Şimdi Ara

STSL 2016-2017 Trabzonspor - FENERBAHÇE 26.12.2016 20.00 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
427
Cevap
1
Favori
15.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lensin bonservisini almadan fiyat biçmeler
  • Stadın açılışı 1-0 Fenerbahçe / Kapanışı 3-0 Fenerbahçe
  • abivos kullanıcısına yanıt
    tmm ozzy de 50 milyon len
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

3-0 yendik ama lütfen bu hakem kim ise bir daha maç falan yönetmesin bu ligde...

Şu son ismail'e yapılan hareketi çok net gördü ama yüreği yetmedi kırmızıyı vermeye. Fener 3-0 galip kırmızı vermeye gerek yok işi kılıfına uydurayım mantığı...

Dikkat ettiyseniz eli ilk başta arka cebine gitti. Sahay falan girerler diye korktu sanırım. Haklı da adam can güvenliği yok o stadta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

tmm ozzy de 50 milyon len

• quote:

Orijinalden alıntı: G?

3 atarız 5 atarız diye gidiyonuz, TS deplasmanı la bu.

zaten trabzon deplasmanı olduğu için 3-5 atarız diyoduk :D
  • Yanlız bu ligde bu futbol mantalitesi ile şampiyon olmamız zor. Bu ligde anadolu takımlarına hücum yapacaksın yoksa Antalya maçı gibi maçları çok yaşarız.
  • Maçı izlemedim dandik leş takım yenilmiş işte ne beklenirdi ki tebrikler hiç sevmesemde

• Zamanında ligde çıktıklarında "hoşgeldin" diyerek ilk maçlarında 1-0 vurduğumuz trabzona bugün de 3-0 vurarak avni aker'e "hoşçakal" dedik. maçın taktik-teknik analizi dışında trabzon takımında yusuf yazıcı adlı genç oyuncuya çok takıldım ben. daha 97 doğumlu, 19 yaşında olan bu genç arkadaş oyuna girdikten sonra sürekli sert oynayarak Fenerbahçeli futbolculara sakatlama niyetindeydi belli ki. uğur demirok denen şahsiyetin, Lens'i düşürdüğü ve Fernandao'nun sarı kart yediği pozisyonu açın bir tekrar izleyin yusuf yazıcı isimli arkadaşı. bir olay alevlense de kavgaya girsem der gibi bir hali var.

mehmet topal'a yaptığı faul malumunuz. faulü yaptıktan sonra bacağını çekmek yerine daha da bastırıyor.

son dakikada uğur demirok denen şahsın İsmail Köybaşı soldan içeriye kat ederken yaptığı faulün hemen 2-3 dakika kadar öncesinde de bu yusuf yazıcı denen arkadaşa dikkat edin. Fenerbahçeli oyuncular top dolaştırırken bu arkadaş omuz kol gövde bacak her yeriyle birilerine temas etme peşinde.

sanırım bu arkadaşı maça spartacüs klipleriyle hazırlamışlar. henüz 19 yaşında bu nefret, ne diyelim valla helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

fb farklı kazanır 0-3

• Kaç kaç beyler
  • bu ziya mıdır her pozisyonda artislik yapıyo yabancı oyuncuyla bile agız dalaşına giriyor iq su ayakkabı numarasından düşük yaratık
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

3-0 yendik ama lütfen bu hakem kim ise bir daha maç falan yönetmesin bu ligde...

Şu son ismail'e yapılan hareketi çok net gördü ama yüreği yetmedi kırmızıyı vermeye. Fener 3-0 galip kırmızı vermeye gerek yok işi kılıfına uydurayım mantığı...

Dikkat ettiyseniz eli ilk başta arka cebine gitti. Sahay falan girerler diye korktu sanırım. Haklı da adam can güvenliği yok o stadta

Yazdıklarının haklılık payı var. Ama taraftar zaten bırakmış maçı, o saatten sonra bile o kırmızıyı veremeyecekse kafasında bin türlü tilki dolaşacaksa hakemlik yapmasın.

Bu hakem daha çok skandal maç yönetir...

• Kadıköydeki tüm derbiler ve içeride,dışarıda tüm Trabzonspor maçları artık heyecan vermiyor.
  • filmden değil sanırım dergi çekimlerinden
  • Şu ligde en rahat olduğum maç trabzon maçları
  • Yanlız maç olaysız bitti hala onun şokunu yaşıyorum.
  • gözü kapalı oynasak yine fark atarız bunlara.
  • Tebrikler Fenerbahçe'm. Akşam akşam hamsi tava iyi gitti Bu arada Alexten sonra ilk defa bir oyuncu beni heyecanlandırıyor. Ne çöplere ne paralar döktü bu yönetim lensin bonservisi ne kadar olursa olsun ödenip takıma kazandırılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

filmden değil sanırım dergi çekimlerinden

Daş gibi be umarım benle tanışma şerefine erer,sağolun hojam

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.