Şimdi Ara

STSL / 28. Hafta | BEŞİKTAŞ - BURSASPOR / 11 NİSAN 2016 - 20:00 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
3
Favori
14.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: liseli azmican

BEŞİKTAŞ 3 : 2 BURSASPOR

BEYLER SKORU GECELEYİN ODAMA GELEN BİR UZAYLI SÖYLEDİ

çok korktum ilk başta beni öldürcek diye

ama dediki korkma kardeş sana bjk maçının skorunu söylemek için geldim

dünyada sadece sana söylüyom istediğinle paylaş dedi

Bu mesaj efsane. İbret alın
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    Şereften bahsedene bak.

http://www.mackolik.com/Team/Default.aspx?id=2

Eskişehir Rize maçlarında beleşin beleşi penaltıları atan, baktılar rakip dişli hakemlerin hemen devreye girerek 8-9 a yakın maçını rakip 10 kişi iken oynayıp zar zor galibiyet alan takım seyircisi ötmüyor mu bık bık
  • Şampiyonluğa 6 kaldı....

Sivasspor - Beşiktaş (3 puan)

Beşiktaş'ın kolay maçlarından zor geçecek olanı. Rakip zorlu değil ama küme düşme hattından elinden geldiğine kurtulmaya çalışan bir takım. Normal şartlar altında Beşiktaş'ın rakibi olamaz. Beşiktaş kamp yapmaya mutlaka 3 gün önceden gitmelidir Sivas'a. Karasal iklim şartları her zaman zorlu olur. Haftaiçi Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında kaybedeceği puan ya da puanlar bu maçın üzerindeki baskıyı bir nebze olsun alır. Yine de çok dikkatli olması gerekiyor takımın. Quaresma'nın yokluğunda Gökhan Töre'nin hazır olması gerekiyor.

Akhisar Belediye - Beşiktaş (3 puan)

Akhisar ilk yarı topladığı puanlarla düşme hattından uzak ve sakin bir görüntü çiziyor. Her zaman bize ters gelen bir oyun yapıları var ama son iki haftadır istedikleri oyunu oynayamadıkları gibi takımsal anlamda kopukluklar sergiliyorlar. Antalya deplasmanından aldıkları bir puan ve kasımpaşa karşısında aldıkları mağlubiyet hak ettikleri oyunların puanları da değil. bu maçtaki 3 puan önemli.

Beşiktaş - Kayserispor (3 puan)

Bu haftadan itibaren iki hafta boyunca Kayserisporlu olmak gerekiyor. Düşme hattının hemen üstünde bulunan takımın mutlak kazanma ihtiyaçları var. haftaya Sivas deplasmanında alacağımız 3 puan ile Kayserispor'un alacağı puanlar Kayseri'yi biraz rahatlatacaktır. Savunma ağırlıklı maça çıkacaklar. Bisesvar ile inanılmaz kontraataklara çıkıyorlar. Kendi hadlerini bilerek oynuyorlar ve şu an ismini hatırlayamadığım genç golcüleri de hafife alınacak bir forvet değil. Kağıt üzerinde kolay ama stres açısından zorlu bir maç. Bu maça kadar dediğim gibi Sivasspor ile aralarındaki puan farkı 3'ün üzerine çıkarsa daha az baskı ile oynayacaklardır ama bu sefer de hesapları 1 puan için olacak. Vodafone Arena'yı dolduran seyircilerin sabırla golü beklemesi gerekiyor. Tahminimce 70. dakikaya kadar maç 0-0 gelebilir.

Galatasaray - Beşiktaş (1-0 puan)

Zurnanın zırt dediği deplasman. Rakip sahada son yıllarda alınan başarısızlıklardan ötürü takım üzerinde bir baskı olacaktır. Galatasaray her ne kadar kötü günler geçiriyor da olsa derbi maçlarının havası ayrı olur. Galatasaray Fenerbahçe'yi yendiği takdirde Avrupa kupalarına katılma şansını canlı tutacağı için bu maça da asılacaktır. Sakin kontrollü oyun ile rakibi karşılamalı ama yine de bildiğimiz Oğuzhan - Sosa - Gomez - Olcay- Quaresma kombosu bozulmadan atak oynanmalıdır. Fenerbahçe maçındaki gibi bir mantalite ile çıkmak sıkıntı olabilir. Şansımız yaver gideceğini ve genç futbolcularımızın o maçın ağırlığını kaldıramayacaklarını düşünüyorum. 1 puan iyidir ama puan kaybına açık tek maçımız olabilir.

Beşiktaş - Osmanlıspor (1-3 puan)

Galatasaray'ın hafta içinde Fenerbahçe'den puan alması durumunda şampiyonluk turunu atacağımız maç olabilir. Osmanlıspor çok tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken bir ekip. Özellikle ileri ikilinin çapraz koşularla defans arkasına sarktığı pozisyonlar her zaman için tehlike. Fenerbahçe'nin kendi evinde Osmanlıspor ile oynadığı maçı hatırlarsanız orta alanda pres yapan ve presi rakip yarı alana yıkabilen bir görüntüleri var. Bu Osmanlıspor'u ayağa kısa paslarla tekte geçebilecek yeteneğe sahip futbolcularımız var. Bu 6 maçtan sadece Osmanlıspor maçında Atiba yanında çift ön libero olarak Necip'in düşünülmesi gerekebilir.

Konyaspor - Beşiktaş (3 puan)

Ligin faş takımı ile ligin son maçı. Hedeflerine ulaşmış bir Konyaspor'un bize çok fazla bilenmeden daha rahat oynayacağını düşünüyorum. Konyaspor'un çıkış yakaladığı ivmede onlara kendi evimizde 4 atmıştık. Sürklase futbolları aslında bizim işimize gelen geniş alan bırakan bir defans bloğu yarattığı için maçın şimdiden ortada olduğunu söyleyebiliriz. Fakat bizi Türkiye Kupası'ndan ettiklerini de unutmamak gerekiyor. Temkinli ve istekli bir oyun ile galibiyet alınabilir. Sanıldığının aksine bayram havasında güle oynaya bir maç geçecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: liseli azmican

BEYLER SKORU GECELEYİN ODAMA GELEN BİR UZAYLI SÖYLEDİ

çok korktum ilk başta beni öldürcek diye

ama dediki korkma kardeş sana bjk maçının skorunu söylemek için geldim

dünyada sadece sana söylüyom istediğinle paylaş dedi

uzaylıya bak la harbi doğru söylemiş
  • O değil de bu hosagai maçın yıldızı imiş. 2 golümüzde birebir hatası var. Hayvana gibi futbolcuları biçmiş. Hatta az daha Atiba'nın cinsellik yaşamını bitiriyormuş. Maç içinde kırmızı görmemesi ise ilahi adalet değil de nedir! Sen bu adamı atmazsan böyle maçın içine eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray maçı haricinde diğer maçların tamamı 3 puan ile kapatılır. Osmanlı maçı biraz zor ama kazanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

quote:

Lig bu Besiktas icin fazla serefli...

Senin içinde öyle. Puan farkı kaç haberin var mı genc

Baban yasimdayim adam gibi konus.Hayatinda 2 kere sampiyonluk gormemis coluk cocukla ugrasiyoruz

Yaşının adamı ol o zaman lafı yiyince ağlama.

• Defans kötü kötü olmasına ama Tolga faktörü defansta büyük bir rahatsızlık yaratıyor. Tolga daha önceki hatalı çıkışlar sebebi ile hiç bir topa çıkmaz oldu. Yan toplarda tamamen etkisiz. Dün bursa'nın ilk golünde yandan geniş kavisle süzüle süzüle gelen topa çıkmadı, ben bile şu yaşımda hamle yapar çıkar alırdım o topu. Dediğim gibi Tolga bu takımın öz güvenini her seferinde alaşağı ediyor. Şu takımda bir muslera tarzında kaleci olsaydı açık ara liderdik.
  • Herneyse bundan sonra bi 50 sene gs li yetisiycek bu cok kotu bisi

• quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

senin şampiyonluğun Galatasaray'a bağlı ise ***ayım öyle şampiliğe

rakibi kim olursa olsun fb nin puan kaybı tabiki içimize gelir ama senin gibi zart zurt atan gs li ler yüzünden inş fark yersiniz fenerden de şu halinizden daha kepaze duruma düşersiniz
    kalan maçlarda fb nin en kolay maçı gs maçıdır
  • Gemmsrolls G kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam çok doğru söylüyorsun. Böyle yorumlara gülüp geçiyorum ama bazıları gerçekten çok tahrik edici oluyor. O yaptı diye ben de ona yapıyorum, ben yaptım diye o da aynısını yapıyor. Durum döngüye girdi.
  • Baktım kimse atmamış ben atayım dedim,adettendir . Bu arada febeliler KUDURUNNNNN
    Bu mesaja eklenen görseller:

STSL / 28. Hafta | BEŞİKTAŞ - BURSASPOR / 11 NİSAN 2016 - 20:00

• quote:

Lig bu Besiktas icin fazla serefli...

Siz daha şerefli olduğunuz için sıralamada yoksunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

Bursa biraz akıllı ve şanslı olsa döşerdi de ucuz yırttı jimnastikciler

Döşeme olayını konya yaptı sanki 1-2 gün önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Bursaspor'un Fenerbahçe isimli takım icin oynayabileceğini düşünecek kadar basitsiniz.

Bursaspor "kimse" icin oynamaz.

Bursaspor sadece ve sadece taraftarı için oynar.

Bazılarınız ise o kadar şerefli ki Bursaspor'un mücadele etmesinden rahatsız.

Cumhurbaşkanına gereksiz yalakalık yapan Başkanına ses çıkarma.
    Dün hikayeden attığınız 2 gole ses çıkarma.
    Passolige karşıyız de ama Aktifbank'la sözleşmeni uzat.

Şampiyonluk icin her yol mübah nasılsa.

Sonra Hakkı'dan, Şeref'ten bahset.

Kokusmus düzeniniz de mutluluklar...

Galibiyet primi 1 milyon diyorlar.

Kaç tane topçu vereceksin seneye a takımına

• quote:

Orijinalden alıntı: BABAHAKKI

Aslında bu stadın açılış maçının bursaya denk gelmesi kötü oldu. Zaten yıllardır Beşiktaş üstünden prim yapan uyduruk bir camia için dünkü maç neredeyse şampiyonlar ligi finali oynamak gibi birşeydi yani onlarda haklı tarihe geçmek istediler BÜYÜK TAKIMI yenerek. Lakin olmadı :))) Adamların için senede 2 maç önemli. Biri kendi çöplüklerindeki Beşiktaş maçı diğeride İnönüde ki Beşiktaş maçı. İşte bukadar çapsızlar bence.
    Febe ye gelince bunlar zaten yıllardır boş boş konuşan yönetici bozuntularına sahipler ve bu boş beleş konuşmalar seyircilerine de yansımış. Yadırganacak bir şey yok yani. Sezon sonu bakalım febe ve BJK lehine alınan kararlara sonra isteyen varsa yine konuşsun.
    Diğer renkli gs ninde Türkiyeye şikeyi teşviği getirdiğini aklı başında her futbol sever bilir zaten. Neyse daha yazılacak çok şey var ama anlayan anladı zaten neyin ne olduğu.

NOT: Lütfen kimse yazımı alıntı yapıp cevap yazmasın.

febe ne demek . Önce saygılı ol terbiyesizlik yapma, sonra alıntı yapmayın mış.....

• Posizyon penaltı, bataşanın-çinlinin erken kırmızısı çıkmadı. Hakem onun dışında kart çıkarmamaya çalıştı. Şunu unutmayın her penaltı ağır olmaz. Orda penaltı almak başarıdır, ve adamın sol ayağına dönerken darbe uygularsan devrilir. Motor süren bir adamın motorunun arka tekerine vuralım. Düşecek mi kalacak mı bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kairros. kullanıcısına yanıt
    Kudurdular zaten iyicerenktaşlarım icin soluyorum tahriklere gelipte canınızı sıkmayın sampiyon biziz.

• ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam. Top her defansa geldiginde hep tereddutteyiz acaba gol olacak mi diye? Su sezonu atlatsak zaten transfer doneminde halledilir.

• 10.00 da kalkacak otobusumuz icin heyecandan sabahin besinde uyandim.400 km yolumuzu geldik.Yenilsek bile sonuna kadar degerdi.Semtin nüfusuna değil kalbine kayitliyiz biz.Biz hapşıralım sen çok yaşa Beşiktaşk!!!

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.