Şimdi Ara

STSL / 28. Hafta | BEŞİKTAŞ - BURSASPOR / 11 NİSAN 2016 - 20:00 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
3
Favori
14.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

quote:

Pereyra denilen herif dün diyordu puan kaybedecek diye. İki haftadır iyi para dağıtmış fb.

Beşiktaşlı duruşu budur bu maçtan sonra utanmadan fb para dağıtmış diyor vay vay vay

Teşvikci seni. Kaç para verdiniz.

Sus türkiye kupasını şikesiz alamayan takım taraftarı teşvikten bahsediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ateş düştügü yeri yakar
  • Lütfen yanlışım varsa düzeltin ama o Japon kendini atıyor mu yoksa bana sanki Q7, gözüne parmağını sokarcasına vurdu gibi geldi ağır çekimde izlerken. Tabii ki gitti parmağını gözüne soktu demiyorum öyle bir şeyi kimse yapmaz ama azıcık kaktırayım derken yanlışlıkla parmağı adamın gözüne girdi gibi geldi bana.

Bunun dışında Q7 2. sarıdan atılmalıydı Hosogai'yın göğsüne ayağı geliyordu. Bence o sarılıktı bilemicem.
  • Renkliler renkliler anlarsiniz yaaaa

• ulan ligi 20 farkla şampiyon bitirsek fener şans hakem faktörü der rezil futbol oynuyorlar daha konuşuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

hakemle makemle şampiyon olacaksanız alın sizin olsun.
    2 gözü olan herkes olan biteni görüyor.

ben görüyorum. yıllardır sizin evinizde taraftar baskısından verilen beleş fauller ve penaltılar görüyorum. bizde iki-üç faul veriliyor bu nedenle delirmeye başlıyorsunuz. ilk maçın stresi olmasa skor farklı olurdu. hadi şimdi gidin de her yere hakemle yendi yazın

• Kazahell kullanıcısına yanıt
    Bunu soyleyecek en son takimin taraftarisin.Sezon basindan beri kac mac aldiniz belli degil ! Bu arada aziz hamzaya iyi teşvik primi vermis

• gelmiş yine rakip takım taraftarı haydi yenilince yazıyorsunuz anlarımda yendikten sonra neden bu kadar zorunuza gidiyor onu anlamış değilim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pereyra denilen herif dün diyordu puan kaybedecek diye. İki haftadır iyi para dağıtmış fb.

Beşiktaşlı duruşu budur bu maçtan sonra utanmadan fb para dağıtmış diyor vay vay vay

Teşvikci seni. Kaç para verdiniz.

Sus türkiye kupasını şikesiz alamayan takım taraftarı teşvikten bahsediyor

Sahaya yansımış mı onu söyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

BÖYLE HAK YİYEREK MAÇ KAZANACAĞIMIZA

8. OLALIM HATTA KÜME DÜŞELİM AMA İNŞALLAH BÖYLE BİR MAÇ KAZANMAYALIM. BEN GALATASARAY'LILIĞIMDAN HİÇ BİR ŞEY KAYBETMEM. 8. OLURKEN DE GALATASARAYLIYDIM REALİ GÖMERKEN DE GALATASARAYLIYDIM BUGÜN DE GALATASARAY'LIYIM.

TAM BEŞİKTAŞ KÜLTÜRÜNE YAKIŞIR BİR STAD AÇILIŞI. GEREK MAÇ GEREK AÇILIŞ.

YÜCE ALLAH'IMA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ GALATASARAY'LIYIM.

HAMZA HAMZAOĞLU VE BURSASPOR TAKIMINA HELAL OLSUN. BENİM GÖZÜMDE KAZANAN ONLARDIR.

Sen önce trabzonspor maçına bak arkadaşım.

Zamanında Ankaragücüne kalecisi ile görüşüp 8 atıp aldığınız şampiyonluğa bak arkadaşım.

• Lan 8. Olmayalım diye Trabzon'u hakemle kstleden kimdi. Bi uzayın şurdan..

• Şerefli Beşiktaş

• Renklileri beyazlarla karistirmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: sake_16

Hamza ve takımı stadın atmosferini kaldıramadı

Beşiktaşım hakkıyla aldı maçı.

Kartlar doğruydu.

Fenerliler noldu sevinemediniz yine

Hamza ya laf edilecek bi durum yok. Nasıl gs son 3-4 senedir veya fb 2000 lerden beri içeride bariz hakem hatalarıyla evinde maçları kazanmışsa ve hala kazanabiliyorsa, beşiktaş dabaynı bu duruma geçti bu statla.

Hakem kararları mesela penaltı acayip hatalı hani öyle böyle değil, bu stat bu atmosfer harici hiçbir yerde bjk bu penaltıyı alamazdı, quaresma önceden kırmızı görürdü vs. Oğuzhan son saniyede yaptığı kalleşçe hareketle kırmızı görürdü ama artık zor.

Dediğim gibi bu statla istediği kadar inkar etsin insanlar, beşiktaş çağ atladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

bana göre şampiyonluk şansları %55 fb %45 bjk..iki takım da berbat oynuyor ama fb defansıyla bir adım önde..ayrıca quaresma futbolcu değil sadece şovmen

Sen yemin ederim ki beşiktaşlı değilsin

boşa günaha girdin..cümlemin neresine takıldın şampiyonluk oranına mı şovmen quaresmaya mı zaten quaresma transfer edilirken sırf bu yüzden taraftarın çoğu istemiyordu son 6 maç kala takımı yalnız bırakmaya hakkı yok 30 yaşını geçti hala aynı
  • Bursa'ya verilen teşvikler işe yaramadı, bakalım ne yapacaksın aziz efendiiii...

Hakem ilk dakikadan beri rakibi ve taraftarı tahrik etmek için sahaya çıktığını bağıra bağıra söyleyen japonu erken atamadı..

Quaresma yine aptalca bir kırmızı kart gördü, bu adam hiç akıllanmayacak. Şampiyonluk yolunda en büyük yarayı bu akşam Quaresma'nın atılmasıyla aldık.
  • Şu fenerliler gidip kendi forumunda ağlasın, boru gibi 3 golle geçtik. Penaltısız maç kanazamayan takımın taraftarı gelip burda hakemden dert yanmasın. Siyasette yapmayın.
  • yazık vallahi yazık
    o stada dokulen paralara
    sozum ona yaratılan elit taraftara
    bu ulkedekı hakemler duzelmedıkce ve takımlar arası husumet bitmedikçe bi ... olmaz hiçbirimizden
    ne beleş penaltıya ihtiyacımız var, ne de bunca hafta vermediklerinize yanacak sabrımız.
    artık yeter yahu. osogayı hatta bataşayı atabilirdi misal en azından ilk yarıda da kartlarına başvurabilirdi hakem.
    atacak yüreğin var madem direkt kırmızı ile at quaresmayı da biz de inanalım cesaretine. ki osogay quaresma dokunmadan italik olmuş tabiri caizse.
    yazıklar olsun. bir seferde hevesimiz kursağımızda kalmasın. kazansak bile sevinemiyoruz tam manasıyla.
    bu leş ligde alınan şampiyonluklardan değerli olan değerlerimizi kaybetmemek umuduyla.
    başarılar, hayırlı olsun Kartalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

2 golleride hakem hediyesi olmayan korner olmayan penaltı

bu kadar mağdurum diyip bu kadar hakem tarafından kollanan başka takım yok

açılış maçlarını hakemle kazandılar bu utanç bunlara uzun süre yeter

Sayın cumhurbaşkanımıssssss x38
  • welcome to turkey
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.