolga cigerci xabi alonso dan iyi bruma 50m ediyo diyenleri var onlari gordun mu direk topukla gecen tolga atibadan iyi diye muhabbete basladi gs li bi arkadas evde isim var dedim kalktim enteresan bi tür bu gs liler hic tartisma

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

2. gölü galatasaray atara hayatınızın 10 yılını gönül rahatlığıyla basın

iyiki basmamisiz

• kulübün taraftarla hiçbir bağı yok bidefa.bütün kulüpler için geçerli bu durum.kongre üyeleri taraftarlar değil yüzde 90. haliyle küçük bir grup içinde birileri malı götürüyor.

misal niye riva yı galatasaraya vermişler zamanında.buda sorulmuyor.sonra satılıyor.tartışılıyor.
  • 1690 kişi rivayı satın demiş. bunun taraftarla bir ilgisini kurmak saçmalık.yeni bir rant dönemi başladı gs da.hayırlı uğurlu olsun

sigdursunda verdiği paraları geri alır rahat rahat artık.bol keseden futbolcu maaşlarını yükseltiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.