Bildirim
STSL 34. HAFTA | Konyaspor-Beşiktaş | 19.05.2016 |
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok şükür. -
İki takım da ligdeki sıramalarını garantilemiş durumda.İki takımın da çok kasacağını sanmam,3 ihtimalli maç o yüzden.Tahminim 0-0.quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Çok şükür. -
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2016
İki takım da ligdeki sıramalarını garantilemiş durumda.İki takımın da çok kasacağını sanmam,3 ihtimalli maç o yüzden.Tahminim 0-0.
Beşiktaş maçının 0-0 biteceğini sanmam. Beşiktaş baktı atamıyor kendi kalesine atar. -
4-1 maç skoru gomezin hat-trick yapacağı maçtır.quote:
Orijinalden alıntı: neuroquote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2016
İki takım da ligdeki sıramalarını garantilemiş durumda.İki takımın da çok kasacağını sanmam,3 ihtimalli maç o yüzden.Tahminim 0-0.
Beşiktaş maçının 0-0 biteceğini sanmam. Beşiktaş baktı atamıyor kendi kalesine atar.
Alıntıları Göster -
Konyaspor - Beşiktaş maçının tarihi 18 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'a alındı!quote:
Orijinalden alıntı: xonur2343x
4-1 maç skoru gomezin hat-trick yapacağı maçtır.
Alıntıları Göster -
Çok da kötü bir kadro ile çıkmayalım, işin ucunda galibiyette 1.3 milyon lira var (Fikret Orman mode: on ) Veli, Tolgay, Boyko, Cenk'i görmek isterim elbette.Gomez de oynatılırsa iyi olur, belki Feyyaz Uçar'ın gol sayısını yakalar.quote:
Orijinalden alıntı: Onronr210
Konyaspor - Beşiktaş maçının tarihi 18 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'a alındı!
Alıntıları Göster
-
Konya maçı 11 imquote:
Orijinalden alıntı: khan_1903
Çok da kötü bir kadro ile çıkmayalım, işin ucunda galibiyette 1.3 milyon lira var (Fikret Orman mode: on ) Veli, Tolgay, Boyko, Cenk'i görmek isterim elbette.Gomez de oynatılırsa iyi olur, belki Feyyaz Uçar'ın gol sayısını yakalar.
Alıntıları Göster
---------------------------------------------------------------------------------------Günay---------------------------------------------------------------------------------------
Serdar----------------------------------Marcelo------------------------------------------ Alexis Delgado------------------------------------------------------------------Tosiç
----------------------------------------------------------------Veli Kavlak---------------------------------------------------Necip------------------------------------------------
---------------------------Gökhan Töre-------------------------------------------Tolgay Arslan-----------------------------------------Kerim Frei-----------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------Cenk Tosun---------------------------------------------------------------------------------------
-
Hadi bakalım. Tolgay Veli Cenk oynasın hatta Eslem oynasın gençler oynasın. -
Şampiyon Konya'ya gidiyor
Muhtemel 11 şöyle olur (BENCE)
--------------Boyko------------
Serdar-Alexis-Necip-İsmail
-------Tolgay-----Veli-------
Kerim Frei---Sosa------Olcay
-------------Cenk-------------- -
beşiktaş balonu patladıquote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
Şampiyon Konya'ya gidiyor
Muhtemel 11 şöyle olur (BENCE)
--------------Boyko------------
Serdar-Alexis-Necip-İsmail
-------Tolgay-----Veli-------
Kerim Frei---Sosa------Olcay
-------------Cenk-------------- -
Semtte görüşlerin çoğu bu yönde beyler kusura bakmayın;quote:
Orijinalden alıntı: Bremen Bv-244
beşiktaş balonu patladı
Alıntıları Göster
Beşiktaşın zaten nefesi yetmez ligin sonuna kadar konya maçı garanti degil kesin yeniliriz ve psikolojik üstünlük fenere geçer.... psikolojik üstünlük olmadan ligin sonunu getiremeyiz
Çok sıkıntılı maç bizim için, kaybedersek psikolojik ustluk fenere geçecSDKLGJŞSDŞLGAIHJDLŞGKHDFLŞKGHLŞDKJFGH
-
Bilet fiyatlarını gören oldu mu arkadaşlar?quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
Semtte görüşlerin çoğu bu yönde beyler kusura bakmayın;
Beşiktaşın zaten nefesi yetmez ligin sonuna kadar konya maçı garanti degil kesin yeniliriz ve psikolojik üstünlük fenere geçer.... psikolojik üstünlük olmadan ligin sonunu getiremeyiz
Çok sıkıntılı maç bizim için, kaybedersek psikolojik ustluk fenere geçecSDKLGJŞSDŞLGAIHJDLŞGKHDFLŞKGHLŞDKJFGH
Alıntıları Göster
350 TL ile 500 TL arasında değişiyor.
Hem ev sahibi hem de misafir tribünü fiyatları bu şekilde.
Kimse almayacak ki bu fiyata bilet falan, nedir bunun mantığı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: csmx
Bilet fiyatlarını gören oldu mu arkadaşlar?
Konyaspor Kasımpaşa maçında ben de vardım. Kombinem var ve ceza alan KUZEY tribünü de hemen önümde.
Küfür edildi diye ceza verdiler ama hiç bir küfür duymadım ben. Haaa bak Fenerbahçe maçında aldığımız ceza haklıydı, nerdeyse tüm stad küfür etti. Ama bu maçta gerçekten küfür edilmedi. Ki Kasımpaşa başkanının da bu yönde açıklamaları var.
Velhasıl maçın gözlemcisinin Beşiktaş'lı olduğu yönünde de haberler çıkınca burada Beşiktaş'a daha doğrusu TÜPÇÜ'ye karşı müthiş bir öfke oluştu, bir de maçın saati, günü 3 defa değişti.
Bunun üzerine Konyaspor yönetimi böyle bir karar almış. Fiyatlar yüksek mi yüksek.
Kombine almak işte bu yüzden avantajlı. Ne diyeyim. Çoğu Beşiktaşlı arkadaş takımını stadda göremeyecek ama ne yapalım.
-
Şampiyonluk geldi ama biz yine de gevşemeyelim kardeşlerquote:
Orijinalden alıntı: Kemalquote:
Orijinalden alıntı: csmx
Bilet fiyatlarını gören oldu mu arkadaşlar?
Konyaspor Kasımpaşa maçında ben de vardım. Kombinem var ve ceza alan KUZEY tribünü de hemen önümde.
Küfür edildi diye ceza verdiler ama hiç bir küfür duymadım ben. Haaa bak Fenerbahçe maçında aldığımız ceza haklıydı, nerdeyse tüm stad küfür etti. Ama bu maçta gerçekten küfür edilmedi. Ki Kasımpaşa başkanının da bu yönde açıklamaları var.
Velhasıl maçın gözlemcisinin Beşiktaş'lı olduğu yönünde de haberler çıkınca burada Beşiktaş'a daha doğrusu TÜPÇÜ'ye karşı müthiş bir öfke oluştu, bir de maçın saati, günü 3 defa değişti.
Bunun üzerine Konyaspor yönetimi böyle bir karar almış. Fiyatlar yüksek mi yüksek.
Kombine almak işte bu yüzden avantajlı. Ne diyeyim. Çoğu Beşiktaşlı arkadaş takımını stadda göremeyecek ama ne yapalım.
Alıntıları Göster
-
MS1 Bu kadar banko olmamıştı. -
Farkı 9 yapalım da paniklesinlerquote:
Orijinalden alıntı: Chebu
MS1 Bu kadar banko olmamıştı. -
Sosa ve ismail sanmiyorum -
Gomez,Quaresma,Oğuzhan,Tolga,Veli kadroda yok.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-45B2DF028
Sosa ve ismail sanmiyorum -
11 bence
Boyko
Beck Marcelo tosic İsmail
Atiba tolgay
Gökhan sosa Kerim
Tosun
Şenol hoca 82 puanla ve kaybetmeden bitirmek isteyecektir .inşallah Serdar kurtuluşta oynar ve son maçında olur.pektemekte sonradan oyuna gireceğini
Düşünüyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X