Şimdi Ara

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim, 19:00 (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.754
Cevap
3
Favori
26.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    🌟🌟🌟🌟 : 1
    Maç sonucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ciddi konuşalım
    Fenerbahçe özellikle ilk yarıda gsye top göstermedi
    Gs galibiyeti haketmedi
    2. Yarıda son 20 dk pilimiz bitti
    Gs atak yapmaya başladı
    Kontratlar da Diego ileri iyi taşıdı ama beceriksizdik
    Gs korkak oynamasa yenerdi bile
    Ama kazanmak yerine beraberliğe yattılar
    Sonuç olarak iki tarafa da pek yaramadı

• BİZ BU DAVAMIZDAN VAZGEÇMEYİZ.

İNADINA FENER ULAAAN!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Bir nesil yetişti Kadıköy'de galibiyet göremeyen.

Kadıköyde kupa kaldırışımızı gören neslimiz var daha ne olsun?

Ali Samiyen'e şampiyon geldiğimizi de hatırlıyor mu o nesil?

hangisini tercih edersin eziğe bak muahhaha

Daha çok var, hepsini saymayım bence. 3 tane topun direkten döndüğü maç, 7-0'dan kılpayı kurtuldunuz. Şu şurada bi kalsın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

@Uzaylı Yaratık nerdesin tırrık

beraberliğe mi seviniyon lae

morelim bozuk :d
  • quote:

quote:

Kardeş bende fenerliyim ama artık bunun arkasına sığınmayalım.Takım potansiyelinin yarısını bile vermiyor ayrıca kolpacı bir teknik direktörümüz var.Beyanatlarında Ersun hocanın oyununun üstüne çıkabileceğini düşünüyordum ama aykut hoca oyunu oynatıyor.Her maç 1 gol ancak atıyoruz takımda müthiş bir ofans sorunu var.Takımın haddini bilen üst sıraları zorlayan anadolu takımı gibi bir oyun ve skor karakteri var.Böylede olmaz ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bu maçta takımın eksikleri çok net görülmüştür.
    Takımın forveti yok. Umut futbolcu bile değil, Burak desen futbol cahillerinin Kral'ı. Takımda kanat oyuncusu da yok. Yasin çok istikrarsız, aslında hamle oyuncusu bu adam. Sonradan oyuna alırsın. Podolski saf kanat değil daha çok forvet özelliklerine sahip. Orta sahaya doğru düzgün bir merkez orta alan lazım.

Podolski'nin asıl mevkisi sol forvettir.Sırf yasini oynatacam diye Podolski'nin verimini düşürüyor Hamza.

• La bu kadar çok sevinmeyin beraberliğe, derbinin de bir gururu var Sayenizde iyice ayağa düştü bu maçlar adamlar puan alınca bayram ediyor var mı böyle komedi İyi ki FENERBAHÇELİYİM

• saha dışında herşeyi planlamışlardı .tıpkı geçen sezonlarda olduğu gibi.bol faullü özellikle sneijdere oynanacaktı.her pozisyonda hakeme itiraz edilecekti.herşey yolunda gidiyordu.taaa ki olcan adının meşin yuvarlağı fener ağlarına gönderinceye kadar.

bizde kötü çocuk melo bile yoktu.kimse yoktu adeta rakibe cevap verecek.sadece top oynamayı düşünüyorlardı.

ba nın buraka diz atması arkadan.souza nın cristian vari sertlikleri.hakeme itirazlar.hekemin bunlara göz yumması.hedefe giden her yol mübahtı fener için.ama olmadı.tutmadı planlar.
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Sen de 4 hesapla gelip konuyu trolledin daha ne olsun? Tamam bize bir şey demedin de konuyu kirletiyorsun sürekli, bir süre sonra sinir bozucu olmaya başladı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

quote:

quote:

quote:

Kadıköyde kupa kaldırışımızı gören neslimiz var daha ne olsun?

Ali Samiyen'e şampiyon geldiğimizi de hatırlıyor mu o nesil?

hangisini tercih edersin eziğe bak muahhaha

Daha çok var, hepsini saymayım bence. 3 tane topun direkten döndüğü maç, 7-0'dan kılpayı kurtuldunuz. Şu şurada bi kalsın...

sana soru sordum hangisini tercih edersin?cl ve uefa finali hariç tüm fenerlilerin isteyecceği şey samiyende veya arenada kupa kaldırmaktır

• Sonuç sizde top oynamıyorsunuz Prrreira da oynatmıyor Beşiktaş'a hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjk maçı sonrası hakeme demediğini bırakmayan Mahmut Uslu çıkıp bir şey diyebilecek mi çok merak ediyorum. Ayrıca Rıdvan denen sözde yorumcunun da her yerde yok şunu dedi yok bunu dedi,ağzından ne çıksa yazılmasını da anlayamıyorum.Bugün ki maçın tek bir ortak noktası vardı,2 takımda top oynamıyor açık ve net.
  • Bir Beşiktaş'lı olarak kuzenimin zoruyla izledim maçı.
    Galatasaray maça kesinlikle 1 puan için çıkmış.
    Daha Muslera 2. Kale vuruşunda ağırdan almalara başlamıştı bile.
    İlk yari top neredeyse tamamen Fenerbahçe'deydi ama Muslera iyi kurtarışlar yapti.
    Kimse kusura bakmasında , bu oyunla bazi kişilerin soylemlerinde ki gibi bırakin Dünya Derbisi'ni orta sıra iki takimin maçini animsatti bana.
    Hakem soyle karar verdi, boyle karar vermedi konusuna girmeyecegim , seyir zevki benim gozumde 0'dı.
    Nerede Beşiktaş-Fenerbahçe maçı, nerede bu maç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaleArkasiForvet

quote:

Ancak benim yazdıklarımın kopyasını yaparsın. Hep böylesiniz işte yıllardır peşimizden yürüyorsunuz. Yıldızını kap da gel kardeşim hadi.

HAHAH GS EN SON GALİBİYETİ SEN DOĞMAMIŞKEN ALMIŞTI HAHAH

Bukalemun diyorum harbiden öylesiniz. Ben ne yazıyorum sen nerelere çekiyorsun. Merak etme 17 seneden fazladır yaşıyorum, hepinizin kuyruk acısını gülerek izliyorum, okuyorum. :)

BİR GÜN YENERSİNİZ KARDEŞ AHAHAHAH

• Mesajımı okuyup bana seviniyorsun diyosan bi doktora görün. Ben takıma kızgınım. Ama bu sizin kadıköy de galibiyet alamadığınız gerçeğini değiştirmez. Kazanamayacaksınız kardeşim boşuna burada bi tarafınızı yırtmayın. Sizin stad folloş oldu diye nedir bu kıskançlık. Anca rastlantısal bir şekilde son maç kadıköye gelir kupa alırsınız. Rastlantıyla övünürsünüz gene.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

quote:

Türkiye kupasını göremeyen nesilin çoluğu çocuğu evi arabası olmuştu bir zaman hatırlarsanız

Aldık sonuçta kupayı kamil. Hem de 2 kere. 1'iyle yetinmezseniz diğerini de kullanırsınız diye.

Aferin size alın kupanızla oynayın şimdisen bir kere doğru düzgün taraftar olsan,futboldan anlayan biri olsan Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi kadıköy'de yenememesi üzerinden konuşmazsın takımının oynadığı dandik futbolu konuşursun takımım ikinci yarı doğru düzgün top oynamadı diyemiyosun da kendi aklınca böyle şeylerden vurmaya çalışıyosun

• Rezalet bi maçtı be

• Siz "Galatasaray bizi bilmem kaç yıldır sahamızda yenemedi.." diye övünmeye devam edin biz göğsümüze yıldız takmaya,şampiyonlar liginde yürümeye devam edelim..Bizim için no problem

• Koskoca Galatasaray takımı ilk yarıda sahada yok , üst üste 3 pas yapamıyor ,kaleye gidemiyor , kontra atak bile yapamıyordu , hatta ve hatta Aziz yıldırım'ın tabiriyle ayakları titriyordu . Türkiyenin tek 4 yıldızlı takımını eziyorsun sahada resmen. Sen ise tek kale oynuyorsun pozisyonları harcıyorsun golü de buluyorsun. 65 dakika harika bir futbol belkide son 5 senenin en iyi topunu oynuyorsun. Diego geldiğinden beri en iyi topunu oynuyor , taraftar , herşey mükemmel gidiyor . Sonra ne oluyor ? Vitor efendi akhisar belediye spor maçında yaptığı gibi oyunun a. koyuyor, tabiri caizse Gs ' yi mezardan uyandırıyor. Ersun tarzı bir td olsa fernandaoyu da sokar hezimete uğratır hazır böyle bir gs bulmuşken. Ha biz illa bunuda yap demiyoruz ama sen niye takıma yarım saat defans yaptırıyorsun. Yahu anlam veremiyorum biri bana 3 defansif orta saha ile oynayıp üstüne Fernandao'yu alıp defansa çekilmesini anlatsın ? Madem defansa çekiliyorsun kontra yapıcan 100 metreyi 2 saatte koşan Fernandaomu gol atacak ? kim koşacak kardeşim kim 30 dakika boyunca gol atacak ? Kim kaleye gidecek ? Yaw sen her kadıköyde öne geçtiğin maçta geriyemi çekileceksin kardeşim. Başlarım böyle t.direktöre yaw. Sabahlara kadar yazın uyumadım bu forumda transfer haberi duymak-duyurmak için. Ben böyle boş bir adam yüzünden sinirlenmek zorundamıyım yaw.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.