Bildirim
STSL 21. Hafta FENERBAHÇE - KASIMPAŞA 12.02.16 20:00
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Josef ve Topal oynayamayacağı için 5 atıp 3 yeriz bu maçta. -
josef topal yok hafta yA bu sefer de fenerin orta saha gercekleri orta ya çıkacak 1 0 zorla aliriz -
Haftaya telafi ederiz, rahat olun Şampiyonuz. -
1-1 biticek beyler. At fava bekle -
2-1 alırızquote:
Orijinalden alıntı: wmsnickers
1-1 biticek beyler. At fava bekle -
josef topal yoksa ozan topuz oynarquote:
Orijinalden alıntı: Guest-197DACAA4
2-1 alırız
Alıntıları Göster -
İnşallah yeneriz başka bir şey diyemiyorum
Bu logoları nereden ve nasıl yapıyorsunuz çok güzelmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: Sansar Salvo Hastası
İnşallah yeneriz başka bir şey diyemiyorum
Bu logoları nereden ve nasıl yapıyorsunuz çok güzelmiş
Football manager oynuyorumda onun için indirdiğim logo paketinin içinde buldum. -
Bu takımdan bir halt olmaz. RVP Fenerbahçe için fazla büyük bir oyuncu. Takım içindeki dengeleri çok ciddi anlamda bozuyor, diğer oyunculara karşı ego yapıyor. Gitmesi lazım. Ayrıca bir tane de ofansif yönü olan bir göbek lazım. Aslında Souza yerine Alper denenirse başarılı olur. -
Hangi paket? İyiymiş -
quote:
Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood
Hangi paket? İyiymiş
Cm12 Logos İndirmek için tıkla -
quote:
Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın
Bu takımdan bir halt olmaz. RVP Fenerbahçe için fazla büyük bir oyuncu. Takım içindeki dengeleri çok ciddi anlamda bozuyor, diğer oyunculara karşı ego yapıyor. Gitmesi lazım. Ayrıca bir tane de ofansif yönü olan bir göbek lazım. Aslında Souza yerine Alper denenirse başarılı olur.
Nereden biliyorsun ? Bizim futbolcular mı dedi RvP nin çok egoist oldugunu takım içi dengeleri bozdugunu ?
RvP egoist falan değil maç esnasındaki hareketlerinden bile anlaşılır. Kupada Antalya maçı mesela 4-2 öndeyiz. Frikik kullanılacak. Diyaloglardan bile egoist olmadığı , düzgün karakterli bi oyuncu oldugu belli. Canere frikiği kullanayım demesi vs.https://youtu.be/JUoggM87I3k?t=6m48s
Giresun maçından sonra bi açıklamaları var. Fernandao ile iyi oynuyoruz falan diyor. Egoist olsa Fernandaonun adını ağzına almaz adam ben her türlü oynarım derdi hatta şimdiye kadar yaygara koparırdı kulübede oturmam ben diye.
-
VAN PERSIE OYNAMAZSA İZLEMEYECEKLER + VERSİN. -
Maça gitmek isteyen varsa 50 TL'ye Fenerium Üst biletimi devredebirilim :)quote:
Orijinalden alıntı: Desmond
VAN PERSIE OYNAMAZSA İZLEMEYECEKLER + VERSİN. -
oo amedsporlu bloklu esnaflar da aramıza katılmış. neyse yoruma gelirsek ofansif orta sahayı göreceğiz bu maçta. şöyle 3-0 falan olur umarım da vitor çark eder.quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Maça gitmek isteyen varsa 50 TL'ye Fenerium Üst biletimi devredebirilim :)
Alıntıları Göster -
Transfer sezonu kapandığı için mecburen bu takımı izlemeye devam edeceğiz.quote:
Orijinalden alıntı: Patient93
oo amedsporlu bloklu esnaflar da aramıza katılmış. neyse yoruma gelirsek ofansif orta sahayı göreceğiz bu maçta. şöyle 3-0 falan olur umarım da vitor çark eder.
Alıntıları Göster -
Maçlarda oyuncuları dikkatli izlersen anlarsın. RVP yi çok severim ama bu takım için fazla. -
Uygun fiyatli passolig devredecek varsa pm atsın istanbula gelmisken maca gitmemek olmaz -
Pasa rahat gecer 2-4 alir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X