Şimdi Ara

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim, 19:00 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.754
Cevap
3
Favori
26.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki takımı da tebrik ediyorum. Beşiktaş kazandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetimden hayırlı haberler bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray yonetiminde beraberlik kutlamasi baslamis yine.bunun adina derbi denemez kesinlikle

• Pereira bu macida yedi arkadaslar Aykut Kocamanda boyleydi 15dkde 2 0 yapip full yatip 2 2 vermisdi maci hatirlarsaniz bugünde boyle 1 0a yatip 1 1 oldu ersun hoca olsaydi boyle olmazi net.

• arkham92 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar troll de olsan işin içine saygısızlık, hakaret girmedikçe bloklamam

• oğlum diyim niye galatasarayı yenemedin diyim.baba diyi bizde vitor perera var diyi.
  • en çokta şu azizin yenecegiz tabi inşallahı yok lafını yemesne sevindim al sana inşallahsız maçı yeneydinde göreydik.
  • Bu maçta takımın eksikleri çok net görülmüştür.
    Takımın forveti yok. Umut futbolcu bile değil, Burak desen futbol cahillerinin Kral'ı. Takımda kanat oyuncusu da yok. Yasin çok istikrarsız, aslında hamle oyuncusu bu adam. Sonradan oyuna alırsın. Podolski saf kanat değil daha çok forvet özelliklerine sahip. Orta sahaya doğru düzgün bir merkez orta alan lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Bir nesil yetişti Kadıköy'de galibiyet göremeyen.

Kadıköyde kupa kaldırışımızı gören neslimiz var daha ne olsun?

Ali Samiyen'e şampiyon geldiğimizi de hatırlıyor mu o nesil?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 70.000 olayı youwin viral reklamıdır arkadaşlar

bu adam öncedende youwin adı geçen baklava olayı yapmıştır. beşiktaş formalı biri "you winden beraberliğe bastım" diyor.

dakikali videosu

https://youtu.be/7ZnUIZIT0Rw?t=25s

yemeyin bunları please.
  • Galatasaraylılar beraberliğe değil, Aziz Yıldırım'ın o ukalaca söylediklerinin içinde patlamasına çok seviniyor...
  • Şu maçtan sonra yapılabilecek tek şey Beşiktaşın şampiyonluğunu kutlamaktır.Fener top falan oynamıyor Azizin yine elinde patlayacak o kadar transfer taraftarı gaza getirme vs en çok ona seviniyorum Galatasaray desen zaten kadro leş yönetim ayrı leş Hamza da teknik direktör olarak çöp he iyi adam GSlı 3 kupa almış ama bu oynanan oyun futbol değil be Hamza ileride kanatta Podolski veya Yasin topla buluştuğunda en yakın adam 10-15 metre mesafedeyse ve armut gibi yerinde sabit durup izliyorsa sen bu takıma teknik direktörlük yapmıyorsundur tamam kalitemiz kadro vs dandik ama bari düzgün futbol oynayın da olmasın bu ne saçma oyun böyle bugün idda ediyorum FTnin Enginli Elmanderli kadrosu olsa silindir gibi geçerdik şu fenerin üstünden (FT fanboyu falan değilim) FT gazla mazla ama en azından top oynattırıyordu,baskı yaptırtıyordu takıma Hamza Hoca is anca izliyor takımın ezilerek oynamasını yatsın kalksın Sinonun o ortasına dua etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Bir nesil yetişti Kadıköy'de galibiyet göremeyen.

Türkiye kupasını göremeyen nesilin çoluğu çocuğu evi arabası olmuştu bir zaman hatırlarsanız

Aldık sonuçta kupayı kamil. Hem de 2 kere. 1'iyle yetinmezseniz diğerini de kullanırsınız diye.
  • Beraberliğe seviniyor diyenler futboldan bir gıdım anlamıyan insanlar ofsayttan gol ve josefe gosterılmeyen kırmızıyı bi kenara koy şampiyonluk yarışı verdiğin rakip karşısında deplasmandan 1 puan alıyorsun daha ne ....?

• 1)İnşallah falan yok.
    2) pazar günü 140 bin tl cepte.

Siz 16 yılı tartışın '

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

çıldırın lan ofsayttan gol attık çıldırın eveet snejderi biçiyoruz kart yok çıldırın

ÇILDIRSANA ULAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Ancak benim yazdıklarımın kopyasını yaparsın. Hep böylesiniz işte yıllardır peşimizden yürüyorsunuz. Yıldızını kap da gel kardeşim hadi.

HAHAH GS EN SON GALİBİYETİ SEN DOĞMAMIŞKEN ALMIŞTI HAHAH

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firat aydunus fenerbahceyi kurtardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: noxyyprom

Ünal Aysaldan önce takım mı vardı ? Adam ilk iki sezon çok iyi iş yaptı terimden sonra rezil oldu ama getirisi kesinlikle götürüsünden fazladır AYSALIN

Bıraktığı borç yüzünden avrupa ya gidemeyeceksiniz neredeyse hala getirisi götürüsü diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: Repentless

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Stay with us V.P.

Ne alaka? ne demek istedin hocam burda? Vp niye sizinle kalcak?

1-0 dan sonra skoru korumaya çalışan vitor pereira için dedim :D

Van persie olarak algıladım ben.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.